Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım ben niyetli olmadığım günlerde de krep yapıyorum eve ekme

Canım geçmiş olsun ama sen sanki geçen iftarda da böyle bişey yazmıştın sanki. Niyetli olduğun günler hiç sahur yazmıyorsun aç bırakıyorsun sanırım kendini. Bide boş mideye önce çorba içsen daha iyi gelebilir.
Süt içmiştim onu yazmayı unutmuşum, sahurda su içip yatıyorum.

Menum:)
09.00:peynir
Domates
Salatalik
12.00:1mandalina
1kucuk muz
6findik
2ceviz
15.00:kiymali yumurta
cacik
Salata
18.00:1mandalina
1barsak ayran
21.00:salata
Menemen(yumurtasiz)
1kase yogurt
00.00:2mandalina
1bardak sut
3lt su
1bardak btki cayi

bir kaç mesaj önce yazmıştım. tatlı krizleri için ideal

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

Çok teşekkür ederim canım zahmet edip tekrar yazmışsın hakkını helal et

Süt içmiştim onu yazmayı unutmuşum, sahurda su içip yatıyorum.

Mideni sen bozuyorsun sanırım :)

suan basama ofisteki erkek arkadasimiz ici cikolota dolgulu browni birakti kim yemek ister kizlaarrrr :sopa:

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)

gerisi keyfine bağlı
yerken üstüne 2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem veya elma veya çilek veya muz unutma herşey extra kalori. fıstık ezmesi de süper gidiyor ama dikkat kalorisi yüksek.

yarın sabah yapayım artık ya.. canım çekip çekip duruyor.

Ofisten arkadaslar bende ciddi bir degisim oldugunu filan soylemeye basladılar kızlarr ay ayayayayaaa

ne kadar güzel.. aşırı motivasyon içeriyor.

Bende aynıyım canim midelerimiz iyice minnoş oldu :KK70: hemen fazla geliyor :)

minnoş mideni seveyim..

dün gece niyetliydim
akşam
17.43
2 kepçe kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
roka
salata
1 dilim tb ekmeği

1 avuç çekirdek

akşam birden midem ağrımay başladı yediğimi de çıkardım. Spor yapamadım o yüzden. Bugün de sabah kahvaltı edemedim, öğlen yedikten sonra midem bulanmakla birlikte, ağrımaya başladı. :hasta:

geçmiş olsun.. suyu birden mi içtin acaba? soğuk mu geldi..

Bu aksam yapıcam, supsersın hemen yaziyim bir köşeye :)) ben sade cikolatali yaparim birazda icine hindistancevizi tamamdir :KK66: :kk77:

Uc kiloda enerjim degisti ayol bir havalara girdim zaten kotu gorunmem suan icin imkansiz :p

Benimde karnim suan sis, ama eskiden abur cubur sabah yedigim pogacalar filanda vardi.. o yuzden daha az sis gozukuyor :)

Cumaya nasil tartilicam ben yaa, garanti daha sis oldugum icin zaten fazla tartilicam :duduk:

cumaya daha çok var, o şişler iner yahu.. gel etme eyleme..

2 ceviz eklemek üzerine oldukça masum. hem epey tok tutar böylece..

kakao, kayısı, yulaf, ceviz, süt :) biraz bal koysak mı? geceden yapsam, dolapta kavanoza koysam, sabah spordan sonra yesem olur mu ki?

Kizlar su saat oldu henuz tatli krizim gelmedi.. begnimden sildimmi yoksa, artik tatli krizi diye birsey yokmu yoksa.. bittimi yani kadinlik krizlerim :KK70:

yemedikçe krizlerin biter.. yedikçe döngüyü yeniden başlatmış oluyoruz.

suan basama ofisteki erkek arkadasimiz ici cikolota dolgulu browni birakti kim yemek ister kizlaarrrr :sopa:

bence direkt çöpe at.. o nimet değil, tam bir zehir..

kızlar ben de bir saat sonra spora gidicem. 50dk body fit dersi var, sonra da 30dk yaklaşık cycling yapıcam..

spor hocam sabah spora gelmedim diye kızdı, acımadı valla. sabah akşam gel diyip duruyor :)

Ayni seyi bende esime dert yandim.. ancak 3 aydan sonra gobekteki yaglar erir dedi :KK43:
3 ay mi :kızgın::olamaz: ben sıkılırım o kadar uzun süre.
ölçü al bundan sonra öyle karışlaştırabilirsin . gözün aşina olduğu için algılamayabilir. Mutlaka olmuştur bir şeyler
Tabi ki oldu korse ile kapanmayan pantolonlar korsesiz oluyor şimdi

Bugünkü menüm sabah 8:30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta beş zeytin Çeri domates iki dilim kepek ekmeği

Ara 12.00 01 elma küçüğe yakın

Saat 13:00 öğle yemeği bir bardak ayran altı kaşık etli patlıcan yemeği

Ara 1700 bir küçük mandalin bir küçük ayva

Akşam yemeği saat 18:00 bir porsyon tavuk sote 5.06 yemek kaşı kadar salata

Gün içinde 2 litreye yakın su bir kupa yeşil çay tek şekerli türk kahvesi

Spor 13 dakika parktaki aletlerle çalışma 30 dakika yürüyüş tempolu

Back
X