Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hedefim 68’e girince bu detoksu yapmaktı Salı çarşamba düşünüyorum ben deKızlar detoksu hepbirlkte yapalım ins.malum salıya kadar tatil.çarşamba perşembe iki gün yapalım olmazmi.cuma da tartı günü zaten çok güzel olur..
Ben ayran detoksu nu çok begendim burdan bi arkadaşın attığı..yada maydonoz nane limon tarcin li bi detoks vardı o da çok güzel geldi..
Bol yumurtalı detoks varsa bana uyar yumurta canavarıyımdaHatta bu detoks çayını içerken sadece sabah akşam öğle haşlanmış yumurta falan yeniyorMus acaba o nasıl.
Ne hazirladın ne hazırladınİncelme ölçütü yaptım (spor) vede detoks suyumu içtim akşama ne hazırladım aklınız dururrr ama az sonraaa![]()
Ooo lahmacunlar, börekler, keklerMerhaba kızlar iyi akşamlar bugün oturmam vardı arkadaşlarla akşam gelebildim eve
Menümü yazayım ondan sonra geçmişi okuyacağım
Sabah 8:00
1 mandalina
Kahvaltı 10:00
Bir yumurta iki dilim peynir yeşilliklerle omlet yanında yine yeşillik .
Sabah ekmek yiyorum normalde ama bugün oturmam olduğu için öğlene kaydırdım ekmek hakkımı
Öğlen 14:00
Bir kibrit kutusu kek üç küçük çiçek dolması bir küçük biber dolması iki dilim peynirli pide
Pidelerin büyüklüğü bir dilim ekmekten daha küçüktü her biri
Akşam 18:15
Bir lahmacun
Bir bardak ayran
Bol yeşillikli salata
Gün içinde 2 litre su
45 dakika tempolu yürüyüş
Bir kupa yedi otlu çay
Artık ağzıma bir şey koymam bu vakitten sonra koyacak Yerim de kalmadı zaten![]()
Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilimİyi akşamlar arkadaşlaaarrr
Menüm nasıl bugün sizce
11:00
Limonlu zencefilli su
11:30
1 yumurta sarısı(beyazını oğlum yedi)
1 dilim ekmek tam buğday
3zeytin
Kk peynir
Limonlu yeşillik
14:30
1 küçük boy muz
1 pirinç patlağı
16:30
2 kepçe tarhana çorbası
1 küçük kase tavuk sote
1 dilim ekmek
Mevsim salata
Saat 20:00 civarı da
1 küçük boy cennet hurması
1 kupa süt tüketmeyi planlıyorum
2 lt su bugün çok içemedim
3 mil leslie ve biraz bacak hareketleri![]()
Iyi yapmissin afiyet olsun :)Evet ya bende garanti olsun diye fazladan bekledim :)) hazırım içmeye :)))
Çorba yeterince doyurmuyor o zaman direk ekmek :))Ne hazirladın ne hazırladın
Ooo lahmacunlar, börekler, kekler
Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilim
hoş bulduk hedef kilom 52Merhaba hoş geldinhedef kilon kaç
Hedef aynı :)))hoş bulduk hedef kilom 52
Hoşbulduk birlikte ilerleriz birbirimize destek oluruz hedefe tez zamanda ulaşırız inşallahHedef aynı :)))
Hoş geldin
Inşallah canım ya 53.4 güncel şuan kilom seninHoşbulduk birlikte ilerleriz birbirimize destek oluruz hedefe tez zamanda ulaşırız inşallah
Ne hazirladın ne hazırladın
Ooo lahmacunlar, börekler, kekler
Menun genel olarak iyi canım ama akşam çorba tuketeceksen özellikle tarhana ya da mercimek gibi ekmek tüketme ikisinden birini tercih et. Ve zencefilli limonlu suyu nasıl yapıyorsun. Ben bu sabah denedim ama doğru mu yaptim emin değilim
Balkon çemkirmeme hazırlanıyom şu an
Bekleyın
Kızlar son ıkı günüm var
6 ayı kendıme ayırdım bır sekılde bu gecındırecem
Ve 6. Ayda işimi Kuracam yenıden ayağa kalkacam
Eskı berıl gelsın bu aynadakı gudubetı tanımıyorum
Görmekte ıstemıyorum artık
Yarın beni çok zorlayacak ama dr dan randevu aldım
Verılecek 35-40 kılo var
Daralacak 16 beden
Yardımınız lazım
Ilk sayfaya ölücülerimizi yazalım dıyorum
Herkes ölçü alıp benı etıketlermı
Bırde hedefe kac kılo lıstesı ekleyım ne dersınız
Hedefe kıtkenmek ıcın tüm hazırlıklarım tamam
Sız yanındasınız
Dr parası hallettım
Kaslarım acıldı spora hazırım
Bahanelerımı bır kuruya koyup cam ağacının altına attım
Belkı kuzum yıne hastalanacak dıyetı bozmayacam cünkü kh ya boğulmam ıyılesmeyı hızlandırmayacak
Kuzlarımın ergenlık sorunlarını yıyerek depresyona takılarak gecıremedım malum
Aldığım ılaclar depresyonumu bırırmedı
Ben ne ıstedıgımı bılıyorum sanırım
Istedıgımın resmı burada en azından yaza bu kadını ıstıyorum
Belkı bıraz nusıbet bır kadın olacam
Belkı bıraz küsecem kuzacam menülere ama önce kendımı sonra sızı motıve edebılmek zayıf bır baharı karşılamak ıcın hazırmıyız
Günaydın kızlar 3 gün eşim ve benim tatilim var hiç denk gelemiyordu boş vakitlerimiz umarım güzel vakit geçirip az yiyebilirim:) kahvaltiya kizartma yapalim dedi firina attim bende malzemeleri![]()
aaa dereceye girmişimm :) :) canım kendim![]()
![]()
Sabah sporlari da yapilmis masallah
Ankara sabahlari cok soguk canim bu sabah da yagmurluydu
Hangi ildesin canim.
hoş bulduk hedef kilom 52
Senin için yorucu olmalı oradan oraya sen yine iyisin bir şekilde kaldığın yerden devam ediyorsun ben olmaz yapabilir miyim bilmiyorum.selam kızlar.. Ankara'dayım şuan.. salı sabahı İzmir'e dönüp, çarşamba sabahı 2 gün için tekrar Ankara'ya geliyorum.. hemen 2. günü diyetime başlayacaktım ama bu seyahatte başlayamam sanırım.
ama Beril'de sanırım aynı diyeti yapacak. metabolik balans diyeti yapacağım.. bakalım hayırlısı.. spor hocam benden ümidi kesti artık.. spor konusunda birşey demiyor ama yediğime içtiğime fena laf ediyor..
off off..
Senin için yorucu olmalı oradan oraya sen yine iyisin bir şekilde kaldığın yerden devam ediyorsun ben olmaz yapabilir miyim bilmiyorum.
Ben de 2018 de yeni planlarla girmeye çalışıyorum bakalım artık