Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım

Maalesef geç kalınca müsli gevrek kolayımıza geliyor ama çavdarlı ya da tam tahıllı ekmeğin içine peynir marul vs koyup sandviç yapmak daha sağlıklı ve doyurucu olur canım

Ben bayılıyorum yürümeye.. bi de bu kilo verme süreci bitsin korumaya geçeyim istiyorum zaman uzadıkça insan sıkılıyor
Ama burada sizlerle olmakta en büyük motivasyon
Yoksa kendimi bu kadar kontrol edemezdim

Teşekkür ederim canım eline sağlık

Akşamı protein sebze gibi mi geçirsen canım
Gün boyunca karbonhidrat Olmamış olur

Teşekkür ederim nehircim senin dikkatin sayesinde...

İnşallah canım inşallah takım arkadaşlarımız hep dereceyi oynar çok teşekkür ederim
Bilemiyorum ki canım ne yesem acaba?

Biraz kaçırmışsın canım, bu hafta başka kaçırmamaya çalış bence :)

aynen cuma ya kadar çok dikkatli olmam gerek :)

Süpet çok sevindim bak bu gazla sabah uykumu bırakıp yürüyüşe gidicem

@NEHIR34 nasıl bir hata canım

Artık kaçamak lüksün yok canım afiyet olsun
Bunlsrın yağ olmasını istemiyorsak dikkat edicez . Benim de hafta sonunu gayet temiz geçirmem lazım

inş canım :) buarada tebrikler 3. olmuşsun helal olsun :KK9:

Kızlar ben yarından itibaren perşembe gününe kadar çok sağlıklı 1 gr kaçamağın olmadığı hiçbir paketli ürünün bulunmadığı ve kh oranın olduğu bir hafta geçirmek istiyorum.
Önerisi olan varsa paylasabilir mi benimle
Nelere ağırlık vermeliyim ya da neleri kesinlikle tuketmemeliyim
Bengi bu konuda uzman canım gelince birsürü alternatif menüler yazar :kk77:
Bilemiyorum ki canım ne yesem acaba?
Bilemiyorum evde neyin var damak tadına uygun köfte salata olabilir bilemedim et yiyemeyen senmiydin
Sağol canımm sana daa ❤

Amin canım çok sağoll❤

Ben bir iki tane baktım çok yavaştı vşdeo işim vardı kapattım :KK70::KK70:

zerra zerra arkadaşımmm tebriklerrr:KK73::KK73::KK73:
Teşekkür ederim tatlım

Kızlar neredesiniz hafta sonu diye salmak yok
Akşam için şu an kapuska pişiyor kıymalı az bulgurlu
Canım burdayız. Akşam arkadaşlarıma yemeğe davetliyim. Kuru fasulye varmış. Yanına pilavda yaparlar ama yemeyeceğim. Salata yerim. Varsa bir tane minnak turşu da yiyebilirim. o_O:KK22:

Merhaba kizceler bugün katıldım aranıza. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz öğretmenim 29 yaşındayım. İki kızım var küçümseme meleğim 3 ay önce doğdu. Tahmin edersiniz doğum kiloları aldı başını gitti.Sonra birde şunu ye sütun olsun bunu ye sütun olsun derken tekrar doğum kilomla ulaştım. Şimdi doğum iznim bitiyor ve ikinci dönem okula başlayacağım. Bugün tarti 86.6 yi gösterdi gözlerim yuvalarından fırladı. Benim eski halime dönmem için 28 kg vermem lazım. Nasıl olacak bu iki miniğim ev işi çalışmak off çok zor günler beni bekliyor.ama siz destek olursanız çok da zor olmayacak .Yarın sabah başlıyorum inşallah yürüyüşle

Merhaba kizceler bugün katıldım aranıza. Öncelikle kendimden bahsedeyim biraz öğretmenim 29 yaşındayım. İki kızım var küçümseme meleğim 3 ay önce doğdu. Tahmin edersiniz doğum kiloları aldı başını gitti.Sonra birde şunu ye sütun olsun bunu ye sütun olsun derken tekrar doğum kilomla ulaştım. Şimdi doğum iznim bitiyor ve ikinci dönem okula başlayacağım. Bugün tarti 86.6 yi gösterdi gözlerim yuvalarından fırladı. Benim eski halime dönmem için 28 kg vermem lazım. Nasıl olacak bu iki miniğim ev işi çalışmak off çok zor günler beni bekliyor.ama siz destek olursanız çok da zor olmayacak .Yarın sabah başlıyorum inşallah yürüyüşle
Hoşgeldin aramıza ilk sayfadaki katılım formunu doldurman gerekiyor canım. Bende doğum kilolarimdan kurtulmak icin burdayim sagolsun arkadaşlar destek oluyorlar hep:)

Back
X