Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi ara spor giderken spor hocasi bel ölçüsünü tam belin en ince olan kismindan almisti. Göbek olcüsü de tam göbek deliğinden oluyor diye biliyorumKizlar ölçü alacağım bel için tam olarak nereden ölçü almamız daha doğru sonuç verir
Tabi ki :) üç günde aldığım kiloları vermem lazım
Evet Belin en ince noktasından alınır bel ölçüsüKizlar ölçü alacağım bel için tam olarak nereden ölçü almamız daha doğru sonuç verir
Kızlar Nasılsıniz... bende temizlik is guc yeni gelebiliyorum eşim evdeydi 2 gündür giremedim doğru düzgün bugün de iş güç bebişler..
Sabah tartildim çok kötü bi sonuç gördümdün aksama doğru kisır falan yedim ve arti 500 çıktım
bi öneriniz varmi ??? Aksama kabak ve yoğurt yoycem ins
maalesef keşke tartilmasaydimBulgur ödem yapabiliyor canım akşam seçimin isabetli olmuş
Bende ölçü almak istiyorum ama unutuyorummHerkese merhaba arkadaşlar bugün çok yoğunum eşim evde ve bugünde misafirim geldi
Bebeğimi emzirirken fırsattan istifade yazaniliyorum
Pazartesi günleri tekrar tartılıp kilo bildirimi yapıyormuyuz eğer öyleyse ben bugünü kaçırdım
Ölçümü de daha alamadım çok tembelim![]()
Teşekkür ederimEvet Belin en ince noktasından alınır bel ölçüsü
Basenin en geniş yerinden kalça ölçüsü
Teşekkür ederim canımBen bi ara spor giderken spor hocasi bel ölçüsünü tam belin en ince olan kismindan almisti. Göbek olcüsü de tam göbek deliğinden oluyor diye biliyorum
Günaydın mıGünaydın kuzular
Dogru soyluyon canım da sizle aramızda ıkı saat varTeşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Günaydın mı![]()
Ben akşam yemeğini yedimGünaydın kuzular