Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu halimle 38 giyiniyorum 48 kiloya düşersen 34 beden olursun canım :)
sabah işe giderken ucu ucuna kalkıyorum uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum ondan :) bunye alıştı artık öğlene kadar karnım acıkmıyor .Kahvalti niye yok canim.
Gofrete disinda guzel canim afiyet olsun
Harikasin canim tebrikler
O zaman haftayada derece geliyor desene![]()
Kızlar detoksu hepbirlkte yapalım ins.malum salıya kadar tatil.çarşamba perşembe iki gün yapalım olmazmi.cuma da tartı günü zaten çok güzel olur..
Ben ayran detoksu nu çok begendim burdan bi arkadaşın attığı..yada maydonoz nane limon tarcin li bi detoks vardı o da çok güzel geldi..
Burdan bi arkadaş paylaşmıştı..ben malzemeler için yazdım bikenara ama şuan yanımda yok.ayran detoxu nasol brşey ?
Burdan bi arkadaş paylaşmıştı..ben malzemeler için yazdım bikenara ama şuan yanımda yok.
Ay kuzum ben öyle rondodan çekip içemem böykNasıl bir detoks bu acaba ben bir tane biliyorum ama aynısı mi emin değilim sadece sabah aç karnına yapılıyor rondodan geçirmeli
Ay kuzum ben öyle rondodan çekip içemem böyksadece suyun içine koydum 1 saat kadar sonra içicem bittikçe doldururum gün boyu sonra çöpe atarım
![]()
Bence en az 2saat beklet canim iyice sinsin suya :)Ay kuzum ben öyle rondodan çekip içemem böyksadece suyun içine koydum 1 saat kadar sonra içicem bittikçe doldururum gün boyu sonra çöpe atarım
![]()
Evet ya eşim yapıyodu nanede ekliyordu bu arada yüzü küçülüyordu adamın :)))bende yazın böyle içtim geceden hazırlayım gün içinde tüketilmesi gerekiyor. durunca kokuyor. baaya şişkinlik alıcı birşey dk başı wc ye çıkartıyor
Evet ya bende garanti olsun diye fazladan bekledim :)) hazırım içmeye :)))Bence en az 2saat beklet canim iyice sinsin suya :)
aynen bende taze nane koyuyordum güzel oluyor tadı kötü değil :) ama beklet uzun süre rengi çıksın en azından geceden yapıp sabah gün boyu iç.Evet ya eşim yapıyodu nanede ekliyordu bu arada yüzü küçülüyordu adamın :)))
Evet kardiyo ama en az yarım saat en iyisi 1 saat yapmalisin.Kızlar leslie kardiyo sayılıyor mu acaba
Ben yapıyorum canım 2 günlük bir şeyayran detoxu nasol brşey ?
Hava şartları malum dışarı da yürüyüş yapamıyorum 5 mil yapayım diyorum bu hafta o da ortalama 1.08 dakikaEvet kardiyo ama en az yarım saat en iyisi 1 saat yapmalisin.
Harika olur.Hava şartları malum dışarı da yürüyüş yapamıyorum 5 mil yapayım diyorum bu hafta o da ortalama 1.08 dakika