- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Nie kuzuHa ok o zaman artı 300 yazalım biz oraya :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nie kuzuHa ok o zaman artı 300 yazalım biz oraya :)))
Sinameki olanları asla içmeyin kuzum biliyosun demiştim beni hastanelik ettiForm kayisili ise onun için de sinameki olduğu için bırakınca problem oluyor.
Pazartesi grubun kendi için de tartı günü
Cuma genel tartı gunu canım
Cumada gecen hafta pteside bildiriyoruz ya canim yani en azindan gecen hafta oyle yaptik :)Cuma değilmi kuzum anlamadım ben şimdi
Ama oyle tam bana uydu bu laf :)Kız gece gece güldürdün:))
Disiplini bozuyorum kahvaltıda tost felan yedim :)) sonra akşam baklavaNie kuzu![]()
Geçen hafta 300 geri almıştım bak yaaa hep böylemi olacak :))) neyse ben meyveli bar çeşitlerini genişleteyim yoksa yandık :)Ama oyle tam bana uydu bu laf :)
Form kayisili ise onun için de sinameki olduğu için bırakınca problem oluyor.
Evet form kaysili cnim
Pazartesi grubun kendi için de tartı günü
Cuma genel tartı gunu canım
Hadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucakGeçen hafta 300 geri almıştım bak yaaa hep böylemi olacak :))) neyse ben meyveli bar çeşitlerini genişleteyim yoksa yandık :)
Biliyorum canım ben de bir ara kullandım kullanırken iyi de bırakınca kötü oluyor. ÇıktığınıSinameki olanları asla içmeyin kuzum biliyosun demiştim beni hastanelik etti![]()
Bana tatlı demeyin yaDisiplini bozuyorum kahvaltıda tost felan yedim :)) sonra akşam baklavadaha ne olsun neyse hele bir yarın olsun
![]()
Kendıne karnıbahardan kısır yapHadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak
Tek yufkadan koca tepsı börek yap su boregını bosverHadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak
Sagol canim :)Kendıne karnıbahardan kısır yap
Pırasayı doğra
Icıne havuç rendele
Yumurta ve Mısır unu ekle tavada ters düz pısır
Harıka bır tat
Hatta bunun üzerıne mantar zeytın kasar vs koy fırınla pizza gıbı oda süper
Yoğurtlu ketevız salatası yap
Lahanayı mınık doğra havuç rendele azıcık yağda öldür
Az Mısır
Sarımsaklı yoğurtla bunları karıştır ıyı bır salata tadı güzel
Dur anlamadim:) ispanakli harcin icine dogranmis yufka ve yumurtayimi ekleyip pisiricem canimTek yufkadan koca tepsı börek yap su boregını bosver
Ispanagı kıy
Icıne soğan ekle bıraz ovala
Bır yufkayı yada malzeme çokça ıkı yufkayı mınık mınık serıt halınde kes
Ikı yumurta ekle
Tüm malzemeleri karıştır fırına ver
Su böreği mi cheesecake mi :)))Hadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak
Ya diyet paylaşın ya ne böreği baklavası kek ı beni delirtmeye mi çalışıyosunuzSu böreği mi cheesecake mi :)))
Bizler diyetteyiz borekte cheescake te bize viz gelir tiris gider hih yemicem hic birsey ben sadece kisiri yicem onunda bulgurunu az malzsmwsini bol koyucam :) sismek isteyen sissin biz zayiflicaz ona goreYa diyet paylaşın ya ne böreği baklavası kek ı beni delirtmeye mi çalışıyosunuz![]()
Ben su böreğini nasıl az kalorili yapılır bir araştırıcamYa diyet paylaşın ya ne böreği baklavası kek ı beni delirtmeye mi çalışıyosunuz![]()
Tutabilirsin tutmak zorundasin mesela deminden beridir kocam pesimde dolaniyo kombe yap eslik et diye zorla spora gonderdim :))) spora giderse yemez cunku aciktikca su iciyorum oyle yapin sizde :)Ben su böreğini nasıl az kalorili yapılır bir araştırıcam
Valla ben yandım ben bu hafta spora daha çok asılıcam gibi ama tutabilirim kendimi evet evet![]()