Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta 300 geri almıştım bak yaaa hep böylemi olacak :))) neyse ben meyveli bar çeşitlerini genişleteyim yoksa yandık :)
Hadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak

Hadi bana akil verin carsamba misafirim var kadin oturmasi yalanci su boregi ve kisir yapicam kahveylede cheescake servis edicem simdi ben hangisini yicem hic birini yemezsem ayip olmazmi en hafif neyden kurtarabilidim bilemsdim yine snairim en masumu kisir olucak
Kendıne karnıbahardan kısır yap
Pırasayı doğra
Icıne havuç rendele
Yumurta ve Mısır unu ekle tavada ters düz pısır
Harıka bır tat
Hatta bunun üzerıne mantar zeytın kasar vs koy fırınla pizza gıbı oda süper
Yoğurtlu ketevız salatası yap
Lahanayı mınık doğra havuç rendele azıcık yağda öldür
Az Mısır
Sarımsaklı yoğurtla bunları karıştır ıyı bır salata tadı güzel

Tek yufkadan koca tepsı börek yap su boregını bosver
Ispanagı kıy
Icıne soğan ekle bıraz ovala
Bır yufkayı yada malzeme çokça ıkı yufkayı mınık mınık serıt halınde kes
Ikı yumurta ekle
Tüm malzemeleri karıştır fırına ver

Kendıne karnıbahardan kısır yap
Pırasayı doğra
Icıne havuç rendele
Yumurta ve Mısır unu ekle tavada ters düz pısır
Harıka bır tat
Hatta bunun üzerıne mantar zeytın kasar vs koy fırınla pizza gıbı oda süper
Yoğurtlu ketevız salatası yap
Lahanayı mınık doğra havuç rendele azıcık yağda öldür
Az Mısır
Sarımsaklı yoğurtla bunları karıştır ıyı bır salata tadı güzel
Sagol canim :)

Tek yufkadan koca tepsı börek yap su boregını bosver
Ispanagı kıy
Icıne soğan ekle bıraz ovala
Bır yufkayı yada malzeme çokça ıkı yufkayı mınık mınık serıt halınde kes
Ikı yumurta ekle
Tüm malzemeleri karıştır fırına ver
Dur anlamadim:) ispanakli harcin icine dogranmis yufka ve yumurtayimi ekleyip pisiricem canim

Su böreği mi cheesecake mi :)))

Ya diyet paylaşın ya ne böreği baklavası kek ı beni delirtmeye mi çalışıyosunuz :mad::tokat:
Bizler diyetteyiz borekte cheescake te bize viz gelir tiris gider hih yemicem hic birsey ben sadece kisiri yicem onunda bulgurunu az malzsmwsini bol koyucam :) sismek isteyen sissin biz zayiflicaz ona gore

Ben su böreğini nasıl az kalorili yapılır bir araştırıcam :p

Valla ben yandım ben bu hafta spora daha çok asılıcam gibi ama tutabilirim kendimi evet evet :işsiz:
Tutabilirsin tutmak zorundasin mesela deminden beridir kocam pesimde dolaniyo kombe yap eslik et diye zorla spora gonderdim :))) spora giderse yemez cunku aciktikca su iciyorum oyle yapin sizde :)

Back
X