- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Oo maşallah rakibeme ben wc ye çıkamadım bugun çıkmamış halimle de eksideyim bakalım nolcakSlm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo maşallah rakibeme ben wc ye çıkamadım bugun çıkmamış halimle de eksideyim bakalım nolcakSlm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
Kötü bir ceza olmalı ki bir daha kaçamak yapma ama henüz karar veremedim![]()
Kötü bir ceza olmalı ki bir daha kaçamak yapma ama henüz karar veremedim![]()
Oo maşallah rakibeme ben wc ye çıkamadım bugun çıkmamış halimle de eksideyim bakalım nolcak
Kızlar geçmiş yaptım geldim. O kadar çok yorulmuşum ki hafta sonu çok geç kalktım bugün 11 gibikızımın 4. Ay kontrolü vardı ctesi günü bu ay sadece 350gr almış
Bilmece811 ben de üzüldüm. Doktor idrar tahlili istemişti dün de afyondan kütahyaya kadar çiş bekledik ama yok bizim cimcime yapmadı. Gece 1de eve ancak gelebildik. Birazdan sağlık ocagına gidicem tahlil için. İdrar alma önerileriniz varsa fikirlere açığım kızlar yardım edin
![]()
Yok cnm uzak değil yürüyerek 30dk fln
Ama tek başıma yürümeyi sevmiyorum
Arabayla 5dk ordayım:)
Evet araba kullanmak bana terapi gibi seviyor acayip seviyorum ama maalesef park edemiyorum oda olacak inşallah
1 saat yürüyüş yapıp geldik kızımla..
Her annenin bir kızı olmalı
En iyi arkadaşım..![]()
Sana da yakında ceza patlatıcam zaten ne o mesaj sayıları öyle![]()
evet ama sanırım çok hızlı atladımcanım spor ayakkabı ile atlıyorsun demi ayakkabısız atlarsan ağrı yapabilir...
sağlıkçıyım canımZerra sendemi öğretmensin.
Branşın nedr?
ebruya katılıyorum çok zor oluyorKızlar geçmiş yaptım geldim. O kadar çok yorulmuşum ki hafta sonu çok geç kalktım bugün 11 gibikızımın 4. Ay kontrolü vardı ctesi günü bu ay sadece 350gr almış
Bilmece811 ben de üzüldüm. Doktor idrar tahlili istemişti dün de afyondan kütahyaya kadar çiş bekledik ama yok bizim cimcime yapmadı. Gece 1de eve ancak gelebildik. Birazdan sağlık ocagına gidicem tahlil için. İdrar alma önerileriniz varsa fikirlere açığım kızlar yardım edin
![]()
kesinlikle haklısın1 saat yürüyüş yapıp geldik kızımla..
Her annenin bir kızı olmalı
En iyi arkadaşım..![]()
yeni mi başladın canım araba kullanmayaEvet araba kullanmak bana terapi gibi seviyor acayip seviyorum ama maalesef park edemiyorum oda olacak inşallah
Evet cnm bende çok seviyorum araba kullanmayı
Türkiyede park sorunu çok var demi
Bizim buralarda sıkıntı olmuyor
ebruya katılıyorum çok zor oluyor
poşeti takarsın kayar gider tekrar tekrar
ama sonunda başarıyorlar
kesinlikle haklısın
benimde 1 kızım var
inşallah üniversiteyi kazanırsa gidecek yanımdan
kayseri istemiyor ankara istanbul
hakkımızda hayırlısı olsun
yeni mi başladın canım araba kullanmaya
bende sevmiyorum geriliyorum
mecbur değilsem kullanmıyorum
park konusunda iyiyim ama
ilk trafiğe çıktığımda parkederken kaza yaptım
benim için büyük tecrübe oldu
evet evet bence de cok mantikli.mrskulkedisi beni affet ceza sunumu yapicam
asmak kesmek kelle uçurmak kirk haramileerr
şaka şaka 500 ip atlama olsun hem onun da faydasına olur ama cok yorulacagi icin bi daha yapmaz
Hemen söylüyorum canim. Bezini ters bağlarsan idrari cok rahat alirsin.Kızlar geçmiş yaptım geldim. O kadar çok yorulmuşum ki hafta sonu çok geç kalktım bugün 11 gibikızımın 4. Ay kontrolü vardı ctesi günü bu ay sadece 350gr almış
![]()