Pazartesi gruba özel tartılıyoruz canımKızlar pazartesi günleri de mi bildirim yapılıyordu? Ben bilmediğim için sabah tartılmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gruba özel tartılıyoruz canımKızlar pazartesi günleri de mi bildirim yapılıyordu? Ben bilmediğim için sabah tartılmadım.
Sagolasin tatlim benimaynen ödem atıyorsun normal.
Aynen canım bendeKızlar pazartesi günleri de mi bildirim yapılıyordu? Ben bilmediğim için sabah tartılmadım.
Cok süper bır sonuç nehırımSagolasin tatlim benim![]()
Cok süper bır sonuç nehırımSagolasin tatlim benim![]()
Tesekkur ederim berilimCok süper bır sonuç nehırım
Sağolasın canımGecmis olsun canim simdi nasil bacagin
Bu hafta fazla zorlama kendini
Ben de yapmadım artıdayım canım sıkıldı Cuma’ya kadar tartı yokKızlar pazartesi günleri de mi bildirim yapılıyordu? Ben bilmediğim için sabah tartılmadım.
İnşallah canımCumaya kadar 2 kilo versem cok motive olucam 72 leri bi gorsem devami gelicek insallah.
Haklısın hafta sonu kaçamakları için iyiPazartesi tartılmak da iyi haftasonu kaçamak yapmayız![]()
Pazartesi gruba özel tartılıyoruz canım
2 3 gune gecer canim insallahSağolasın canım
Krem sürüyorum ama ağrı yürümemi etkiliyor hala.
Rahatlayana kadar zorlamıcam. Ams yürüyüş barsak düzenime çok iyi geliyordu idare edicez artık
Ben de yapmadım artıdayım canım sıkıldı Cuma’ya kadar tartı yok
İnşallah canım
Haklısın hafta sonu kaçamakları için iyi
Basladım canımTesekkur ederim berilim
Sen nasilsin canim basladinmi mb diyetine
Tanısalım mıKizlar slm bende katilmak istiyorum bugun basladim kilo verme seruvenime
Ilk sayfada kurallar ve form var doldururmusun163 cm boy 79.5 kilom var. BUgun itibari ile bebisim 90 gunluk emziriyorum ama kilo vermek istiyorum cunku emzirirken cok tatli vs yedim sagliksiz beslendimartik saglikli beslenmek istiyorum.
Bildirim yapiliyorsa eger 79.5 kilodayim hedefim 62 kilo yolum cok uzun ama guc degil
Öncelikle hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla buyutun ilk sayfa da forum var onu doldurmanız gerekiyor163 cm boy 79.5 kilom var. BUgun itibari ile bebisim 90 gunluk emziriyorum ama kilo vermek istiyorum cunku emzirirken cok tatli vs yedim sagliksiz beslendimartik saglikli beslenmek istiyorum.
Bildirim yapiliyorsa eger 79.5 kilodayim hedefim 62 kilo yolum cok uzun ama guc degil
Geçmiş olsun zerra geçmezse dr gıt benceSağolasın canım
Krem sürüyorum ama ağrı yürümemi etkiliyor hala.
Rahatlayana kadar zorlamıcam. Ams yürüyüş barsak düzenime çok iyi geliyordu idare edicez artık
Ben de yapmadım artıdayım canım sıkıldı Cuma’ya kadar tartı yok
İnşallah canım
Haklısın hafta sonu kaçamakları için iyi
Dunku menunu gordum begendim canim gayet hafif bi menuydu begendim.Basladım canım
Menü yazıyom ama gormedın sanırım