Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yokum dedim ama kısacık yazayım yine sizi bırakamadım. Benimde kilom 1kilo fazla gözüküyor anlamadım benimde regl günüm yaklaştı ondan mı acaba bilemedim yoksa bir anda bi kilo alacak kadar da bişey yapmadım yani..
Bırsey yemedınse için rahat olsun
Ödemdır oda gider nasılsa canım

günaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım :KK43: +400

sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..

Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)

nasıl olur?
Cok guzel olur:kahve::confused:
Gunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
Soguk havada yurumek daha cok kalori yaktiriyormus :KK49:
Günaydın canlar güzel bol eksili bir gün olsun hepimiz için
-100 benim böylece 65 kilo olmuşum.
Bu hafta sonu o kadar yememe rağmen artı olurdum diyordum ama olmamışim
Supersin cumaya gelsin 64 ler:halay:

Kızlar yokum dedim ama kısacık yazayım yine sizi bırakamadım. Benimde kilom 1kilo fazla gözüküyor anlamadım benimde regl günüm yaklaştı ondan mı acaba bilemedim yoksa bir anda bi kilo alacak kadar da bişey yapmadım yani..
Olabilir canim ödem vardır kilo olarak cikiyo fazla

Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası :oops:
harikaa ;)))

Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası :oops:
Insana acayip moral oluyor dmi :)
Bugün ablamda bana bu ne belin 2 karış kalmis dedi :)))

Kızlarrr, selam... ben bugün menü işini erken bitirdim.

Haber edeyim dedim.. akşama çok sevdiğim bir konser var, ona gidicem, akşam yemeğini pas geçicem.. o da bugün artı çıktğım için bir dengelesin diye..

sabah; 200gr yoğurttan ayran, 1 elma, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen; 210gr döner, 2 kaşık pilav, salata
akşamüstü; yarım limon ( limonu suyuma sıkıcam diye aldım, birazını sıktım, sonra canım çekti yedim maalesef)

su;3lt
spor;10dk eliptik, 10dk yürüyüş, 1 tur circle ( 10 tane alet var, her birinden zor seviyede 20şer adet yapıyorum)

Tartı tek moral kaynamız demi

Kesinlikle öyle. 1 gr versem seviniyorum resmen.

Vallaha spor yapınca 1 değil 3vermiş gibi gösteriyor insan. Vallaha senin bu yorumundan sonra ben daha da arttırmaya karar verdim

günaydın kızlar, ben de eksi yok maalesef, dün akşam geç saatte yedim ve erken uyudum hemen farkı almışım :KK43: +400

sabahtan toplantılarım vardı yazamadım hepinize günaydın arkadaşlar..

Bu arada aklıma bir fikir geldi, kim bu hafta az kilo verirse, haftaya cuma listesini ona hazırlatalım. her hafta bir önceki hafta en az kiloyu veren hazırlasın listeleri :)

nasıl olur?
Geç yiyip yattığın için farklı gelebilir canım gider o fark
Gunaydın kızlar bugün +200 ile basladım malesef yürüyüse cikiyorum simdi 1 saat eve gelince 2 haslanmis yumurta ile kahvaltı yapacağim hava da buz gibi ama yine de cikiyorum
İyi kalori yakarsın canım SOĞUKDA

Günaydın canlar güzel bol eksili bir gün olsun hepimiz için
-100 benim böylece 65 kilo olmuşum.
Bu hafta sonu o kadar yememe rağmen artı olurdum diyordum ama olmamışim
Çok güzel.Ben de bazen çok yiyorum tartı az gösteriyor az yiyorum çok gösteriyor anlamıyorum bu işten bir şey
Basta cok soğuk geldi ama şu an iyi gayet yola devam:)
İnsan yürüdükçe ısınıyor
ve mutlu oluyor
Regli öncesi olabiliyor canım canını sıkma
Tartı tek moral kaynamız demi
Evet ya hem güldürüyor hem ağlatıyor
Kesinlikle spor çok önemli
ahahhaha.. deli kız.. alınmaya yer mi arıyorsun yahu.. mezun olabilmek güzel değil mi? keşke ben de olsam :KK43:
Ah keşkem keşkem keşkem

kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)

itirazı olan??

Back
X