- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısı olsun ınsallah fazla bekletmez senı mınık fasulyeamin cnm Allah razı olsun elimden geldiğince dikkat edicem tekrar kilo almak istemiyorum hemde daha tam veremedim
tmm cnm bende markete çıkacaktım zaten hem yürüyüş yapmış olurum diye. stok yapayım gidip
amin cnm Allah razı olsun
6. takımı yarışı sebebiyle yapacağız ortalık karıştı :)Bana gelme demiştin, kilo vermen zor olursa yap demiştin..
zeytinyağı daha faydalı omega3 var yalnız kalorisi ayçiçek yağı ile aynıTamam canım kaşar ya da dil gördüğümde yağı keseyim. Ben ayçicek yağı hiç kullanmam, herşeyi zeytinyağı.
6. takımı yarışı sebebiyle yapacağız ortalık karıştı :)
baksana bizimle uğraşıp duruyorlar..
Evde sekizden sonra birşey pişmez bizim malasef uykusu çok hafif oğlumun ev büyük 2 kapılı hol olmasına rağmen uyanır alel acele ne yediysem işte :).sahur çok az olmuş sahurda mutlaka 1 yumurta yemelisin seni tok tutar protein olur. hatta 2 tane bile olur.
sahur
2 yumurta
50 gr lor
2 ceviz
1 dilim ekmek
böyle dene lütfen... tahin iyi ama pekmez seni acıktırır.
Kızlar sizin kadar aktif olamıyorum beni mazur görün olur mu?
Kahvaltı:bol peynir, bir çk bal, dört zeytin, dört beş dilim hakiki sucuk, dört beş ceviz..
Kızlar ben Karatay usulü beslenmeye çalışıyorum onun için iki öğün yapıyorum
E o zaman şimdi onlar düşünsün bende varım, şey dermişim nasıl yapılıyor bu diyet?
Tamam tamam sopayla kovalamaaBengi__ ezberlettin yaza yaza
![]()
Bunu da şuraya bırakayım kızlar...
![]()
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımbu sabah kontrole gittim doktor herşey normal dedi ve tüp bebek sürecine girdik bol bol vitamin takviye verdi omega 3 fln çinko b vitamini kan sulandırıcı coraspin inş bunlar kilo yapmıyordurbu ay sonuda hormon iğnelerine başlıyoruz Allah ın izniyle inş. yarın sabahta tüp bebek için rapor çıkarmaya gidiyoruz telaşlar başladı
![]()
teşekkürler canım , geniz eti varmış dr öyle söyledi ilaca başladık inşallah bi an önce geçer...Geçmiş olsun pıtırcıga
çook teşekkür ederim canım evet hastanaler tıklım tıklım randevu bile vermiyorlar artık... benim kızda geniz eti varmış bakalım inşallah ilaçlar işe yarar...Ya kıyamam bir salgındır, tüm bebeler hasta ya.. Allah şifa versin inşallah çabucak toplar bebiş..
ooo şahane bilgiler vallahi, şimdi düşünüp geçmişte yaptığım hataları düşünüyorum ve inşallah gelecek zamanlarda da yapmam..
Oooh afiyet olsun, bende birazdan yapacağım kahvemi.
Tamam canım kaşar ya da dil gördüğümde yağı keseyim. Ben ayçicek yağı hiç kullanmam, herşeyi zeytinyağı.
Bir kaç kötü menüler var ama genel itibariyle iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Sanmıyorum kilo aldıracağını, ancak bazı vitaminler ve demir ilaçları kabız yapıyor, ona dikkat etmek lazım sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun canımm, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :)
Bana gelme demiştin, kilo vermen zor olursa yap demiştin..
Hoşgeldinnnn iyiyiz güzellik sen nasılsıııın
Bi an benim fotoğrafımı paylaştın sandım, ama sağ alttaki![]()
nar ekşili sos mu? gerçek nar eksişisi mi?Kızlar 6. Takıma öğle yemeği bıraktım bize de bırakayım dedim. Çorba da ne un ne de sehriye var. Salatada da %100 doğal elma sirkesi ve yarım çay kaşığı nar ekşisi.
Bengi__ limon yoktu nar eksisi koydum
Nar ekşisi ile ilgili fikirlerin nelerdir.Eki Görüntüle 2107703
bunu ekleyeyimde favorilere ama adı ne başlığa ne yazsam diye düşündümm .. masum tatlı mı desemoooo kızıyorum yaaa kaç kere yazdım tarifini.. herhalde 15 olmuştur bu gruba başladığımdan beridün bile yazdım.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır.
kahvaltıda hepsini ara öğün olacaksa yarısını...
yulaf lapasıbunu ekleyeyimde favorilere ama adı ne başlığa ne yazsam diye düşündümm .. masum tatlı mı desem![]()
oldum olası çorbalarla hiç aram yok ne zaman çorba içsem midem yanıyor ama salatana bayıldımmmKızlar 6. Takıma öğle yemeği bıraktım bize de bırakayım dedim. Çorba da ne un ne de sehriye var. Salatada da %100 doğal elma sirkesi ve yarım çay kaşığı nar ekşisi.
Bengi__ limon yoktu nar eksisi koydum
Nar ekşisi ile ilgili fikirlerin nelerdir.Eki Görüntüle 2107703
yani olur tabi ama 100 gr kullanma 70-80 gr kullan. tüm marketlerde vardır aslında. yufkacılarda da olur.yarın bende eggfast yapacam ama lor bulmadım beyaz peynirle yapmayı düşünüyorum ...bengi_