- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Biz böyle olur muyuz yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıhhhhh ama moral koymuyon baçişkomYok be abla estağfurullah moral olsun diye şey ettim![]()
Sen o yolun son ceyregınde olduğunu bılmıyonmuBiz böyle olur muyuz yaa
Nasıl ya, bana da anlatsana.. ben pazartesi yapamam ama salı başlarım..Yapmaya çalıştım
Ama cıddı bır detoks ıstıyom yılı kapatmadan
Pzt baslıyacam lahanaya
75li sayılarda çakıldım benSen o yolun son ceyregınde olduğunu bılmıyonmu
Ya aptal ınanclarım alıskanlıklarım var benım işteNasıl ya, bana da anlatsana.. ben pazartesi yapamam ama salı başlarım..
Acaba neden çakıldınnnnn75li sayılarda çakıldım benşimdiye çoktan 69 olmam lazımdı..
Ben sadece göbeğimden alıyorum gibi bir şeyInşallah canım benim bayağı duzlesti aslında bu konuda avantajıyım 2 doğum yaptım ama çok şükür ilk doğumda hiç göbek kalmadı ki hamilelikte de benim 6. Aya gelince belirgin oluyor 2. Doğumda 5 ay oldu zaten çok şükür bayağı düz göbüş ama daha spora çok ihtiyaç var :))
Orhangazi sen canımAa kiz bende bursada yasiyorum neresindesin
Her şey ayna da kendime baktığımda mutlu olaHırsını seveyim.. maşallah sana..
Ben bir kere yapmıştım abla koca bir tencere oluyor ve 1 haftalık bir detokstu yalnız çorbayı yapmistim . Sadece iki gün yiyebildim sürekli aynı besini yemek midemi bulandirdiYapmaya çalıştım
Ama cıddı bır detoks ıstıyom yılı kapatmadan
Pzt baslıyacam lahanaya
Ben sadece göbeğimden alıyorum gibi bir şey
Orhangazi sen canım
Her şey ayna da kendime baktığımda mutlu ola
Ben bir kere yapmıştım abla koca bir tencere oluyor ve 1 haftalık bir detokstu yalnız çorbayı yapmistim . Sadece iki gün yiyebildim sürekli aynı besini yemek midemi bulandirdi
Istedıgın etkıyı gısterdımı pekı canımBen sadece göbeğimden alıyorum gibi bir şey
Orhangazi sen canım
Her şey ayna da kendime baktığımda mutlu ola
Ben bir kere yapmıştım abla koca bir tencere oluyor ve 1 haftalık bir detokstu yalnız çorbayı yapmistim . Sadece iki gün yiyebildim sürekli aynı besini yemek midemi bulandirdi
Ya aptal ınanclarım alıskanlıklarım var benım işte
Ben her yıl bıterken bır haftalık detoks yaparım geçen sene 13 gün su orucu yapmıstım mesela
Bunun yanında evde ne kullanılmıyorsa gereklı yerlere ulastırırım
Ruhuma kotu gelen hatırası olan herseyı yok ederım
Her yıl yenıden doğmak gıbı düşün
Bunu kışın yapmamın nedenı günler kısa
Çoğu Bahar bası yapar tazelenme denır
Yarın temuzlıge baslıyom hem evı hem kendımı
Benimki şımarıklık.. 94 ten buralara gelip, çok zayıfladım diye şımarıyorum işte.. halbuki o kadar çok ihtiyacım var ki daha çok kilo vermeye hamilelik için.. kendime yaptım ne yaptıysam.. çok pişmanım ama yapacağımdan geri kalmıyorum..Acaba neden çakıldınnnnn
Sevıllllll
Ben bır çılgınlık yaptımmmm bılıyonmu
Yıkılan güreşe doymuyor yaniiiiiÇok özendirdin beni ruhumuzu temizlemek lazım öncelikle..
benim diyet ruhum kirlendi resmen.. arınmaya ihtiyacım var çokca..
Benimki şımarıklık.. 94 ten buralara gelip, çok zayıfladım diye şımarıyorum işte.. halbuki o kadar çok ihtiyacım var ki daha çok kilo vermeye hamilelik için.. kendime yaptım ne yaptıysam.. çok pişmanım ama yapacağımdan geri kalmıyorum..
Dur soyluyomNaaptın çabuk söyle :)
Gordunmu yolladımNaaptın çabuk söyle :)
Yıkılan güreşe doymuyor yaniiiii
Bılmıyorum son 6-7 yıldır her yıl arındımı düşünerek gırıyorum
Ev rahatlıyor
Bırının eskısı bakasının yenısı oluyor belkı dıyede ıyı gelıyor
Gordunmu yolladım
Benım gıbı ağır abla ne yapmış
Dolapta kac yıldır gıtılmeyen bır kazak senın eskınHemen kocama anlattım ne güzel yapmış biz de yapalım dedim.. valla bravo dedi o da..
Ya sen delisin.. süpersin.. bayıldımmmm.. harika.. öyle güzel saçlarım olsa keşke.. maşallah..
Sana tavsıyem her gün bır odayı yapHemen kocama anlattım ne güzel yapmış biz de yapalım dedim.. valla bravo dedi o da..
Ya sen delisin.. süpersin.. bayıldımmmm.. harika.. öyle güzel saçlarım olsa keşke.. maşallah..