Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecmis olsun canim simdi nasil bacagin
Bu hafta fazla zorlama kendini
Sağolasın canım
Krem sürüyorum ama ağrı yürümemi etkiliyor hala.
Rahatlayana kadar zorlamıcam. Ams yürüyüş barsak düzenime çok iyi geliyordu idare edicez artık
Kızlar pazartesi günleri de mi bildirim yapılıyordu? Ben bilmediğim için sabah tartılmadım.
Ben de yapmadım artıdayım canım sıkıldı Cuma’ya kadar tartı yok
Cumaya kadar 2 kilo versem cok motive olucam 72 leri bi gorsem devami gelicek insallah.
İnşallah canım
Pazartesi tartılmak da iyi haftasonu kaçamak yapmayız :KK45:
Haklısın hafta sonu kaçamakları için iyi

163 cm boy 79.5 kilom var. BUgun itibari ile bebisim 90 gunluk emziriyorum ama kilo vermek istiyorum cunku emzirirken cok tatli vs yedim sagliksiz beslendimartik saglikli beslenmek istiyorum.
Bildirim yapiliyorsa eger 79.5 kilodayim hedefim 62 kilo yolum cok uzun ama guc degil

Sağolasın canım
Rahatlayana kadar zorlamıcam. Ams yürüyüş barsak düzenime çok iyi geliyordu idare edicez artık

İnşallah canım

2 3 gune gecer canim insallah
Kas gevsetici mi suruyorsun

163 cm boy 79.5 kilom var. BUgun itibari ile bebisim 90 gunluk emziriyorum ama kilo vermek istiyorum cunku emzirirken cok tatli vs yedim sagliksiz beslendimartik saglikli beslenmek istiyorum.
Bildirim yapiliyorsa eger 79.5 kilodayim hedefim 62 kilo yolum cok uzun ama guc degil
Ilk sayfada kurallar ve form var doldururmusun
Emzırmeyı avantaja cevırırsen o yol kısalır canım

Öncelikle hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla buyutun ilk sayfa da forum var onu doldurmanız gerekiyor

Sağolasın canım

İnşallah canım

Geçmiş olsun zerra geçmezse dr gıt bence

Back
X