Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar en doğru meyve tüketimi günün hangi saat tinde olur
Mesela ben biraz önce kahvaltı canım istemedi tatlı bişeyler canım çekti yarım k elma yarım da portakal yedim meyvedede şeker oranı yüksek olduğu için az tüketmeye çalışıyorum

PhotoGrid_1517992728792.webp
Günaydın canlar Herkes için güzel bir gün olsun. Sabah kendime dukan usulü tava böreği yapayım dedim ama tavanın azizliğine uğradım sonuç bu oldu. Ama çok lezzetli bir şey ortaya çıktı. Annem de akşam için ıspanaklı pide yapıyor. Ama benim bugün protein+Sebze günüm

Mesela ben biraz önce kahvaltı canım istemedi tatlı bişeyler canım çekti yarım k elma yarım da portakal yedim meyvedede şeker oranı yüksek olduğu için az tüketmeye çalışıyorum
akşam yemeğinden önceye kadar yanında süt ürünü veya kuruyemişle ölçülü tüketmen de sakınca yok. spor yapıyorsan spordan sonra meyve yeme.
en iyi meyve zamanı aslında kahvaltı....

Eki Görüntüle 2107539 Günaydın canlar Herkes için güzel bir gün olsun. Sabah kendime dukan usulü tava böreği yapayım dedim ama tavanın azizliğine uğradım sonuç bu oldu. Ama çok lezzetli bir şey ortaya çıktı. Annem de akşam için ıspanaklı pide yapıyor. Ama benim bugün protein+Sebze günüm
acıktım kızzzz..

kahvaltı için benim yulaf lapasını yapsana.. en güzel tatlı.... meyveden daha güzel.
tek başına meyve yeme acıkırsın..

Sabah saatleri daha uygun olur canım. Mesela ilk ara ogunde meyve +bir porsiyon çığ kuruyemiş ya da meyve+ sut ürünü. Meyve tek başına aciktirabilir

tarif biliyorsun değil mi? perşembe yapacağız bugünden malzemeleri hazırla..
biliyorum canım..6 yumurta beyazı 100 gr lor yeşillik..yürüyüşe çıkıcanm şimdidönüşte alıcam
canın pizzami çekiyor. karnabahar pizzası yap. geçen gün @herderdedeva paylaşmıştı..
çektiğinden değil de..görünce iştah kabartıyor işte
çok içli olan fasülyedir o içi olmayanların yüksek değil. mesela iç bezelyenin çok yüksek. ama şu an pazarda bulunan tazefasülye gibi olan taze bezelyenin gi düşük..
bende şaşırdım şu bizim masum fasulye kurusunu bile geçmiş dedim

Aaa öyle sey olurmu canım mutlaka yemelisin özellikle yatmadan önce bir kiloya kadar ye mutlaka:KK8: 6. Takımdan sevgilerr :KK71:

Kızlar bu 6. Takımdan size ikramımız mutlaka bool bol her öğünde tüketiniz hatrımız kalır sonra zira cumaya az kaldıı :KK8::KK70:

Eklentiler

• IMG_4311.webp
    IMG_4311.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 112
Canım alayım bugün nasıl yapıyorsun marketlerde bulunurmu
oooo kızıyorum yaaa kaç kere yazdım tarifini.. herhalde 15 olmuştur bu gruba başladığımdan beri :skandal:dün bile yazdım.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır.
kahvaltıda hepsini ara öğün olacaksa yarısını...

@ada81 6. Takım detoks mu yapıyormuş o zaman emziren anneler hariç hepimiz persembe günü eggfast yapalım. Kimler var. Herkesten katılım bekliyorum. Yumurta ve lor alın.

ben katılmak isterim ama yarın da hastanede olcam baya bir vakit geçirebilirim orda. tam olarak ne yapmamız gerekiyor liste nasıl ben uymaya çalışayım ona göre

Sağlıkla ulaşırız inşallahh

Uzun zamandır dans etmiyordum bunu gördüğüm iyi oldu, akşam evde parti var :halay:

Kahvaltı ile öğle yemeği arasında 4,5 saat var, bu bana biraz fazla geldi.. 11,:30 - 12:00 gibi cevizi ekleseydin daha iyi olurdu sanki.

Tahin pekmez bütün gün susatmadı mı seni? Sahurda yumurta yesen, sana daha tok tutar, hemde biraz protein almış olursun.

Ben menünü beğendim arkadaşım, afiyet olsun.

Canım ara öğün yapsan şahane olur sanki :) Afiyet olsun..

Afiyet olsun arkadaşım :KK200:

Harikasın vallaahiii, bu sağlıklı yaşam altında bende öğrendim çok şükür 'hayır' diyebilmeyi:spor:

Afiyet olsun menün güzel

Sevimliimm öğle yemeğin yok senin :KK43: sabah 9da da kahvaltı yapmışsın iyi salmamışsın akşam yemeğine..
Öğlen en azından bir çorba yapsan daha iyi olur sanki canım

Tartıya az kaldııı, turşu su toplayacak canımm.. Afiyet olsun

Afiyet olsun canımm.

Afiyet olsun canım da kasnika nedir? İlk defa duydumm.

Kereviz salatası mayonezli olan mı?
Afiyet olsunnn

Ben light tonlardan alıyorum, onu da süzüyorum. Daha tuzsuz ve daha az yağlı oluyor.
Tavsiye ederim

toplamaz toplamaz bişeycik olmaz bol bol su içiyorum ;)

bu sabah kontrole gittim doktor herşey normal dedi ve tüp bebek sürecine girdik bol bol vitamin takviye verdi omega 3 fln çinko b vitamini kan sulandırıcı coraspin inş bunlar kilo yapmıyordur :KK17: bu ay sonuda hormon iğnelerine başlıyoruz Allah ın izniyle inş. yarın sabahta tüp bebek için rapor çıkarmaya gidiyoruz telaşlar başladı :anneadayı:

oooo kızıyorum yaaa kaç kere yazdım tarifini.. herhalde 15 olmuştur bu gruba başladığımdan beri :skandal:dün bile yazdım.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır.
kahvaltıda hepsini ara öğün olacaksa yarısını...
Ay canım hakkını helal et ya bu tarifini gördüm de ben farklı bişeyden bahsediyosun sandım teşekkür ederim :-)

Back
X