- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
Hosgeldin özledik seni..Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin özledik seni..Günaydın kızlar
Canım iki yaşına giricek dün götürdük.. antibiotik yazdı grip testi yaptırdı değilmiş.. boğazları ağrıyor kulaklar kızarıkCok gecmis olsun canim
Kac yasinda
Ve atesi en yuksek kac derece
Doktora goturdunmu
Parasetamol icerikli ates dusurucu verdigin halde mi dusmedi
Bitkisel olarak da isirgan yapragi ve karanfil cayi ni tavsiye ederim isirgani bi tutam karanfili de 3 ad. 1 bardak kaynamis suya koy 10 dk demlensin az az icir mutlaka faydasi olur insallah
Ihlamur u zaten biliyorsundur.
Günaydın kızlar yönetilin çok hasta, dünden beri ateşini düşüremedik önerileriniz varmı??
Gunaydin kizlar hayirli kacamaksiz pazarlar bugunde kendinize 1 saat zaman ayirip spor yapin ihmal etmeyin emi...
Günaydın kızlar
Tatlim Normalde miktarlari da yaziyorum ama dun gece gozumden uyku akiyordu. Sarjim da bitmek uzereydi kapanmadan hizli bir sekilde yazmaya calistim.Tebriklerim Harika bir öğün olmuş. Yemeseydin o tatlılara dayanamayacaktin.
Bu arada menünü yazarken miktarlari yazmayı unutma. Kendine de bir defte tut yediklerini yazmak için. Seni kontrol halinde tutar.
Günaydın kızlar yönetilin çok hasta, dünden beri ateşini düşüremedik önerileriniz varmı??
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım. Ağrı kesiciler dönüşümlü ver mesela calpol sonra döven şeklinde. Ilık duş aldırmayın çok iyi olmuş. Büyük ihtimal şiddetli bir soğuk algınlığı. Çocuklarda direk boğaza vurabilir. Annesi bu dönemi anlatmanız 1 haftayı bulacak.evde varsa tarhana çorbası. Kemik suyu çorba veya tavuk suyu çorba yap vücut direncini artsın. Meyve yemiyorsa sık suyunu içsin. Ateşi özellikle kulaktan ölçün daha sağlam bilgi verirCanım iki yaşına giricek dün götürdük.. antibiotik yazdı grip testi yaptırdı değilmiş.. boğazları ağrıyor kulaklar kızarık4 saatte bir paracetamol verdik ama 38e düşürebildik sonra tekrar 39’a çıkıyor .. geceden bu yana üç defa duş aldırdık
![]()
Canim bu arada sende hosgeldin. Mesajlarin arasinda söylemeyi unuttum. Insallah hep birlikte o kilolarimizi vereceğizÇok geçmiş olsun canım. Ağrı kesiciler dönüşümlü ver mesela calpol sonra döven şeklinde. Ilık duş aldırmayın çok iyi olmuş. Büyük ihtimal şiddetli bir soğuk algınlığı. Çocuklarda direk boğaza vurabilir. Annesi bu dönemi anlatmanız 1 haftayı bulacak.evde varsa tarhana çorbası. Kemik suyu çorba veya tavuk suyu çorba yap vücut direncini artsın. Meyve yemiyorsa sık suyunu içsin. Ateşi özellikle kulaktan ölçün daha sağlam bilgi verir
Teşekkürler canım insanın çocuğu hasta olunca dünya duruyor .dediklerimi yapabilirsen çabuk anlatırsınız insallahCanim bu arada sende hosgeldin. Mesajlarin arasinda söylemeyi unuttum. Insallah hep birlikte o kilolarimizi vereceğiz
Hoşgeldin ablaaGünaydın kızlar
Bizim de ikizler var sizin ki gibi belirtiler var ama grip değillermiş doktor krup diye bir şey olduklarını söylemiş çok geçmiş olsunCanım iki yaşına giricek dün götürdük.. antibiotik yazdı grip testi yaptırdı değilmiş.. boğazları ağrıyor kulaklar kızarık4 saatte bir paracetamol verdik ama 38e düşürebildik sonra tekrar 39’a çıkıyor .. geceden bu yana üç defa duş aldırdık
![]()
ayy ne güzel maşallah
okey canım dikkatin için çok teşekkürler tekrardan tüm yükümü aldın.
afiyet olsun, hakettin dicem ama, ödülleri yemekten vermemek lazım :) yine de afiyet olsun..
ben seni çok takdir ediyorum.. biraz fazla araştırınca senin gibi olmuştum bende.. şimdi tüm dikkatim işe yönelince köreldim. senden feyz alıyorum yine..
elimde bir sürü chia var benimde.. naapsam ben onları? yoğurttan sabahları ayran yaparken içine koysam nasıl olur?
sanırım benden önce açıklamışlar :) kaptanımız da gelecek inşallah kızlar..
ben de senin gibiydim. asıl benim düzgün açıklamam gerekiyordu.. hata benim kusura bakma..
ohh tekrardan afiyet olsun..
sabahları yarm litre su içebilmek ne güzel.. maşallah.. afiyet olsun..
ne güzel maşallah.. afiyet olsun.. siyah et, kırmızı et mi acaba_
ben de kıskanıyorum.. benim istediğim gibi olmuyor
benim de diyette vardı nohut, çok tüketirim normalde.. sana yaramamış.. bir de onun gazını almak için özel suda bekletme yöntemleri varmış fln.. ama usulü aklımda kalmamış..
afiyet olsun.. sağlam tere yemişsin :)
ay bence olursun.. performansın süper..
sana da afiyet olsun.. hoş geldin.. ben de kaptan yardımcısıym.. ortalarda görünemedim pek.. bu ara işlerim çok yoğundu.. müsait oldukça aranızda olmaya çalışıyorum..
canım tebrik ediyorum çokca.. inşallah dinlenebilmişindir.. ben dün yorgunluktan 09:30 da uyudum bile..
aklmda bulunsun benim de.. süper tarif eline sağlık
ohh ne güzell valla spor da iyi.. afiyet olsun..
canım kısır çekti çok.. sporun da güzel.. afiyet olsun..
tamamdır canım, kilolar karışmış biraz ama nehir sayesinde doğruyu bulduk..
melikecim, öptüm seni.. seni görmek çok güzel oldu buralarda.. ellerine sağlık..
gano çay neymiş acaba? ben ikeaya gidip o isveç marketine uğrayip kendimi kaybedebiliyorum..
tekrar tebrikler yahu.. çok güzel bir sonuç..
sen bir harikasın.. şifa olsun.. bol yağ yaksın..
ohh bir kısır daha.. insan bana da getirir..
çok mantıklı yaaa.. peki o kadar yüksek ısıda ölen besin değerleriyle ilgilenmeyelim değil mi
aynı ben.. birlikte yapalım mı?
ohh afiyet olsun.. biz de şuan yemek yok.. dışarı gideriz diye umuyorum bakalım ne yapıcaz..
ay hoş geldin.. hayırlı olsun bebeğin.. sağsalim o kilolar da gider hiç merak etme.. sen istiyorsan olur..
çok tatlısın sen.. çok da düşünceli.. maşallah..
fırında patlıcan güzel oluyor mu? mevsimi değil diye almıyorum gerçi ama sürekli de kereviz, pırasa artık baymaya başladı
benim hedef kilom 65, 58 kilo ne kadar az.. senden biraz feyz alsam iyi olacak[/QUOTE
Alıntı şampiyonu:)
Ne yedin paylaşalım lütfenne alıntı yapmışım ya :) kendime hayret ettim..
ben de sabah erken kalktım hocayla spor dersim vardı, ama var ya kızlar yılbaşı öncesinden beri spora gidememiştim, bildiğin hamlamışm.. hocaya yalvardım az yapalım diye :) ama kendisi ile anlaştık bundan sonra düzenli olarak haftada 2 gün ders yapacağız.. yoksa eksik kalıyorum..hamlıyorum.. zaten para verince mecbur yapıyoruz.. en azından paramı sağlıklı birşeye vermiş oluyorum diye kendimi avutuyorum.. diyetisyene para vermektense onu seçiyorum.. keşke öz disiplinim olsa, hiç ihtiyaç olmasa..
şimdi yemeğe gideceğiz, kandırdım.. :)
bir de bu saate kadar spordan geldikten sonra biraz evle ilgilenip, sonra işlerle ilgilendim.. bu saat oldu işler bitmedi, yarına bıraktım artık.. bu kadar çalış çalış ne olacak halimiz bilmiyorum.. kendi halime acıyorum..
sizinle bir öylesine dertleşeyim dedim.. :)
İnşallah canım görürüz ben o zaman hala burda olurum sanırım.çünki hedefime ulaşsamda koruma dönemi bir süre burda olmak istiyorumKızlar kendime 5 ay süre tanidim haziran 5 de okullar kapanırken ben bu 28 kg vermiş olacağım bir mucizeye şahitlik edeceksiniz hazır olun:))
Duydum ama görmedim denemedim denemek lazımya arkadaşlar neymiş bu callanetics bütün kaslarım titriyor. elim ayağım tutmuyor valla![]()
Afiyet olsunmenün güzel krebi nasıl yapıyorsun.menüm..
kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
sabah
3 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
salçadan sos
1 tk çikolata
2 bardak yeşil çay
ara
avuç içi kadar ceviz
1 kupa kayısı çayı
akşam
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
1 kaşık kereviz salatası
ara
gano kahve
2 kepekli grissini
su 2 lt ve 1 lt gano çay
spor
1 saat callanetics
20 plie squat![]()
Elimde yulaf kepeği varda
Çok beğendimBugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik biber
1 lokma ekmek uzerine 1cay kasigi bal koydum dayanamadim.
Ara
Elma
Az sutle turk kahvesi
Oglen
Tavuk sote
Yarim bardak yogurt
Kivircik ve dereotu ile salata az tuzlu ve yagsiz
Aksam
4 ad kofte
1 su bardagi kadar yogurt
Ev halkina kofte patates kizarttim
Kendime yazsiz tavada pisirdim.
Ve salata yapmaya usendim.
Su 2 litre
Spor 8000 adim
@bengi
Yorumuna acigim canim bugun protein cok oldu ekmek hic yok ama.
sağol canım..Yine guzel yine guzel cok guzel masallah afiyet olsun tatlim
Akşam fazla olmuş benim biraz daha az yemem lazım
Kilo vermek istiyorsak uyku düzeni önemliKizlar herkese iyi geceler. Bugun cok yoruldum. Erken yatip dinlenmek istiyorum leptin calissin dimi.
Sabah gorusuruz canlar![]()
Pastırma yağsızsa problem değil proteinBen börek yedim.. kahvaltıda pastırma, hindi füme yedim..ama çok pişmanım
Ya ama spor yaptım şimdi kalkıp yarım saat dans edicem öpüyorum sizi kızlarrr
55 e ne kalmış kiBen 55 görmüştüm eskiden of of korumayı beceremiyorum.![]()
Çok güzel Canım afiyet olsun Siri ile alıntıKizlar misafirlikte bir kepce yogurt çorbası,3 kasik kadar kuru fasulye 1 kucuk kase cacik yedim. 2 dilim de çabuk tursu yedim. Pilav yemedim. Ve misafitlige giderken aldigim tatliya dokunmadim. Yemekten sonra ikram edilen caydan baska birsey tuketmedimFikirleriniz için çok tesekkurler.
Vallaha bende yarin baslayacagim. Et kesigi oldum diyenler çok ama 3. Gunden sonra alisiyorsun diyor herkes. Dayanacagim. O yaglar gidecek.
Bu arada kizlar bugunki menum,
Sabah: 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, yesil zeytin, salatalık ve bir dilim çok tahilli ekmek
Oglen: domates çorbası, rosto köfte ve ayran
Aksam: yogurt çorbası, kuru fasulye,cacik
2.4 lt su içtim. Spor yapamadım ama 8200 adim attim
KolaKizlar bugunku menum:
Sabah
Yarim litre suya yarim limon
Haslanmis yumurta
1.5 dilim kizarmis tb ekmek
1.5 kk peynir
Domates biber bol limonla
Ara
35 gr dusuk karbonhidrat Atkins cikolatasi
Bir fincan turk kahvesi
Oglen
4 adet kofte izgara
1 cay kasiginin yarisi hardal
Yarim kase yagsiz yogurt
Ara
Sutsuz sekersiz sade filtre kahve
Aksam
Haslanmis deniz borulcesi bol limonlu 50 gr
Domates, biber, 2 minik turp
Yarim porsiyon izgara vejeteryan koftesi (nohut ezmesi ve sebzeyle yogurulmus)
2 kasik yagsiz yogurt
1 bardak light cola
Ve 2.5 lt su ictim
Simdi de sodami iciyorum kizlar. Bugun biraz rejimi gevsetip low carb cikolata yedim dayanamayipama ekmek yemedim sabah kahvaltisindan sonra.
hariç çok güzel menün
Geçmiş olsun canım boğaz enfeksiyonlarında ilaca rağmen 2.03 gün ateş olabiliyorGünaydın kızlar yönetilin çok hasta, dünden beri ateşini düşüremedik önerileriniz varmı??
Günaydın güzel pazarlar ben sabah yürüyüp geldim bileGunaydin kizlar hayirli kacamaksiz pazarlar bugunde kendinize 1 saat zaman ayirip spor yapin ihmal etmeyin emi...
Günaydın kaptanım özledik böyle aralamaGünaydın kızlar
Pazar günü olunca bizde de kahvaltı geç oluyor iki öğün yiyoruzGünaydınlar bugün biraz keyif yapıp yataktan gec kalktım büyük meleğim le hemen evcilik oynamaya başladık. Kahvaltı biraz geçilecek gibi
Bende ilik dus aldirin diyecektim. Ya da terlemesini saglayin. Terledikten sonra tum ustunu degistirin. Ise yariyor.
Hosgeldiniz kaptanim.
Kizlar bu arada bugun tek izin gunum oldugu için geç uyandım. Kahvaltı ve ogle yemegi bir olacak sanirim. Birde inanilmaz grip olmusum sanirim. Bogazlarim nasil sizliyor. Her yerim agriyor. Bol bol su ve ihlamur içeceğim. Hepinize kacamaksiz gunler diliyorum ☺
Sagol canim bol su ve ihlamur içiyorum.İyi dinlenmeler canım tek izin günü olunca hak ediyorsun yatmayı boğaz için adaçayı gargarası çok güzel gidiyor yanına ihlamur kuşburnu çayı şifalar diliyorum Allah’tan
Kızlar iyi pazarlar...
İyi bulmuşsun canımbiraz birbirine girmiş :))
zor buldum
3 kaşık yulafı robotta un haline getiriyorum 1 yumurta 1 çay bardağı süt az tuzla yapıyorum krebi
Bademella krebi nasıl yapıyorsun canım
Neferttiy akşam ne yedin yazmadın
Kerneia Boğaz enfeksiyonlarında ilaç kullanmana rağmen 2.03 gün kadar ateş devam edebilir
Kızlar menüleriniz güzel
Allangştos sen de kola vardı sanırım
Bengi 55 e birşey kalmamış ki canım
Persona non granata inşallah Hedefine istediğin zaman ulaşırsın canım
Biz o zaman hala burada oluruz hedefime ulaşsam bile koruma Döneminde bir süre burada olmak istiyorum
Kızlar nickleriniz de hata olabilir kusura bakmayın yukarda alıntı yapmıştım ama bir değişik olmuşHatırladıklarımı tekrar kısa kısa yazdım![]()
Ay ne güzel maşallah valla.. ben uzun yürüyüşlerden çok sıkılıyorum.. böyle siz yazınca özeniyorum..Kızlar bugün ilk kez 10.000 adımın üzerine çıktım.Yürüyüş parkurunda adamlara yetişeyim
Derken pert oluyordum![]()