Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah allah bu ayran detoksu bende niye ise yaramadı acaba.detoksun yanında ne yaptin
Canım ekstra bir şey yapmadım günlük yürüşümü yaptım sabah kahvaltıyı aynen tarifdeki gibi yaptım Çorbanın tamamını tüketemedim ama her bünye farklı tabi seninki bakliyatlara karşı cevap vermiyor olabilir
Yaaa ben inanamiyorum 50leri gordugume.. uzun suredir (3 sene) 60'in ustundeydim :) eski kilolarima geldim cok mutluyum, dilerim gobusumde istedigim gibi olur ahaha
Süpersin canım
Ay henuz vaktim oldu kusura bakmayin kilo bildirimi yapmaya geldim.
nefertityy nefertityy

Bu hafta sali katildim takima.

Sali: 72.2 kg
Cuma:71.3 kg

Eksilen: 0.9 kg
Tebrikler

Kızlar bu akşam kendimi ödüllendireceğim bu akşam abartmadan

***13.TAKIM 551.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (57.6/56.8/0.8/%1.38)
phılosophergirl (66/65.5/0.5/%0.83)
Aglamaktankorkma (53.4/
sananesanane (69.9/68.7/1.2/%1.71)
keryneia (59.9/59/0.9/%1.50)
Zerra (68.7/66.7/2/%2.91)
Bengi_(56.3/56.2/0.1/%0.17)
umudum2 (68.1/)sabit
NEHIR34(74.9/74.7/0.2/%0.26)
praying Angel (52.1/51.7/0.4/%0.76)
sevimlimmm (63.9/63.6/0.3/%0.46)

13. Takım ortalaması:%

Kızlar, hala eksik arkadaşlar bildirim yapmamış. ben 6ya kadar beklemeyi tercih ediyorum. kimsenin hakkı yanmasın ama haberiniz var mı bildirim yapmayanlardan?

listeyi hazırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Yoğunluğumdan dolayı ilgilenemediğim için boş kaldı buralar.. nasıl telafi edebileceğim bilmiyorum.

Ben de ayrıca Beril ile aynı diyete başlıyorum. Güzel kilo veren arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum.

Başta kendim olmak üzere ki ben de önlemimi alıyorum. Duraklama dönemi sona erecek artık. Kızlar nota ya da sarı kart yemememiz adına bizim grup ortalamamız 0,35 di galiba üzerinde olmalı. Hatta grup hedefimiz yüzdemizin 0,5'in altına inmemesi gerekmektedir. Bu da grup hedefimiz yanında kişi hedefimiz de öyle olmalı.

Bu yüzdenin altında kalmayacak şekilde devam etmeliyiz kızlar. Enerjimizi grup ortalaması için harcamalıyız. Bireyselden uzaklaşmalıyız. Böylelikle güzel kilo veren arkadaşlarımızın da emeği boşa çıkmamış olur..

Girmeyip girmeyip bir anda yazınca kendimi de kötü hissediyorum ama, olması gereken bu. Bu amaçtan uzaklaşmamalıyız.

Gerekirse yardım isteyebilirsiniz benden.. Etiketleyin beni.. Kilo bildirim yüzdeniz %0,5 olması için haftalık ne kadar kilo vermeniz lazım hesaplayabiliriz.

Hepinizi seviyorum :) Allah bana da inşallah kilo verme motivasyonu verir de, bu işlerden kurtulurum. :)

bir de kızlar, yukarıdaki kilo bildirim şekliniz aşağıdaki gibi değil mi? Hata olmasın.. Sonra düzeltmek daha zor oluyor.

Geçen cuma gün ki kilo bildirimimiz
Bugün ki kilo bildirimimiz
Fark

Canım bende seni etiketleyerek bildirdim ama bu hafta katıldığım için mi listede değilim ?

Lor u sade yiyemem ama yumurta ile karistirip omlet tarzi yiyebilirim pul biberli karabiberli falan olur mu ki
6 haslanmis yumurta beyazı
100 gr lor az yağlı ve karbonhidratli olanı tercih et.
Bol maydonoz, dereotu, yeşil nane
İstediğin baharat
Bunları doğrayıp karıştır sonra 3 öğüne bol.
Ara öğün olarak 2 ceviz 1 salatalık yiyebilirsin. 1 gün dayanabilirsen 2 gün yap. Tavsiyem tartı gününe yakın yapman.
Bol su iç, mümkünse cay kahve içme yerine bitki cayı içebilirsin.
Uyarsan ciddi sonuç alırsın.

Bugunku menum

Saat 10.00
2 tam ceviz ici
Tarcinli turk kahvesi

Saat 13.00
2 haslanmis yumurta
Domates biber
Dereotu
Biberiyeli yesil cay

Saat 16.30
Tarcinli sade turk kahvesi
1 elma

Saat 18.30
6 y.k. pirasa yemegi
1 kase pul biberli yogurt

Saat 20.00
Aclik krizine karsi
Tarcinli sut icmeyi planliyorum

Tesekkur ederim canim simdiden ilgin icin
Musait oldugun zaman bakarsin tatlim

Kilon 74.7
Ne zamandır sabit 74 ile 77 arasi 3 aydir gidip geliyorum 2 haftadir sabit
Ne kadar zamandır diyet yapıyorsun 3.5 yildir kk dayim oncesi de var 2 dogum yaptim
Bir kaç günlük yediklerinin listesi
Spor 3 mil leslie yapiyorum gun asiri
Yaş 37 3 hafta sonra 38 olucam
Şeker tüketimi kuru meyve lerden karsiliyorum aksam cok aciktigimda da 5 6 tane cubuk grissini atiyorum agzima midemin asidini alsin diye ama bazen oda kar etmiyor sabredemeyip bi lokma peynir atip ustune su iciyorum
Sanirim bunlar engel oluyo :KK43:(
Sabah
1 yumurta
30 gr peynir veya 40 gr lor
Bol yeşillik domates salatalık da olur
25 gr ekmek

Öğlen
7 yk sebze yemeği
200 gr yogurt
1 kepçe çorba (mercimek, ezogelin, tarhana haric.) veya 1 dilim ekmek
Salata

Ara
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
100 gr meyve veya 3 kuru kayısı veya 10 kuru üzüm veya 1 hurma

Akşam
1 kalçalı but veya yarım göğüs veya 120 gr kırmızı et veya 1 orta boy balık (200gr yaklaşık) derisiz ızgara veya fırın veya tavaya yağ koy sonra yağı peçete ile dağıtıp sil tava iyice ısınınca tavuğu koy. Göğüsleri fileto yapıp baharatlayip böyle pişirisen Harika oluyor
Bol bol salata yağsız (havuç yok)

Gece
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem
Çiğ tuzsuz olacak

Öğlen ve aksamı yer değiştire bilirsin bunu haftada 5 gün yap

Sabah
1 tam 2 yumurta beyazı
50 gr lor
Yeşillik (maydonoz, dereotu, taze nane)

Öğlen ve akşam
1 kalçalı but veya yarım göğüs veya 1 orta boy balık (200gr yaklaşık)
Bol bol salata yağsız (havuç yok)

Ara
10 fındık veya 10 badem veya 2 ceviz
50 gr lor

Ara
100 gr yogurt
Tartı gününe yakın yanı Çarşamba cuma bunu yap.

2 Litre su içtiğin her bardak cay ve kahve icin extra 1 bardak su.

Mutfak tartın var mi yoksa mutlaka lazım.

Hergun 1 saat yürüyüş veya 1 saat lessli yapmalisin.
Yiyemedigin bir sey varsa listede üzerinde konuşuruz. Birde öğlenki ve akşam ki ekmek yerine ne yiyebileceğini daha sabah ekmek değişimleri hakkında yazdığım mesajda vardı.
Uyarsan kesin kilo verirsin.

Gecen hafta 52.1 mis
Bu hafta 51.2
Bidirim yaparken gecen haftayi yazmamis galiba

ya bildirimlerde sıkıntı var. 51.7'de nereden çıktı peki? biz

Şimdiki kilom 66.7 normalde bu hafta sabit tutmaya çalışacaktım ama en azından %0.5’i yakalamak için ne kadar vermem lazım Nefertty

nefertityy nefertityy
Beril ne zaman dönecek

300gr vermen lazım en az.. senin kilona göre.. beril'in banı ne zaman kaldırılır bilmiyorum.

Canım bende seni etiketleyerek bildirdim ama bu hafta katıldığım için mi listede değilim ?

evet canım, sen şuan aday listedesin, katılım durumun ve kilo vermene göre hemencik grubumuza alıyoruz.

Kızlar şuan, Bir yıl önceki kilomdayım tekrar çok şükür .Bir ay önce Üstüme oturan eteğim bol gelmeye başladı:halay:

ay ne güzel çok sevindim..

Kimse duymasın waffel yicem :eek:

e o kadar kocaman kırmızılarla yazdık, grup hedefi dedik.. waffle ile mi olacak o? ben galiba az hedef verdim :)

Back
X