Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kara bakla nedir? lezzetli görünüyor. 11000 adım çok iyi.. böbreklerin neden ağrıyor acaba merak ediyorum. üşütme olduğundan emin misin?

Böbreklerimin ağrımasının sebebini bende bilmiyorum. Belimi üşütmüş olabilirim. Kara bakla aslında bildiğimiz bakla. Hani çok dolmaların içine de koyarlar. Görüntüsü fasulyeye benziyor. Tadı da çok lezzetli. Ekte örnek bir fotosunu görebilirsin canım :)

Eklentiler

• taze-soganli-bakla-yemegi-fotografi-3-500x333.webp
    taze-soganli-bakla-yemegi-fotografi-3-500x333.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
hasta halinle yine de iyi bir menü olmuş.. ellerine sağlık.. bu limomlu suyu sabah akşam mı içiyorsun? Normal suya limon mu sıkıyorsun?

kara bakla nedir? lezzetli görünüyor. 11000 adım çok iyi.. böbreklerin neden ağrıyor acaba merak ediyorum. üşütme olduğundan emin misin?

hay maşallah.. sporda tatlı.. bakalım planki ne kadar arttıracaksın.. :) takipteyim.. ben 1 dk rahat durabiliyorum..

benim diyetimde yer elması var bebek :)

canım böyle sakatlanma, üzülürüm.. sproda istikrar önemli.. zaten çok iyi gidiyorsun.. lütfen dikkat et kendine, bugün bari çok yorma kendini..

ben aç karına çalışanlardanım.. kardiyo da dayanma gücüm fazla aç karına.. ama dirençlere girdim mi zaten gözlerim kararmaya başlıyor.. bilimsel açıklamalar için de ayrıca saol..

amin beybisi amin... :) çok güzel bir gün ve hafta bizim olsun..
Sabah uyandığımda ve gece yatarken.. aslında spor yaparkende yapıyorum.. 330cclik büyük bardakta sıkıp hızlıca tüketiyorum vitamini kaçmadan ;)

Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Lor peynirli maydonozlu omlet
1 salatalik
Ögle
2 yk portakallı kereviz
1 dilim cok tahıllı ekmek
100 gr yogurt
3 yk kuru fasulye
Akşam
5 yk kıymalı bamya
100 gr yogurt
Salata
Gece
Yesil cay
Genel
3 litre Su
Spor
3 mil leslie
50 Mekik
45 sn plank
menun güzel. bir öğünü protein yapabilir ve ara öğüne meyve ve kuru yemiş ekleyebillirsin. ama acıkmadıysan sorun yok.

günaydın kızlar,
bugün değişik beslenme modelleri araştırıyorum.
Gap,
Aip
Paleo
Arıma,
Eliminasyon
Aryuveda
Kan grubu
ikigai
intermittent fasting 5+2

Günaydın kızlar biz erkenciyiz, Uzay’a ılık duş aldırıp uyuttum yine.. birazdan kalkar tontişim.. yine yorgun bir gece, yine düzelmeyen bir oğluş.. bir hafta süreceğe benziyor :hasta:

Kilo bildirimi yapıyorum.. kısırlar, börekler, poğaçalar, pastırmalar filan yemiştim :sinirli: çok üzgünüm ama hastaydım biraz şımardım:KK51: Ama spor yapmayı, limonlu su içmeyi bırakmadım :KK54: Limonlu su içiyorum limonata bardağında, kaç kez toilete çıkıyorum sayısını ben unuttum.. en güzel detox :KK5: ... sizlerede tavsiye ederim :KK66:

Başlangıç kilo: 63.400
Geçen hafta cuma: 59.000
Pazartesi: 59.000 (sabit)

Kendimle gurur duyuyorum artıya geçmediğim için ve sanırım tatlı yemiş olmaydım tablo farklı olacaktı, neyse diyete devam :ıslık:

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
Inşallah sen de oğluşunda en kısa zaman da sağlığınıza kavuşure
Gunaydin kizlar biraz kilo vermisim ya erkenden bildirim yapiyim:KK49:
Baslangic kilo 77.7
Cuma 74.7
Pazartesi 73.6 3 gunde 1.100 kg. vermisim canlar cok mutluyum

sizlerinde tartida yuzu gulsun hayirli haftalar

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
Maşallah canım ya iki günde bu kadar kilo vermek güzel ama pek sağlıklı değil gibi
hasta halinle yine de iyi bir menü olmuş.. ellerine sağlık.. bu limomlu suyu sabah akşam mı içiyorsun? Normal suya limon mu sıkıyorsun?

hay maşallah.. sporda tatlı.. bakalım planki ne kadar arttıracaksın.. :) takipteyim.. ben 1 dk rahat durabiliyorum..

canım böyle sakatlanma, üzülürüm.. sproda istikrar önemli.. zaten çok iyi gidiyorsun.. lütfen dikkat et kendine, bugün bari çok yorma kendini..

ben aç karına çalışanlardanım.. kardiyo da dayanma gücüm fazla aç karına.. ama dirençlere girdim mi zaten gözlerim kararmaya başlıyor.. bilimsel açıklamalar için de ayrıca saol..

Ben de 1 dakika rahat duruyorum. Daha önce 30 günlük app vardı orada boluyorlardı süreyi ben de öyle yapacağım sonlara doğru 5 dakika falan ve o şekilde durmam imkansız :KK70:
menun güzel. bir öğünü protein yapabilir ve ara öğüne meyve ve kuru yemiş ekleyebillirsin. ama acıkmadıysan sorun yok.
Menumu bir gece önceden planlamıştım ilk ara öğüne yarım yeşil elma 5 badem 2. Ara ogune yarım yeşil elma 10 kuru uzum yazmıştım ama dediğim gibi bunlar yettiği için iptal ettim. Benim asıl sorunum gündüz acıkmıyorum ama gece saat 10 dan sonra birden açlık bastırıyor

Maşallah canım ya iki günde bu kadar kilo vermek güzel ama pek sağlıklı değil gibi

Ben de 1 dakika rahat duruyorum. Daha önce 30 günlük app vardı orada boluyorlardı süreyi ben de öyle yapacağım sonlara doğru 5 dakika falan ve o şekilde durmam imkansız :KK70:

Menumu bir gece önceden planlamıştım ilk ara öğüne yarım yeşil elma 5 badem 2. Ara ogune yarım yeşil elma 10 kuru uzum yazmıştım ama dediğim gibi bunlar yettiği için iptal ettim. Benim asıl sorunum gündüz acıkmıyorum ama gece saat 10 dan sonra birden açlık bastırıyor
o zaman akşam yemeğinde 1,5-2 saat sonra ara öğün yap kuruyemiş ile..

Ben sabah sporumu yaptım incelme programı.. birazdan 1000 adet twister yapiciiim.. ve hala hastayım, lanet olasıca bakteriler :işsiz:

Günaydın kızlar biz erkenciyiz, Uzay’a ılık duş aldırıp uyuttum yine.. birazdan kalkar tontişim.. yine yorgun bir gece, yine düzelmeyen bir oğluş.. bir hafta süreceğe benziyor :hasta:

Kilo bildirimi yapıyorum.. kısırlar, börekler, poğaçalar, pastırmalar filan yemiştim :sinirli: çok üzgünüm ama hastaydım biraz şımardım:KK51: Ama spor yapmayı, limonlu su içmeyi bırakmadım :KK54: Limonlu su içiyorum limonata bardağında, kaç kez toilete çıkıyorum sayısını ben unuttum.. en güzel detox :KK5: ... sizlerede tavsiye ederim :KK66:

Başlangıç kilo: 63.400
Geçen hafta cuma: 59.000
Pazartesi: 59.000 (sabit)

Kendimle gurur duyuyorum artıya geçmediğim için ve sanırım tatlı yemiş olmaydım tablo farklı olacaktı, neyse diyete devam :ıslık:

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
sabit olmak pazartesi için iyidir hafta içi iniş başlar canım

Gunaydin kizlar biraz kilo vermisim ya erkenden bildirim yapiyim:KK49:
Baslangic kilo 77.7
Cuma 74.7
Pazartesi 73.6 3 gunde 1.100 kg. vermisim canlar cok mutluyum

sizlerinde tartida yuzu gulsun hayirli haftalar

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
süpersin cuma liste başı olursun bu şekilde gidersen
Kızlar günaydın,

Tartılarda bol eksiler göreceğimiz bir hafta diliyorum. İlaçsız iyileşmeye çalışmaya karar verdim. Ihlamur ve su içiyorum bol bol. Ihlamurun diyette bir sakıncası var mıdır ? Ya da papatya çayının ?
papatyayı abartmamak lazım..diğer bitki çayları da şekersiz olursa sorun olmaz sanırım

bu hafta yürüyüşe ara vericem sanırım dün çok zorladım.teşekkür ederim canısı

günaydın kızlar,
bugün değişik beslenme modelleri araştırıyorum.
Gap,
Aip
Paleo
Arıma,
Eliminasyon
Aryuveda
Kan grubu
ikigai
intermittent fasting 5+2

kan grubu harici hiçbirini bilmiyorum:KK48::KK48::KK48:

kan grubu da bana uymuyor sevdiğim şeylerden vazgeçemiyorum:KK64:

Yapabiliyorsan aç karna kardiyo candır. Ama herkes yapamaz. Aç karna direnç egzersizi yanı ağırlık, fitness yapılmaz.
Aç karna kardiyonun yağ yakınına çok iyi gelme sebebi şu, vücut önce mevcut glikojen depolarını harcan yanı kardiyodan önce yediklerini ama sen sabah açlığında glikojen depon boşken kardiyo yaptığında direk vücudundaki yağları enerjiye çevirip kullanır, hani derler ya 20 dk sonra vücut yağ yakmaya başlar diye iste o glikojen deposu yaklasik boşalma suresidir.

Not: SPORDAN SONRA MEYVE YEMEYİN. Açsanız Protein alın. Çünkü spordan sonra vücut bir süre daha yağ yakmaya devam eder a meyve gibi şekerli bir sey veya karbonhidrat yediğinizde bu devam eden yağ yakmini durur.
Sal canım çok güzel bilgiler...

Saglikli degil derken odem attim sanirim balim 3 gunluk menumu paylastim bengicim de takipte sagolsun. Guzel moral oldu bana aynen devam insallah.

sabit olmak pazartesi için iyidir hafta içi iniş başlar canım

süpersin cuma liste başı olursun bu şekilde gidersen

papatyayı abartmamak lazım..diğer bitki çayları da şekersiz olursa sorun olmaz sanırım

bu hafta yürüyüşe ara vericem sanırım dün çok zorladım.teşekkür ederim canısı
Cumaya kadar 2 kilo versem cok motive olucam 72 leri bi gorsem devami gelicek insallah.

Back
X