• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çook sağol canım , dr geniz eti var dedi yine ilaca başlıyoruz... eşimde de geniz eti var sanırım genetik... inşallah toparlar bi an önce.. bide burun temizleyici kit önerdi çook işe yarıyormuş bu akşam yapacam bak böyle :KK66:

Cok gecmis olsun canim genetik olabilir geniz eti 7 yasinda aldirabilirsin dr. Danisip benim yegenimin de geniz eti vardi 7 yasinda aldirmislardi.
Benim oglum da burnunu temizleyemiyo hapsururken malum seyler ancak cikiyo :))

canım bağırsak çalışıyorsa açlık hissin artar ... ayrıca kabızlığın varsa birde 6 yk yogurt 5-6 parça ananas dene derim bende çoook işe yarar ....

bende hep bi kabızlık sorunu var bu sütlü karışıma başladım şimdilik iyi gibi ilerleyen zamanlara göre olmadı onuda denerim artık :)) teşekkürler

Cok gecmis olsun canim genetik olabilir geniz eti 7 yasinda aldirabilirsin dr. Danisip benim yegenimin de geniz eti vardi 7 yasinda aldirmislardi.
Benim oglum da burnunu temizleyemiyo hapsururken malum seyler ancak cikiyo :))
eğer sürekli hastalığı devam ederse aldırırım diyorum eşim gerek yok diyor hahaha :KK70:
bizimkide izin vermez bu video dr izletti bana nasıl yaparsın bilmiyorum bunu yaparsan çook rahatlar dedi ...

bende hep bi kabızlık sorunu var bu sütlü karışıma başladım şimdilik iyi gibi ilerleyen zamanlara göre olmadı onuda denerim artık :)) teşekkürler
bende kızımı doğrumadan önce hep kabızlık problemi yaşardımm hatta sırf bu yüzden analfüsür rahatsılığım oluştu artık kronikleşti :( ama şuan yediklerimle alakalı lifli şeyler yersem sıkıntı yok.. lif alımına dikkat et canım...

eğer sürekli hastalığı devam ederse aldırırım diyorum eşim gerek yok diyor hahaha :KK70:
bizimkide izin vermez bu video dr izletti bana nasıl yaparsın bilmiyorum bunu yaparsan çook rahatlar dedi ...
Ben kizima bi solusyon hazirliyordum feridun kunak in tarifiydi ada cayi vardi birde tuz vardi galiba yanlis hatirlamiyorsan cook uzun zaman oldu yapali bi burnuna sıkıyosun suyu obur burnundan akiyo boylece ne varsa temizleniyodu :))

Ben kizima bi solusyon hazirliyordum feridun kunak in tarifiydi ada cayi vardi birde tuz vardi galiba yanlis hatirlamiyorsan cook uzun zaman oldu yapali bi burnuna sıkıyosun suyu obur burnundan akiyo boylece ne varsa temizleniyodu :))
doğal yollardan aklımda bulunsun bende yaparım bunu teşekkkürler ;)

Böyle görünmeli aksini kabul etmem..
ED9843AC-B3AC-40EA-823F-4483CF2AE1D2.webp

akşam bidaha bi bakayım evimin karşısında şok var baktım dr dönüşü orada bulmadım akşam yine bakarım başka marketlere :KK66:
Şokta var mi bilmiyorum ama bim de var canım haberin olsun. Normal de kendi peynircimiz var ben oradan tuzsuz ve yağsız alıyorum ama bulamazsam bimden alıyorum
programın olduğu için seni esgeçtim.
anladım ben anladım. hemen çöpe gidiyor o sos o zaman ne yazık ki...
Zararlı bir şeyse ne yazık ki değil iyi ki oluyor benim için bundan sonra

Kızlaaar bugünkü tarifimiz fırında sebzeli piliç rulo.. :super:

Evet efendim malzemelerimiz şunlar;

180 gr piliç bonfile
100 gr sarı kırmızı biber
40 gr kabak
20 gr havuç
20 gr pırasa
1 çk deniz tuzu
1 yk gr zeytinyağı
50 gr kapya biber
20 gr light taze kaşar
1 tutam taze kekik
Karabiber

Hazırlanışı:
Piliç bonfileyi ince dövün. Sebzeleri jülyen doğrayın ve zeytinyağıyla soteleyin.
Piliç bonfileye sote sebzeleri ve rendelenmiş peyniri ilave ederek rulo şeklinde sarın.
200 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Kapya biberleri közleyin, kabuklarını soyun. Üzerine zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ilave ederek mutfak robotunda püre haline getirin ve bir sos elde edin.

Back
X