Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben yarından itibaren perşembe gününe kadar çok sağlıklı 1 gr kaçamağın olmadığı hiçbir paketli ürünün bulunmadığı ve kh oranın olduğu bir hafta geçirmek istiyorum.
Önerisi olan varsa paylasabilir mi benimle
Nelere ağırlık vermeliyim ya da neleri kesinlikle tuketmemeliyim
Dün NEHIR34 NEHIR34 yazdigim listeyi yapabilirsin.

Canım burdayız. Akşam arkadaşlarıma yemeğe davetliyim. Kuru fasulye varmış. Yanına pilavda yaparlar ama yemeyeceğim. Salata yerim. Varsa bir tane minnak turşu da yiyebilirim. o_O:KK22:
6 yemek kaşığı susuz kuru fasulye bol salata 100 gr yogurt yiyebilirsin.

Kızlar biraz Yorgunum cevapların geçiştiriyormuşum gibi olmadı degil mi?
Hepinizi seviyorum.
philosophergirl philosophergirl bir listeye bak alternatif bir sey istersen yazarım. Duraklama dönemindeysen 2 günlük olan fazla protein dönemini 3 gün yapabilirsin.

Allonsy Allonsy sadece salata yersen sonra gözün dolar cay sonrası seylere saldırısın. Salatayı yağsız iste. Cay zamanı bir sey yemezsin
Kuru fasulyeden bir sey olmaz ölçülü olduğu zaman. Kısıntı olan pilav ve yememek.

Kızlar neredesiniz hafta sonu diye salmak yok
Akşam için şu an kapuska pişiyor kıymalı az bulgurlu

bende akşam yemeği telaşına düştüm. patlıcandan yemek yapayım dedim ben kızartılmış patlıcanla yemek seviyorum yağda olmaz diye üzerine zeytinyağı gezdirip patlıcan ve patatesi fırında kızarttım ocakta az kıyma kavurdum birleştirdim pişiyor bakalım nasıl olacak. tarhana çorbam ve kereviz salatam var. fazla olmaz dimi akşam yemeğine bunlar.

Merhaba kizceler bugün katıldım aranıza. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz öğretmenim 29 yaşındayım. İki kızım var küçümseme meleğim 3 ay önce doğdu. Tahmin edersiniz doğum kiloları aldı başını gitti.Sonra birde şunu ye sütun olsun bunu ye sütun olsun derken tekrar doğum kilomla ulaştım. Şimdi doğum iznim bitiyor ve ikinci dönem okula başlayacağım. Bugün tarti 86.6 yi gösterdi gözlerim yuvalarından fırladı. Benim eski halime dönmem için 28 kg vermem lazım. Nasıl olacak bu iki miniğim ev işi çalışmak off çok zor günler beni bekliyor.ama siz destek olursanız çok da zor olmayacak .Yarın sabah başlıyorum inşallah yürüyüşle

Hosgeldin canim :))) Verirsin kilolari hic canini sikma sen. Saglikli olarak vermek onemli. Birbirimize destek olarak halletcez. Boyun kac canim?

Kullanıcı Adı : PERSONA NON GRATA_
İsim:ILKE
Mesleğiniz: Öğretmen
Yasiniz:29
Medeni Durum:Evli
Çocuk Sayısı:2
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz:167
Kılonuz:86.6
Hedef Kılonuz:58
Kilo Alma Hikayeniz :ikinci kızıma hamileyken kilo almaya basladim
Kilo Vermeyi Neden İstiyorsunuz?
Daha hareketli mutlu sağlıklı eski günlerime dönmek istiyorum.
Daha önce cuma kilo verme yarışmasına katıldınız mi
Daha önce yarışmaya katilmadim

Canim sen zaten bi basta az az versen cok farkeder, inanilmaz rahatlarsin ve motive olursun. Boyun da iyiymis zaten:KK76:
İnşallah canım valla ayna ya bakmak istemiyorum.neyseki tam 1 ayım var okula dönmeye 6_7kg versem biraz motivasyon başlayacağım döneme. Zaten o kosturmacanin içinde daha kolay okur

Selam kizlar suan avm deyim biraz folastik 6000 adim atmisim simdi de oglusu eglence alanina goturdu esim onlari beklerken size bakayim dedim.

bende akşam yemeği telaşına düştüm. patlıcandan yemek yapayım dedim ben kızartılmış patlıcanla yemek seviyorum yağda olmaz diye üzerine zeytinyağı gezdirip patlıcan ve patatesi fırında kızarttım ocakta az kıyma kavurdum birleştirdim pişiyor bakalım nasıl olacak. tarhana çorbam ve kereviz salatam var. fazla olmaz dimi akşam yemeğine bunlar.
Hala yemediysen patatese dikkat et canım onun haricindekiler güzel

Kilona egzersiz miktarına metabolizma hızına bağlı ama bence 80-90 gr geçmemeli 30 gr altinada düşmemek lazım.
Teşekkür ederim canım bu hafta fazla karbonhidrat almak istemiyorum ara öğün de yemek telaşına düştüm meyveyi çok seviyorum onlarınki yüksek biraz beyaz leblebi yedim ben de
zerra zerra et yemeyince tarifler çok tıkanıyor.
Ton baligi denedin mi hiç?
Birde kinoa al A101 de indirimde.
Protein oranı yüksek. Dusuk GI.
Allah’a çok şükür her şeyi seviyorum yiyorum yemek sorun olmuyor allah yemeyenlere yardım etsin
Kızlar biraz Yorgunum cevapların geçiştiriyormuşum gibi olmadı degil mi?
Hepinizi seviyorum.
philosophergirl philosophergirl bir listeye bak alternatif bir sey istersen yazarım. Duraklama dönemindeysen 2 günlük olan fazla protein dönemini 3 gün yapabilirsin.
Teşekkür ederiz canım yine de vakit ayırıyorsun sağ ol iyi istirahatler biz bugün evdeyiz rahatz
Kullanıcı Adı : PERSONA NON GRATA_
İsim:ILKE
Mesleğiniz: Öğretmen
Yasiniz:29
Medeni Durum:Evli
Çocuk Sayısı:2
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz:167
Kılonuz:86.6
Hedef Kılonuz:58
Kilo Alma Hikayeniz :ikinci kızıma hamileyken kilo almaya basladim
Kilo Vermeyi Neden İstiyorsunuz?
Daha hareketli mutlu sağlıklı eski günlerime dönmek istiyorum.
Daha önce cuma kilo verme yarışmasına katıldınız mi
Daha önce yarışmaya katilmadim

Hoşgeldin canım inşallah hedefine çabuk ulaşırsın

Bugünkü menüm

Kahvaltı öncesi bir dilim elma
Sabah öğlen 11:00
Beş dilim sucuk yağsız
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim eski kaşar
Bir dilim beyaz peynir
Üç zeytin siyah
Bir dilim Çavdar ekmeği
Közlenmiş biber domates salatalık

Ara 17:00
Bir dolu avuç beyaz leblebi

Akşam 18:00
Altı yemek kaşı kapuska kıymalı çok az bulgur var(Kıyması da az)
Bir kase mercimek çorbası
Bir but
Bir bardak ayran

Gün boyu 2 litre su on Bitkili bitki çayı 1 saat tempolu yürüyüş

Teşekkür ederim canım bu hafta fazla karbonhidrat almak istemiyorum ara öğün de yemek telaşına düştüm meyveyi çok seviyorum onlarınki yüksek biraz beyaz leblebi yedim ben de

Allah’a çok şükür her şeyi seviyorum yiyorum yemek sorun olmuyor allah yemeyenlere yardım etsin

Teşekkür ederiz canım yine de vakit ayırıyorsun sağ ol iyi istirahatler biz bugün evdeyiz rahatz

Hoşgeldin canım inşallah hedefine çabuk ulaşırsın
İnşallah hep beraber basaririz

Back
X