Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah :KK9:

Hoş geldin inşallah hedefine çabucak ulaşırsın canım ;)

Kaptanim merhaba . Ben geldim ilk olarak kendimden bahsedeyim . 21 yaşındayım. 7 aylık bi oglum var . 65 kilo ile hamile kaldım . 90 kilo ile doğurdum . Şuan 61 kiloyum . Hedefim 31 marta kadar 55 kilo olmak inşallah :KK9:
Canım hoşgeldın bebişini hayırlısıyla mutlulukla büyüt
Az buz degıl 25 kılo gıtmıs neler yaptın az anlat bıze

Canım hoşgeldın bebişini hayırlısıyla mutlulukla büyüt
Az buz degıl 25 kılo gıtmıs neler yaptın az anlat bıze
Bol bol su içiyorum. Ekmek yemiyorum bu arada . 2 haftadır da spor salonuna başladım bu şekilde devam ediyorum. Abur çubuk pel yememeye çalışıyorum. Bide emziriyorum ya faydası var sanırım :KK15:

Bol bol su içiyorum. Ekmek yemiyorum bu arada . 2 haftadır da spor salonuna başladım bu şekilde devam ediyorum. Abur çubuk pel yememeye çalışıyorum. Bide emziriyorum ya faydası var sanırım :KK15:
Ayy hadi inşallah bana da faydası olur emzirmenin...bende yeni doğum yaptım sağlıkla büyütelim yavruları ❤ verilecek 20 kilom var ama şimdilik hedefim 9 kg..senin verdiğini okuyunca bi gaza geldim kendi içimde :KK76:

Canlar yılbaşı sonrası için dilara kocaktan vicdan çorbası tarifi buldum. Bir tenceresi sadece 350 kalori. Ben yarın başlayıp cumaya kadar tuketecegim

Em
Ayy hadi inşallah bana da faydası olur emzirmenin...bende yeni doğum yaptım sağlıkla büyütelim yavruları ❤ verilecek 20 kilom var ama şimdilik hedefim 9 kg..senin verdiğini okuyunca bi gaza geldim kendi içimde :KK76:
İn ol yapabilirsin kendine güvenmelisin. Sana tavsiyem bol bol su iç. Sakın tatlı ye sütün olmaz diyenlere hiç aldırış etme . Sağlıklı beslen ekmek tüketme bol bol su !

Spor salonu kapalıymış kuzlar hevesım kursagımda kaldı

Em

İn ol yapabilirsin kendine güvenmelisin. Sana tavsiyem bol bol su iç. Sakın tatlı ye sütün olmaz diyenlere hiç aldırış etme . Sağlıklı beslen ekmek tüketme bol bol su !

Çok sağol canım haklısın inşallah irade ve kararlılıkla bu işi yapacağım tabii desteklerinizleee:KK19: ben şu an 79 kiloyum :KK43: bakalım kaç ayda gidecek kilolar

Kaptanım evde yapabilirsin belki birkaç hareket :KK6: hiç olmamasından iyidir bende şimdi başlayacağım
Aslında haklısın canımda evde pek olmuyor ya
Her dakıka bırı çağırıyor
Yada dövüşüyor
Ama ne edersem kar haklısın

Menüm
1 bardak beyaz çay
Kahvaltı
Yulaf ezmesi+yoğurt (1 dilim armut 1 dilim elma)
Ara
10 kaju
2 dilim portakal
Öğlen
4 Yk nohut
3 Yk yoğurt
Ara
yarım muz
3 gün kurusu
Akşam
3 Yk pırasa
2 Yk nohut
2 Yk pilav
4 Yk yoğurt
Ara
Şekersiz türk kahvesi
5 gr bitter çikolata
Genel
3 litre su
Spor
5 mil leslie ( 1 saat 8 dakika)
Temel seviye akış yogasi (19 dakika)
30 mekik
20 sn plank
Not: 1 aylık mekik ve plank programına başladım
yatmadan yeşil çay
Bydelikiz Bydelikiz

Bugünkü menüm
Sabah 8:30 1 büyük mandalina
10:30 kahvaltı
1 yumurta domates biber 5 dilim sucukla omlet(sucuk ev yapımı yağsız kıymadan)
2 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
Yeşillik
1 tk kuşburnu marmelatı

Öğle 14:30
1 kase kısır
1 kase portakallı zeytinyağlı kereviz
1 dilim yağsız pastırma

Akşam 18:30
15o-200 gr kadar hamsi 1 tk yağla fırında pişti
Bol yeşil salata 1 tk yağlı
1 bardak şalgam

Gün boyunca
2 lt su
1 kupa bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Artık bu vakitten sonra birşey yiyip içmem su harici
Cok azimlisin canim masallah

Hoşgeldin ne guzel kilo vermissin :)) benim de 8 aylık oğlum var hamilelikte 18 kilo aldım 14 ünü zor verdim :110:

Yeni
Yeni yılınız baldan tatlı,
kelebek gibi kanatlı,
katlı , yatlı
facebook, instagram "like"lı,
haftada üç gün ızgara kabaklı,
geçen yıldan havalı,
seyahati bol ✈,
geri dönmesi zor,
geliri giderinden fazla,
dolu dolu sazla , cazla,
streslere kapalı,