Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarak :skandal:bildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
:KK37:

Kızlar menüm:

Sabah limonlu su

Kahvaltı: iki yumurta biri beyazı, lor, bir adet ceviz

Ara: 5 adet kuru erik, bir adet ceviz, 6 adet çiğ badem

Öğle: haşlanmış tavuk budu, bol kıvırcık salata

Ara: lor, bir adet ceviz, iki adet kuru erik

Akşam: et döner, salata, yarım lavaş

Bol avm yürüyüşü

Spor: Dayanıklılık - 7 dak - 35kcal
Kuvvet, kol ve karın kasları - 12 dak - 52kcal
Twister: 1000 adet
2 su bardağı limonlu su

1 lt normal su
Yatmadan önce limonlu su

oh mis gibi olmuştur evin..eline sağlık

afiyet olsun akşam yemeği sizn de balıkmış

güzel canım afiyet olsun

afiyet olsu güzel..eti pou öğlen yenmiş akşama erimiştir

öğtermen olunca yarıyılın sonları..Allah kolaylık versin

kreplerden sonra ekmek özlemişsindir..
kv yaparda yenmez mi ellerine sağlık ..hafta içi zaten dikkatedersin canım

Hemde nasıl özlemişim 2 gündür iyi yedim :olamaz: Sağol canım çokta güzel yemek yapar kendisi elleri dert görmesin

Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası :oops:

Yaa çok mutlu oldum adına ne gurur verici. Ne kadar uğraştığını sen biliyorsun sonuçta. Tebrikler canım:KK9:

kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)

itirazı olan??

Ben duydum:KK73:kabul ediyorum :)) buda motivasyon kaynağı süper oldu. Daha çok spor yapcam :spor:

Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...

Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.

Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.

Sen ilk önce sağlığın için kilo vereceksin görüntün kimseyi ilgilendirmez. Hadsiz biriymiş gerçekten. Üzülme canım o baktığın elbiselerin içinde en fit halinle hayal et kendini mutlu ol. O günler yakında :KK66:

Menüm
Saçma sapan :KK70:
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay

Akşam 1 porsiyon urfa :olamaz:

Anam sen aç geziyorsun yaa ne olacak böyle. Hasta etme kendini maazallah.

Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarak :skandal:bildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
:KK37:

Çok geçmiş olsun abla. Sen iyi olda herşey olur ;)

Hemde nasıl özlemişim 2 gündür iyi yedim :olamaz: Sağol canım çokta güzel yemek yapar kendisi elleri dert görmesin

Yaa çok mutlu oldum adına ne gurur verici. Ne kadar uğraştığını sen biliyorsun sonuçta. Tebrikler canım:KK9:

Ben duydum:KK73:kabul ediyorum :)) buda motivasyon kaynağı süper oldu. Daha çok spor yapcam :spor:

Sen ilk önce sağlığın için kilo vereceksin görüntün kimseyi ilgilendirmez. Hadsiz biriymiş gerçekten. Üzülme canım o baktığın elbiselerin içinde en fit halinle hayal et kendini mutlu ol. O günler yakında :KK66:

Anam sen aç geziyorsun yaa ne olacak böyle. Hasta etme kendini maazallah.

Çok geçmiş olsun abla. Sen iyi olda herşey olur :KK66:
Yok kız ben böyle gezdikce gucleniyorum :D

Menüm....

Sabah 1 bardak sirkeli ılık su

Kahvaltı
3 dilim kızarmış köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı

Ara (arkadaşın yanına gittim)
4 minnak damla sakızlı kurabiye
Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz

Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık

Ara
2 kuru kayısı

2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat

Menüm....

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı

Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz

Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık

Ara
2 kuru kayısı

2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat
Afiyet olsun canim

Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası :oops:
Senin adına çok sevindim canım :) etraftan zayıflamaya başladığının fark edilmesi muhteşem bişey

kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)

itirazı olan??
Kabulll bence güzel bi rekabet olucak;)

Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...

Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.

Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.
Amin canım inşallah.. Densiz ve dengesiz insanlar bunu yapmaktan nasıl zevk alır. :( acınılası bi durumda farkında değil.beden istenilen şekli alır ama onun ruhu hasta tedavisi yok..

Bugunku menum

Saat 9.30
1 su bardagi sut
4 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 yemek kasigi kuru uzum
Tarcin

Saat 12.30
2 kepce tarhana corbasi
3 y.k. kavrulmus kiyma
Bol limonlu maydonoz

Saat 16.00
1 amasya elmasi
2 tam ceviz
Beyaz cay

Saat 17.30
1 yumurtali ispanak
Ve bolca salata

Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım menün güzel

Bugünkü menüm
Sabah yüruyüs yaptiktan sonra
12.30 gibi 2 haslanmış yumurta yedim
1 dilim kepekli ekmek

Öğle yemedim

Akşam
6 kasik kuru fasülye ve salata yiyecem

2 lt su ictim su ana kadar
Bugünkı hirsim bu hafta devam eder insallah

İnşallah canım afiyet olsun
Dükkan kapandı
11.30
2 has yumurta
50 gr ekmek
1domates
1 bıber
1 /4 elma

17.00
Bol mor salata
150 gr kadar hındı göğsü
50 gr ekmek

Aksam arkadaşlar gelecek onlara meyve verecem sok olacaklar
Belkı bır meyve yerım

3.5 lt su
Cokkkkkkk spor
Afiyet olsun kaptanım özellikle su tüketimin çok güzel ve tabii sporr

Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Peynirli taze soğanlı omlet
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kiraz domates
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Fırında 3 istavrit (brokoli, domates, soğan)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
6000 adım atıldı
Afiyet olsun canımm

Menüm
Saçma sapan :KK70:
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay

Akşam 1 porsiyon urfa :olamaz:
Ayy hiç bişey yememişsin nerdeyse

Kızlar menüm:

Sabah limonlu su

Kahvaltı: iki yumurta biri beyazı, lor, bir adet ceviz

Ara: 5 adet kuru erik, bir adet ceviz, 6 adet çiğ badem

Öğle: haşlanmış tavuk budu, bol kıvırcık salata

Ara: lor, bir adet ceviz, iki adet kuru erik

Akşam: et döner, salata, yarım lavaş

Bol avm yürüyüşü

Spor: Dayanıklılık - 7 dak - 35kcal
Kuvvet, kol ve karın kasları - 12 dak - 52kcal
Twister: 1000 adet
2 su bardağı limonlu su

1 lt normal su
Yatmadan önce limonlu su
Afiyet olsun canım sporlarının hayranıyım ;)

Menüm....

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 yk kadar tuzsuz lor
1 zeytin
1 tk kadar tereyağı

Patlamış mısır
3 bardak çay şekersiz
Yarım muz

Akşam
250 Gr kuzu ızgara
1 köfte
4 dilim kızarmış ekmek
Acılı ezme
Salata
Cacık

Ara
2 kuru kayısı

2 lt su
Spor
10 dk interval cardio
30 plie squat

Arkadaştan az zaiyatla kurtulmuşsun ;) afiyet olsunn

Senin adına çok sevindim canım :) etraftan zayıflamaya başladığının fark edilmesi muhteşem bişey

Kabulll bence güzel bi rekabet olucak:KK66:

Amin canım inşallah.. Densiz ve dengesiz insanlar bunu yapmaktan nasıl zevk alır. :KK43: acınılası bi durumda farkında değil.beden istenilen şekli alır ama onun ruhu hasta tedavisi yok..

Afiyet olsun canım menün güzel

İnşallah canım afiyet olsun

Afiyet olsun kaptanım özellikle su tüketimin çok güzel ve tabii sporr

Afiyet olsun canımm

Ayy hiç bişey yememişsin nerdeyse

Afiyet olsun canım sporlarının hayranıyım :KK66:

Arkadaştan az zaiyatla kurtulmuşsun :KK66: afiyet olsunn
Yok kız sisdim ya :110:

Menüm
Sabah
Zencefilli limonlu su
2 yumurta
Yarım lavaşa kk peynir ve maydanoz sarıp yedim

Ara
1 çay bardağı boza
1 avuç leblebi

Akşam
2 minik lahmacun
Bol yeşillik

Ara
1 çay bardağı boza

2,5 lt su
Kahve

* bozayı eşim sütüm artsın vitamin olsun diye almış zorla iç dedi çay bardağıyla tükettim çok da severim.ne kadar tüketsem bilemedim nasıl olmuş sizce

Kızlar benim misafirim vardı bu akşam,sabah da gelecek.bebek görmeye geliyorlar. Sırf kendim için kereviz salatası yapacağım ikramlara ilave ;) onlara dayadım hamuru :KK70:

Back
X