- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
Olmaz... zaten sesinin çıkmamasından belliydi..Ben bugün kaçırdım yazmıcam((( :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz... zaten sesinin çıkmamasından belliydi..Ben bugün kaçırdım yazmıcam((( :))))
Harika sadece meyvenin yanına mutlaka kuruyemiş veya süt ürünü koy. Ama Türk kahvesini sütlü içip o hakkını kullanmışsın..Bugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik biber
1 lokma ekmek uzerine 1cay kasigi bal koydum dayanamadim.
Ara
Elma
Az sutle turk kahvesi
Oglen
Tavuk sote
Yarim bardak yogurt
Kivircik ve dereotu ile salata az tuzlu ve yagsiz
Aksam
4 ad kofte
1 su bardagi kadar yogurt
Ev halkina kofte patates kizarttim
Kendime yazsiz tavada pisirdim.
Ve salata yapmaya usendim.
Su 2 litre
Spor 8000 adim
@bengi
Yorumuna acigim canim bugun protein cok oldu ekmek hic yok ama.
Bu liste için çok teşekkür ederim canım hepimize çok yardımcı oluyorsun hakkını helal et vaktini alıyoruz.Harika bir fikir o zaman protein dönemini yapma. Çok sağlıklı bir diyet listesi hem istediğini yemeni sağlıyor önemli olan ölçü.
Ekmek değişimlerini kullan günlük 3 dilim ekmek ve 1 porsiyorun meyveyi geçme, 2 porsiyon kuruyemiş ve 2 porsiyon süt ürünü(sabah peynir sebze yemeğinde yogurt gibi) 1 öğün protein bir öğün sebze tüket. Sabahları mutlaka 1 yumurta ye. Ve bol bol yeşillik... salata vs vs..
Herkese örnek olsun ve hatırlatma olsun diye yaziyorum.
1 porsiyon meyve;
100 gr elma (orta boy)
100 gr portakal
2 mandalina
3 kuru kayısı
10 kuru üzüm
1 hurma
2 havuç
1 porsiyon kuruyemiş(çiğ ve tuzsuz)
10 badem
2 ceviz
10 fındık
10 fıstık
20 gr kabak çekirdeği
7 zeytin
1 porsiyon ekmek
1 kepçe çorba
100 gr patates (orta boy)
1/4 yufka
3 yk kısır
2 yk makarna
2 yk pirinç pilavı
3 yk bulgur pilavı
1 su bardağı patlamis yağsız Mısır
3 kestane
1 avuç leblebi
1/4 simit
1/4 poğaça
2 yk yulaf ezmesi
1 porsiyon süt ürünü
30 gr beyaz peynir
20 gr kasar
20 gr tulum peyniri
50 gr lor
200 gr yogurt (su bardağı)
200 mlt süt ( su bardağı)
200 mlt kefir (su bardağı)
1 porsiyon protein
4 köfte
1 but
1 orta boy balık
1/2 tavuk göğüs
12 adet kuşbaşı
180 gr kırmızı et
2 yumurta
1 porsiyon yemek
7 yk kaşığı sebze yemeği etli ise yağsız pişecek
5 yk kaşığı bakliyat
Tüm çiğ yağsız yeşillikler sınırsız..
Ben 55 görmüştüm eskiden of of korumayı beceremiyorum.Kacamaksiz ornek bir menu daha
Spor da gayet guzel
Bu hafta gelsin 55 lerrr
Ekmek yemelisin direk ekmek yemesen bile 2-3 dilim ekmek hakkını kullan spor yapıyorsun karbonhidratada ihtiyacın yok. Hem sürekli dusuk karbonhidratla beslenmek tatlı krizini tetikleyebilir.Bu liste için çok teşekkür ederim canım hepimize çok yardımcı oluyorsun hakkını helal et vaktini alıyoruz.
Ekmek konusunda sıkıntım yok 7 gün oldu hiç yemedim gibi bir şey ama gün aşırı 1 dilim yemek istiyorum.
Bu aksam yoğurt mayaladık yağsız lorda aldım ben yarın bu listeye göre başlıyorum o zaman
Evde değildim pek :)Hic sesin cikmiyordu zaten![]()
Tebrikler canim :) eger síkılmazsan cok faydasini goreceksin.ya arkadaşlar neymiş bu callanetics bütün kaslarım titriyor. elim ayağım tutmuyor valla![]()
6 yemek kaşığı susuz kuru fasulye bol salata 100 gr yogurt yiyebilirsin.
Allonsy sadece salata yersen sonra gözün dolar cay sonrası seylere saldırısın. Salatayı yağsız iste. Cay zamanı bir sey yemezsin
Kuru fasulyeden bir sey olmaz ölçülü olduğu zaman. Kısıntı olan pilav ve yememek.
ya arkadaşlar neymiş bu callanetics bütün kaslarım titriyor. elim ayağım tutmuyor valla![]()
Kızlar kendime 5 ay süre tanidim haziran 5 de okullar kapanırken ben bu 28 kg vermiş olacağım bir mucizeye şahitlik edeceksiniz hazır olun:))
ya arkadaşlar neymiş bu callanetics bütün kaslarım titriyor. elim ayağım tutmuyor valla![]()
Bu nasil bi alinti boyle
Masallah
İyi geceler tatlı rüyalarKizlar herkese iyi geceler. Bugun cok yoruldum. Erken yatip dinlenmek istiyorum leptin calissin dimi.
Sabah gorusuruz canlar![]()
Buraya gelmek bence işi yarılamak gibi oluyor ben hep bi kac gun dikkat edip vazgeciyordum burasi sayesinde 1 ay oldu nerdeyse ve toplamda 4 kilo vermek uzereyim:))
Ben börek yedim.. kahvaltıda pastırma, hindi füme yedim..ama çok pişmanım
Ya ama spor yaptım şimdi kalkıp yarım saat dans edicem öpüyorum sizi kızlarrr
Hoş geldiniz
Ben chiayı her sey de kullanıyorum çok aşırıya kaçmamak kaydıyla ama
6 haftalik incelme programına başladım gün aşırı genel de incelme programı olmadığı günler de 5 mil leslie yapıyorum bir de yoga tarzi bir spor yapmaya calisiyorum olduğu zamanlarda da 3 mil yapıyorum. Ve 1 ocak itibariyle aşağıdaki iki programa başladım canım
Ben yarından itibaren yapmaya başlayacağım ama düzen otutturursam yaşam boyu bana katılırsan çok mutlu olurum
Hic duymamistim ama biraz baktim. Bagirsaklari ekstra calistirmak disinda cok bi faydasi olmaz gibi. O da birakinca bagirsak tembelligine yol acabilir canim ya.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/gece-kizi-cayi.1042503/
Kullanan bikac kisi de bi etkisi olmadi diyor, gordun mu topigi?
Menunde sporda cok guzel canim
Gano kahveyi merak ettim
Marketlerde varmi
Firinda patlicana bayilirim uzerinede yogurt ve yaninada protein esliginde cok severim.
Ben bugün kaçırdım yazmıcam((( :))))
Hangi videoyu yaptın canım ben cesaret edip baslayamadim
Kızlar spor olarak
3 mil leslie
20 mekik
Karin kası egzersizi
10 dk zumba![]()
Ekmek yemelisin direk ekmek yemesen bile 2-3 dilim ekmek hakkını kullan spor yapıyorsun karbonhidratada ihtiyacın yok. Hem sürekli dusuk karbonhidratla beslenmek tatlı krizini tetikleyebilir.
Ne hakkı Canım. Bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Sizde benim faal ve diyette kalmamı sağlıyorsunuz.
Tebrikler canim :) eger síkılmazsan cok faydasini goreceksin.
Kizlar misafirlikte bir kepce yogurt çorbası,3 kasik kadar kuru fasulye 1 kucuk kase cacik yedim. 2 dilim de çabuk tursu yedim. Pilav yemedim. Ve misafitlige giderken aldigim tatliya dokunmadim. Yemekten sonra ikram edilen caydan baska birsey tuketmedimFikirleriniz için çok tesekkurler.
Vallaha bende yarin baslayacagim. Et kesigi oldum diyenler çok ama 3. Gunden sonra alisiyorsun diyor herkes. Dayanacagim. O yaglar gidecek.
Bu arada kizlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, yesil zeytin, salatalık ve bir dilim çok tahilli ekmek
Oglen: domates çorbası, rosto köfte ve ayran
Aksam: yogurt çorbası, kuru fasulye,cacik
2.4 lt su içtim. Spor yapamadım ama 8200 adim attim
Kizlar bugunku menum:
Sabah
Yarim litre suya yarim limon
Haslanmis yumurta
1.5 dilim kizarmis tb ekmek
1.5 kk peynir
Domates biber bol limonla
Ara
35 gr dusuk karbonhidrat Atkins cikolatasi
Bir fincan turk kahvesi
Oglen
4 adet kofte izgara
1 cay kasiginin yarisi hardal
Yarim kase yagsiz yogurt
Ara
Sutsuz sekersiz sade filtre kahve
Aksam
Haslanmis deniz borulcesi bol limonlu 50 gr
Domates, biber, 2 minik turp
Yarim porsiyon izgara vejeteryan koftesi (nohut ezmesi ve sebzeyle yogurulmus)
2 kasik yagsiz yogurt
1 bardak light cola
Ve 2.5 lt su ictim
Simdi de sodami iciyorum kizlar. Bugun biraz rejimi gevsetip low carb cikolata yedim dayanamayipama ekmek yemedim sabah kahvaltisindan sonra.
Helal olsun arkandayız..
Harbiden neymiş bakam?
Ahahahahah :) kendimden tiksindim alıntı yapmaktan ama yine yapıyorum
İyi geceler tatlı rüyalar
Evet dimi, ben bir yıldır buralar sayesinde kilomu koruyorum
Bir börek ne kadar bir börek acaba?
Bak bu 2 resmi telefona kaydettim. Yarın sabahtan başlarım.. sen başladın mı?
Tebriklerim Harika bir öğün olmuş. Yemeseydin o tatlılara dayanamayacaktin.Kizlar misafirlikte bir kepce yogurt çorbası,3 kasik kadar kuru fasulye 1 kucuk kase cacik yedim. 2 dilim de çabuk tursu yedim. Pilav yemedim. Ve misafitlige giderken aldigim tatliya dokunmadim. Yemekten sonra ikram edilen caydan baska birsey tuketmedimFikirleriniz için çok tesekkurler.
Vallaha bende yarin baslayacagim. Et kesigi oldum diyenler çok ama 3. Gunden sonra alisiyorsun diyor herkes. Dayanacagim. O yaglar gidecek.
Bu arada kizlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, yesil zeytin, salatalık ve bir dilim çok tahilli ekmek
Oglen: domates çorbası, rosto köfte ve ayran
Aksam: yogurt çorbası, kuru fasulye,cacik
2.4 lt su içtim. Spor yapamadım ama 8200 adim attim
Cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar yönetilin çok hasta, dünden beri ateşini düşüremedik önerileriniz varmı??