• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu sabah kontrole gittim doktor herşey normal dedi ve tüp bebek sürecine girdik bol bol vitamin takviye verdi omega 3 fln çinko b vitamini kan sulandırıcı coraspin inş bunlar kilo yapmıyordur :KK17: bu ay sonuda hormon iğnelerine başlıyoruz Allah ın izniyle inş. yarın sabahta tüp bebek için rapor çıkarmaya gidiyoruz telaşlar başladı :anneadayı:
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyor olacağız :KK19:
yok mu başka eggfaste gelen... :KK53:
emzirenler hariç...
@sevimlimmm bak sana da uyar yumurta kokusu falan yok sarısı olmadığı için.
NEHIR34 NEHIR34 de gelsin,
@Allonsy herderdedeva herderdedeva
Normal de ben de katılmak isterdim ama programımin dışına çıkmak istemiyorum :oops:
Bunu da şuraya bırakayım kızlar...

hvll9.jpg
Biz seçimimizi çoktan yaptık canım :KK66:
nar ekşili sos mu? gerçek nar eksişisi mi?
arkasını çevir oku canım. nar ekşili sos ise kesin glikoz şurubu veya eklenti şeker vardır ASLA evine sokma. ama gerçek nar ekşisi ise kim ben kendim yaptım. kullanmanda hiç sakınca yok.
:kızgın::kızgın: sen anladın:ıslık:
oldum olası çorbalarla hiç aram yok ne zaman çorba içsem midem yanıyor ama salatana bayıldımmm :kk77::kk77:
ramazanda bir iftara devatliysem herkes çorba içer ben ana yemeğe gömülürüm.... oysaki doğrusu çorba içmek işteee midem yanıyor diye bende bi korku oluştu...
Herkesin midesi malesef aynı olamıyor canım. Ama diyette çorba kurtarıcı olabiliyor.
Çok güzel gözüküyor afiyet olsuuunn
Teşekkür ederim canım. Birazdan sana bir tatlı tarifi göndereceğim önümüzdeki günler de istersen paylaşırsin. Yapmadım ama pazartesi yapabilirim. Diyettim de ödül ogunu hakkım var o gün

yani olur tabi ama 100 gr kullanma 70-80 gr kullan. tüm marketlerde vardır aslında. yufkacılarda da olur.
akşam bidaha bi bakayım evimin karşısında şok var baktım dr dönüşü orada bulmadım akşam yine bakarım başka marketlere ;)

Ya kıyamam bir salgındır, tüm bebeler hasta ya.. Allah şifa versin inşallah çabucak toplar bebiş.. :KK43:

ooo şahane bilgiler vallahi, şimdi düşünüp geçmişte yaptığım hataları düşünüyorum ve inşallah gelecek zamanlarda da yapmam..

Oooh afiyet olsun, bende birazdan yapacağım kahvemi.

Tamam canım kaşar ya da dil gördüğümde yağı keseyim. Ben ayçicek yağı hiç kullanmam, herşeyi zeytinyağı.

Bir kaç kötü menüler var ama genel itibariyle iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Sanmıyorum kilo aldıracağını, ancak bazı vitaminler ve demir ilaçları kabız yapıyor, ona dikkat etmek lazım sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun canımm, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :)

Bana gelme demiştin, kilo vermen zor olursa yap demiştin..

Hoşgeldinnnn iyiyiz güzellik sen nasılsıııın

Bi an benim fotoğrafımı paylaştın sandım, ama sağ alttaki :-)

Canım hayırlısı olsun ınsallah fazla bekletmez senı mınık fasulye

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :dua:

kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. kabız olmamak için zen71 arkadaşın tarifini içiyorum süt içine tarçın zencefil zerdeçal accık bal harika bişey tadı tam benlik ve kuru kayısı yiyorum şimdilik iyi gibi yalnız ne ara iştahımı açtı bilmiyorum devamlı kurt gibi açım sütü yaptım şimdi onu içiyorum sonum hayrolsun :işsiz:

eggfast yapacak sevgili arkadaşlar sabah tartılın sonra cuma tartılın aradaki farka bakalım..
Bademellaa Bademellaa
zerra zerra
Nurdan1616 Nurdan1616
ada81 ada81

tamamdır. ben markete gidip geldim tüm malzemeleri aldım hazırım :halay:. ben file marketten ortalama 250 g paketlenmiş tuzsuz lordan alıyorum tadını çok seviyorum. yakınınızda varsa tavsiye ederim.

kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun. kabız olmamak için zen71 arkadaşın tarifini içiyorum süt içine tarçın zencefil zerdeçal accık bal harika bişey tadı tam benlik ve kuru kayısı yiyorum şimdilik iyi gibi yalnız ne ara iştahımı açtı bilmiyorum devamlı kurt gibi açım sütü yaptım şimdi onu içiyorum sonum hayrolsun :işsiz:

tamamdır. ben markete gidip geldim tüm malzemeleri aldım hazırım :halay:. ben file marketten ortalama 250 g paketlenmiş tuzsuz lordan alıyorum tadını çok seviyorum. yakınınızda varsa tavsiye ederim.
canım bağırsak çalışıyorsa açlık hissin artar ... ayrıca kabızlığın varsa birde 6 yk yogurt 5-6 parça ananas dene derim bende çoook işe yarar ....

Back
X