- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
evet canim bana cok yardimci oluyo. bazen de cildirtiyo cok karisiyoŞanslıymışsın canı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim bana cok yardimci oluyo. bazen de cildirtiyo cok karisiyoŞanslıymışsın canı
haklısın canım o konuda katılıyorumBence çok var birde bayan sürücülere karşı baylar biraz anlayışsız azcık hata yap hemen korna ya yüklenirler.
Biraz zor park et seni izler millet.
Ben park edemediğim için çok endişeleniyorum.
Bir yere gitmek işkence resmen ya edemezsem diye![]()
bunların hepsi tecrübe oluyor işteİki yıl oldu diyelim ama aktif olarak 5-6 ay oldu.
Ben iki kere kaldırıma girdim
Bir kere park yerinden çıkarmaya çalıekwn arabaya vurdum bir kere başkasının arabasını çizdim.
Onun için korkuyorum![]()
baklisin canim tatil gibi geliyo bana da o gunlerKızlar haftasonu ister istemez biraz dağılıyoruz dağılmamızın sebebi hep
anne arkadaş eş ve diğer akrabalar
Keşke bizi biraz anlasalar
dogru diyosun canim. ne gorsem duysam canim cekiyo. bu aralar patlama yasiyorum. bi basladin mi devami geliyo. insallah dikkat edelim iyiceBence biz hayır demeyi bilmiyoruz
Net ve kararlı olamıyoruz cnm
Alllah kabul etsin caniBen bugün niyetliyim
Sahurda geç yaptığım için tartılmadım
Birkaç tanesi oluyorBaşladın mı canim hayırlı olsun.eski kıyafetlerin oluyor mu şimdi.
Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.
oo canim tebrik ederim supersinSlm kızlar
Cuma 92.700
Bugün 92.200
Fark -500
hayirli olsun canim. kiyamam bebisin de alisir zamanlaÇok sağol kaptanım. Umduğumdan iyiydi başta çinkü eve çok tıkılmıştım, arkadaşları görmek onlarla sohbet etmek iyi gekdi ama oğlum yokluğumda ağladı, susturamamış kaynanam. 1 ders izin alıp geldim şimdi emziriyorum: içim de parçalanmadı değil ama o da ben de alışacağım.
haklisin canim düşünceni yönlendireceğin bi durum olmuyo. senin adina sevindimKızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş
Canım sağol, kimya bölümü gerçekten atanması zır ama ülkenin durumu belli olmuyor. Bazı branşlarda bazı dönemler alım çok oluyor. Umarım bir seçim dönemi falan artış olur da atanırsın. Normalde çalışmayı çok seviyorum ama oğlum daha çok küçük. Bıgün babası aradı kayınvalidem hoparlöre vermiş sesini duyunca dudak büzüp ağlamış. Biberondan da ememiyor. Çalışmasam borç çok. Çocuğunu lendim yetiştirmek istiyorum, o da olmuyor. O yğzden moralim bozuktu ama tabi buna da şükür. Mesleğimin kıymetini biliyorumBaşladınmı canım hayırlı olsun.
O kadar özledim ki şuan bile gözlerim doldu
3 sene çalıştım branşım kimya, fen Bilimleri olarak ortaokul da görev aldım.
Sırayı, tahtayı, yoklama defteri doldurmayı, yazılı okumayı en önemlisi öğrencileri öyle özledim ki....
İçimde kocaman bir yara.
Atanamadım.
Atanmayı geçtim çalışmak istiyorum maası umrumda değil sözleşmeli çalışsamda olur ama ailem uzakta bebeğimi bakıcı ya veremem.
Kadrolu olsam Nyse ama aldığım para zaten bakıcı ya gidecek.
Yani evde tıkıldım kaldım moralim çok bozuk.
Bence sende üzülme senin yerinde olmayı öyle isterdim ki...
Bence çok var birde bayan sürücülere karşı baylar biraz anlayışsız azcık hata yap hemen korna ya yüklenirler.
Biraz zor park et seni izler millet.
Ben park edemediğim için çok endişeleniyorum.
Bir yere gitmek işkence resmen ya edemezsem diye![]()
dogru diyosun canim. ne gorsem duysam canim cekiyo. bu aralar patlama yasiyorum. bi basladin mi devami geliyo. insallah dikkat edelim iyice
çok bilen çok karışıyorevet canim bana cok yardimci oluyo. bazen de cildirtiyo cok karisiyo![]()
ara ara ben dede oluyor o patlamalardandogru diyosun canim. ne gorsem duysam canim cekiyo. bu aralar patlama yasiyorum. bi basladin mi devami geliyo. insallah dikkat edelim iyice
sağol tatlımAlllah kabul etsin cani
internete çok bağlandıkKızlar sabahtan beri internet yok deli olucam vallahi kızım ağlıtor sevimli dostları izlemedi diye ben takımın msjlarını okuyamadım neyseki sorun giderildi eski düzene kavuştuk
oo canim tebrik ederim supersin![]()
Bizimde borç çoktu onun için 3 yıllık evliydim hamile kaldğmda canımCanım sağol, kimya bölümü gerçekten atanması zır ama ülkenin durumu belli olmuyor. Bazı branşlarda bazı dönemler alım çok oluyor. Umarım bir seçim dönemi falan artış olur da atanırsın. Normalde çalışmayı çok seviyorum ama oğlum daha çok küçük. Bıgün babası aradı kayınvalidem hoparlöre vermiş sesini duyunca dudak büzüp ağlamış. Biberondan da ememiyor. Çalışmasam borç çok. Çocuğunu lendim yetiştirmek istiyorum, o da olmuyor. O yğzden moralim bozuktu ama tabi buna da şükür. Mesleğimin kıymetini biliyorum
ada beni perte çıkardı yürüyüşe gittiKiz ada spora mi gittin nerdesin
ada beni perte çıkardı yürüyüşe gitti
ama Allahtan ip atlarken sıkıntı yokGAYET RAHATIM