Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar iyi akşamlar bugün oturmam vardı arkadaşlarla akşam gelebildim eve
Menümü yazayım ondan sonra geçmişi okuyacağım

Sabah 8:00
1 mandalina

Kahvaltı 10:00
Bir yumurta iki dilim peynir yeşilliklerle omlet yanında yine yeşillik .
Sabah ekmek yiyorum normalde ama bugün oturmam olduğu için öğlene kaydırdım ekmek hakkımı

Öğlen 14:00
Bir kibrit kutusu kek üç küçük çiçek dolması bir küçük biber dolması iki dilim peynirli pide
Pidelerin büyüklüğü bir dilim ekmekten daha küçüktü her biri

Akşam 18:15
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata

Gün içinde 2 litre su
45 dakika tempolu yürüyüş
Bir kupa yedi otlu çay

Artık ağzıma bir şey koymam bu vakitten sonra koyacak Yerim de kalmadı zaten:işsiz:

Kızlar detoksu hepbirlkte yapalım ins.malum salıya kadar tatil.çarşamba perşembe iki gün yapalım olmazmi.cuma da tartı günü zaten çok güzel olur..

Ben ayran detoksu nu çok begendim burdan bi arkadaşın attığı..yada maydonoz nane limon tarcin li bi detoks vardı o da çok güzel geldi..
Benim de hedefim 68’e girince bu detoksu yapmaktı Salı çarşamba düşünüyorum ben de
Hatta bu detoks çayını içerken sadece sabah akşam öğle haşlanmış yumurta falan yeniyorMus acaba o nasıl.
Bol yumurtalı detoks varsa bana uyar yumurta canavarıyımda:kk77::kk77::KK53:

İyi akşamlar arkadaşlaaarrr:21:
Menüm nasıl bugün sizce
11:00
Limonlu zencefilli su
11:30
1 yumurta sarısı(beyazını oğlum yedi) :kk77:
1 dilim ekmek tam buğday
3zeytin
Kk peynir
Limonlu yeşillik

14:30
1 küçük boy muz
1 pirinç patlağı

16:30
2 kepçe tarhana çorbası
1 küçük kase tavuk sote
1 dilim ekmek
Mevsim salata

Saat 20:00 civarı da
1 küçük boy cennet hurması
1 kupa süt tüketmeyi planlıyorum

2 lt su bugün çok içemedim :(
3 mil leslie ve biraz bacak hareketleri :KK49:

Bende protein diyeti yapacağım 3 gün. Salı, carsamba, persembe..
Sabah
Yumurta, yeşillik,lor
Öğlen ve aksam
Haslanmis veya fırında tavuk
Salata
Ara
Kuruyemiş, lor

İncelme ölçütü yaptım (spor) vede detoks suyumu içtim akşama ne hazırladım aklınız dururrr ama az sonraaa :KK55:
Ne hazirladın ne hazırladın :KK58:
Merhaba kızlar iyi akşamlar bugün oturmam vardı arkadaşlarla akşam gelebildim eve
Menümü yazayım ondan sonra geçmişi okuyacağım

Sabah 8:00
1 mandalina

Kahvaltı 10:00
Bir yumurta iki dilim peynir yeşilliklerle omlet yanında yine yeşillik .
Sabah ekmek yiyorum normalde ama bugün oturmam olduğu için öğlene kaydırdım ekmek hakkımı

Öğlen 14:00
Bir kibrit kutusu kek üç küçük çiçek dolması bir küçük biber dolması iki dilim peynirli pide
Pidelerin büyüklüğü bir dilim ekmekten daha küçüktü her biri

Akşam 18:15
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata

Gün içinde 2 litre su
45 dakika tempolu yürüyüş
Bir kupa yedi otlu çay

Artık ağzıma bir şey koymam bu vakitten sonra koyacak Yerim de kalmadı zaten:işsiz:
Ooo lahmacunlar, börekler, kekler:KK20:
İyi akşamlar arkadaşlaaarrr:21:
Menüm nasıl bugün sizce
11:00
Limonlu zencefilli su
11:30
1 yumurta sarısı(beyazını oğlum yedi) :kk77:
1 dilim ekmek tam buğday
3zeytin
Kk peynir
Limonlu yeşillik

14:30
1 küçük boy muz
1 pirinç patlağı

16:30
2 kepçe tarhana çorbası
1 küçük kase tavuk sote
1 dilim ekmek
Mevsim salata

Saat 20:00 civarı da
1 küçük boy cennet hurması
1 kupa süt tüketmeyi planlıyorum

2 lt su bugün çok içemedim :KK43:
3 mil leslie ve biraz bacak hareketleri :KK49:
Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilim

Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilim
Çorba yeterince doyurmuyor o zaman direk ekmek :))
1 bardak sıcak suya 1 silme tatlı kaşığı toz zencefil ve 1 limonun suyu 1 çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum altta kalan tortuyu içmiyoruz 10 gün süreyle yapılıp ara vererek tekrar ediliyor yapanlardan duydum çarşambadan beri yapıyorum

Kızlar
Menüm

Sabah 4 çatal peynirli yumurta
1 küçük dilim beyaz ekmek :(
2 bardak çay

Akşam 1 kase mısır çorbası
3 dolma
4 y.k bulgur pilavı
1 bardak su
Sporu da yapınca yazcam

Evet khidrat ağırlıklı oldu bugün
Lahmacun da kıyma vardı ama:halay:

Günümüz vardı en az hasarla atlatmaya çalıştım canım yorumunu beğendim :KK15:

Yarın daha çok sebze ve proteinle telafi etmeye çalışacağım

5 aralıktan beri4.3 kg gitti kızlar
Ben pek fark hissedemiyorum ama bugün günümüzde arkadaşlar zayıfladınmı sen deyince pek bi sevindirik oldum
Bu iş olacak kızlar inanıyorum
Daha önce başardım
Yeniden başaracağım
başaracağız hep birlikte :KK47::KK47:

Balkon çemkirmeme hazırlanıyom şu an
Bekleyın

hani nerde o konuşmayı kaçırdım mı ben?

Kızlar son ıkı günüm var
6 ayı kendıme ayırdım bır sekılde bu gecındırecem
Ve 6. Ayda işimi Kuracam yenıden ayağa kalkacam
Eskı berıl gelsın bu aynadakı gudubetı tanımıyorum
Görmekte ıstemıyorum artık
Yarın beni çok zorlayacak ama dr dan randevu aldım
Verılecek 35-40 kılo var
Daralacak 16 beden
Yardımınız lazım
Ilk sayfaya ölücülerimizi yazalım dıyorum
Herkes ölçü alıp benı etıketlermı
Bırde hedefe kac kılo lıstesı ekleyım ne dersınız
Hedefe kıtkenmek ıcın tüm hazırlıklarım tamam
Sız yanındasınız
Dr parası hallettım
Kaslarım acıldı spora hazırım
Bahanelerımı bır kuruya koyup cam ağacının altına attım
Belkı kuzum yıne hastalanacak dıyetı bozmayacam cünkü kh ya boğulmam ıyılesmeyı hızlandırmayacak
Kuzlarımın ergenlık sorunlarını yıyerek depresyona takılarak gecıremedım malum
Aldığım ılaclar depresyonumu bırırmedı
Ben ne ıstedıgımı bılıyorum sanırım
Istedıgımın resmı burada en azından yaza bu kadını ıstıyorum

Belkı bıraz nusıbet bır kadın olacam
Belkı bıraz küsecem kuzacam menülere ama önce kendımı sonra sızı motıve edebılmek zayıf bır baharı karşılamak ıcın hazırmıyız

helal olsun :) sonuna kadar destekçinim annem...

Günaydın kızlar 3 gün eşim ve benim tatilim var hiç denk gelemiyordu boş vakitlerimiz umarım güzel vakit geçirip az yiyebilirim:) kahvaltiya kizartma yapalim dedi firina attim bende malzemeleri :KK5:

umarım çok keyifli geçer.. yemeye vakit kalmayacak kadar çok iyi vakit geçirirsiniz umarım...

aaa dereceye girmişimm :) :) canım kendim :KK70: :KK70:

Sabah sporlari da yapilmis masallah
Ankara sabahlari cok soguk canim bu sabah da yagmurluydu
Hangi ildesin canim.

ahahahha.. helloooo ben de Ankara'dayım şuan.. yılbaşına burada gireceğim.. hava soğuktu ama beklediğim kadar soğuk değildi sabah.. kar da göremedik diye üzülüyorum biraz..

hoş bulduk hedef kilom 52

merhaba canım, biraz fazla üyemiz oldu, ama gel sen de, bir şekilde bir arada olalım.. bir yolunu buluruz.. sen ilk sayfada anket var, onu kopyalayıp doldurur nmusun, seni daha iyi tanıyalım..

Menüm
Zencefilli limonlu ılık su
Sabah çok geç kalktığım için kahvaltı yok
12.00 dan itibaren 2 saat aralıklarla ayran Detoksu
Genel
2 litre su yatana kadar 2.5 -3 litre olur
3 kupa yeşil çay
Spor
19 dakika temel seviye akış yogasi Bydelikiz Bydelikiz

selam kızlar.. Ankara'dayım şuan.. salı sabahı İzmir'e dönüp, çarşamba sabahı 2 gün için tekrar Ankara'ya geliyorum.. hemen 2. günü diyetime başlayacaktım ama bu seyahatte başlayamam sanırım.

ama Beril'de sanırım aynı diyeti yapacak. metabolik balans diyeti yapacağım.. bakalım hayırlısı.. spor hocam benden ümidi kesti artık.. spor konusunda birşey demiyor ama yediğime içtiğime fena laf ediyor..

off off..

selam kızlar.. Ankara'dayım şuan.. salı sabahı İzmir'e dönüp, çarşamba sabahı 2 gün için tekrar Ankara'ya geliyorum.. hemen 2. günü diyetime başlayacaktım ama bu seyahatte başlayamam sanırım.

ama Beril'de sanırım aynı diyeti yapacak. metabolik balans diyeti yapacağım.. bakalım hayırlısı.. spor hocam benden ümidi kesti artık.. spor konusunda birşey demiyor ama yediğime içtiğime fena laf ediyor..

off off..
Senin için yorucu olmalı oradan oraya sen yine iyisin bir şekilde kaldığın yerden devam ediyorsun ben olmaz yapabilir miyim bilmiyorum.
Ben de 2018 de yeni planlarla girmeye çalışıyorum bakalım artık

Senin için yorucu olmalı oradan oraya sen yine iyisin bir şekilde kaldığın yerden devam ediyorsun ben olmaz yapabilir miyim bilmiyorum.
Ben de 2018 de yeni planlarla girmeye çalışıyorum bakalım artık

yeni yılın enerjisine inanıyorum.. yeni yıl bize güzel gelecek.. ben bi on kilo daha vermeliyim ama bir türlü beceremedim.. şimdi onu verme zamanı. 2-3 ayda halledip arkama bakmayacağım inşallah.. yapılacak şey belli, yollar belli.. emeklerim boşa gitmesin artık.. yemenin bize bir faydası olmadığını öğreneli yıllar oldu..

Back
X