• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fıstıklar selam
Dün mısafır arkadasım yatıya kaldı
Sabahta onun çocukları benım çocukları götürüp gelıyım
Sonrada camıde toplantıya gıttım oglenı ettım
Sız nasılsınız

Bengi__ Bengi__ canım cok yemeye çalışıyorum canım
Bugün cevızde alıyım söz dınleyıp

amin cnm Allah razı olsun elimden geldiğince dikkat edicem tekrar kilo almak istemiyorum hemde daha tam veremedim

tmm cnm bende markete çıkacaktım zaten hem yürüyüş yapmış olurum diye. stok yapayım gidip :KK76:

amin cnm Allah razı olsun
Canım hayırlısı olsun ınsallah fazla bekletmez senı mınık fasulye

sahur çok az olmuş sahurda mutlaka 1 yumurta yemelisin seni tok tutar protein olur. hatta 2 tane bile olur.
sahur
2 yumurta
50 gr lor
2 ceviz
1 dilim ekmek

böyle dene lütfen... tahin iyi ama pekmez seni acıktırır.
Evde sekizden sonra birşey pişmez bizim malasef uykusu çok hafif oğlumun ev büyük 2 kapılı hol olmasına rağmen uyanır alel acele ne yediysem işte :).

Kızlar sizin kadar aktif olamıyorum beni mazur görün olur mu?
Kahvaltı:bol peynir, bir çk bal, dört zeytin, dört beş dilim hakiki sucuk, dört beş ceviz..
Kızlar ben Karatay usulü beslenmeye çalışıyorum onun için iki öğün yapıyorum

Kızum sen elinden geldiğince yazarsın :KK66:
Birde gün içerisinde yediklerimizi saati ile birlikte akşam son öğünü yaptıktan sonra yazıyoruz hepsini görüp öyle yorum yapıyoruz
İçtiğin suyu da ölçüp öğünlerin en altına belirtirsin :) ❤

Bunu da şuraya bırakayım kızlar...

hvll9.jpg

Offf şöylle olsa vücudumm :KK49::KK45:
Üstteki gibi :KK59:

bu sabah kontrole gittim doktor herşey normal dedi ve tüp bebek sürecine girdik bol bol vitamin takviye verdi omega 3 fln çinko b vitamini kan sulandırıcı coraspin inş bunlar kilo yapmıyordur :KK17: bu ay sonuda hormon iğnelerine başlıyoruz Allah ın izniyle inş. yarın sabahta tüp bebek için rapor çıkarmaya gidiyoruz telaşlar başladı :anneadayı:
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :dua:

Ya kıyamam bir salgındır, tüm bebeler hasta ya.. Allah şifa versin inşallah çabucak toplar bebiş.. :KK43:

ooo şahane bilgiler vallahi, şimdi düşünüp geçmişte yaptığım hataları düşünüyorum ve inşallah gelecek zamanlarda da yapmam..

Oooh afiyet olsun, bende birazdan yapacağım kahvemi.

Tamam canım kaşar ya da dil gördüğümde yağı keseyim. Ben ayçicek yağı hiç kullanmam, herşeyi zeytinyağı.

Bir kaç kötü menüler var ama genel itibariyle iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Sanmıyorum kilo aldıracağını, ancak bazı vitaminler ve demir ilaçları kabız yapıyor, ona dikkat etmek lazım sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun canımm, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :)

Bana gelme demiştin, kilo vermen zor olursa yap demiştin..

Hoşgeldinnnn iyiyiz güzellik sen nasılsıııın

Bi an benim fotoğrafımı paylaştın sandım, ama sağ alttaki :-)
çook teşekkür ederim canım evet hastanaler tıklım tıklım randevu bile vermiyorlar artık... benim kızda geniz eti varmış bakalım inşallah ilaçlar işe yarar...

Kızlar 6. Takıma öğle yemeği bıraktım bize de bırakayım dedim. Çorba da ne un ne de sehriye var. Salatada da %100 doğal elma sirkesi ve yarım çay kaşığı nar ekşisi.
Bengi__ Bengi__ limon yoktu nar eksisi koydum
Nar ekşisi ile ilgili fikirlerin nelerdir.Eki Görüntüle 2107703
nar ekşili sos mu? gerçek nar eksişisi mi?
arkasını çevir oku canım. nar ekşili sos ise kesin glikoz şurubu veya eklenti şeker vardır ASLA evine sokma. ama gerçek nar ekşisi ise kim ben kendim yaptım. kullanmanda hiç sakınca yok.

oooo kızıyorum yaaa kaç kere yazdım tarifini.. herhalde 15 olmuştur bu gruba başladığımdan beri :skandal:dün bile yazdım.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır.
kahvaltıda hepsini ara öğün olacaksa yarısını...
bunu ekleyeyimde favorilere ama adı ne başlığa ne yazsam diye düşündümm .. masum tatlı mı desem :KK45:

Kızlar 6. Takıma öğle yemeği bıraktım bize de bırakayım dedim. Çorba da ne un ne de sehriye var. Salatada da %100 doğal elma sirkesi ve yarım çay kaşığı nar ekşisi.
Bengi__ Bengi__ limon yoktu nar eksisi koydum
Nar ekşisi ile ilgili fikirlerin nelerdir.Eki Görüntüle 2107703
oldum olası çorbalarla hiç aram yok ne zaman çorba içsem midem yanıyor ama salatana bayıldımmm :kk77::kk77:
ramazanda bir iftara devatliysem herkes çorba içer ben ana yemeğe gömülürüm.... oysaki doğrusu çorba içmek işteee midem yanıyor diye bende bi korku oluştu...

Back
X