Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar detoksu hepbirlkte yapalım ins.malum salıya kadar tatil.çarşamba perşembe iki gün yapalım olmazmi.cuma da tartı günü zaten çok güzel olur..

Ben ayran detoksu nu çok begendim burdan bi arkadaşın attığı..yada maydonoz nane limon tarcin li bi detoks vardı o da çok güzel geldi..

Kızlar detoksu hepbirlkte yapalım ins.malum salıya kadar tatil.çarşamba perşembe iki gün yapalım olmazmi.cuma da tartı günü zaten çok güzel olur..

Ben ayran detoksu nu çok begendim burdan bi arkadaşın attığı..yada maydonoz nane limon tarcin li bi detoks vardı o da çok güzel geldi..

ayran detoxu nasol brşey ?

Hatta bu detoks çayını içerken sadece sabah akşam öğle haşlanmış yumurta falan yeniyorMus acaba o nasıl.

Nasıl bir detoks bu acaba ben bir tane biliyorum ama aynısı mi emin değilim sadece sabah aç karnına yapılıyor rondodan geçirmeli
Ay kuzum ben öyle rondodan çekip içemem böyk :63: sadece suyun içine koydum 1 saat kadar sonra içicem bittikçe doldururum gün boyu sonra çöpe atarım ;)

Eklentiler

• 1ABF6D87-27AF-4412-9EFC-799DC7D8E2B9.webp
    1ABF6D87-27AF-4412-9EFC-799DC7D8E2B9.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
Ay kuzum ben öyle rondodan çekip içemem böyk :63: sadece suyun içine koydum 1 saat kadar sonra içicem bittikçe doldururum gün boyu sonra çöpe atarım :KK66:

bende yazın böyle içtim geceden hazırlayım gün içinde tüketilmesi gerekiyor. durunca kokuyor. baaya şişkinlik alıcı birşey dk başı wc ye çıkartıyor

Canlar menum
09.00:yarim yulafli arpali ekmek
Bu ekmekle yenmis bal kaymak
Domates
Salatalik
1yumurta
12.00:1muz
15.00:ton baligi
Salata
18.00:1portakal
21.00:dunku yogurtlu biber kalmisti onu yicem
Salata
00.00:2mandalina
3lt su

ayran detoxu nasol brşey ?
Ben yapıyorum canım 2 günlük bir şey
4 Yk nohut
4 Yk kaşığı yeşil mercimek
4 Yk bulgur
Hasliyorsun Nohutu falan 1 gece önceden suya koy. 2 salatalık rendele az yağlı yoğurt ya da imkan varsa ev yoğurdu ayran yapıyorsun kıvamı sana kalmış ortalama 1 ya da 1.5 litre olacak tüm malzemeleri karıştır. Biraz baharatta koyabilirdin tatlandirmak için
Kahvaltı en geç saat 10 da olacak
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekmek beyaz olmayacak
Yeşillik
Diyelim saat 10 da kahvaltı yaptın iki saat aralıklarla bu karışımı tuketeceksin 12.14.16.18.20.22 en son
Tuz şeker kafein yasak
Yeşil çay ya da bitki çayı serbest
75 kg üstü 15 gün de 2 kez 75 kg altı ay da 1 kez yapmalı spor ile desteklersen 2kg verdiriyor. Ama detokstan sonra dikkat edilmezse alabilirsin geri kiloyu Ben geçen ay yaptığım da sporsuz 1 kg verdim.
Hamile ya da emziren arkadaşlar yapacaklarsa araştırsinlar önce

Back
X