Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de cok anne sutu agirlikli olmasin canim zamanla ek gidayi artir derim cunku senin sutunjnde kalitesi azalio ben elife 6 ayda gevtigimde 2 ay tek ogunu vermistim sonra 2 ogun sonrada 3 ogun ama zaten emmek kolay geldigi icin yemek yemiolar zorlamadim kendi kendine bizimle yemek yemeye filan basladi sonra 20 ayda memeyi birakti ondan sonra ideal kilosuna ulasti anne sutu gercekten cok iyi bir besin kaynagi ama 6 aydan sonra ozellik yitirmeye basliyo
Emdiği kadar emsin canım. Zaten canı bişeyler yemek isterse yer. Öncesini bilmiyorum konuşmanın ama eğer sütün çok çocukta emiyorsa bence hiç bir sıkıntı yok. Ben emziremedim yaaa seviyorum emzirenleriDoğrudur canim sonuçla siz tecrubelisiniz bu konuda. Ben tadina baktiriyorum ve dis cikarmasi kolay olsun diye yogurt veriyorum. ama öğün seklinde yiyecek verdigim zamanda karni doydugu icin fazla emmediginden hemenden mastit oluyorum. Bu sefer benim canim cok yaniyor
LAydLiNe ben 1 haftadır spor yapamıyorum çünkü leslie yapmaya başladığımdan beri sırtım mithüş ağrıyor. Sezeryandan dolayı sanırım. Bir de oğlum bu aralar kucağa taktı, bana dönük bir şekilde sarılarak evde gezmek istiyor. 8 kilo bir de. On dakkadan sonra sırtım belim kopacak gibi oluyor. Vücudum pek elvermiyyor. Bebek arabasını alıp dışarı çıksam arabada durmuyor. Naaıl yapacağız?
Dayan biraz daha zayıfladıktan sonra nasılsa yiyeceğiz hepsinden bu arada zaten bunlar kilo aldırıyorBen ekmeye hasretim canım bi ucundan koparsam gerisi gelir diye dokunmuyorum
Diyette simit ve ekmek beni en çok zorlayan bide tatlılarne çok şey saydım ne kaldıki
Oyun halısından ben fena halde faydalanmıştım. Gittiğim her yere götürdüm. Yaz tatilinde bile yanımda taşıdım. Çok işe yarıyorCanim oyun halisi var mi benim kizimda oleydi ben oyun halisi almistim skilana kadar sporumu yapiodum
Sıkma tatlım canını önemli olan sağlıklı olması. Kilo alır nasılsa bol bol emzir. Sen de bol proteinli beslenmeye çalış.canım benim kız zayıf zaten ondan moralim bozuldu biraz.şu an 5.5 kilo. Seninki maşallah 8 kilo olmuş. İdrar alabildim sabah çok şükür öğleden sonra sonuçları almaya gidicem.
sağol canım
benim cimcime zayıf biraz 6 olsaydı sevinecektim ama olmamış sorun da o zaten. Daha sık emzirmeye başladım 3 gündür bakalım açığı kapatabilecek miyiz
geçmiş olsun canım
Bence harika bir fikir. Bu cuma herkes kendini ölçsün o zaman. Bir ay sonra bakalım ne durumdayız.Kizlar bir fikrim var. Kilo yazdigimiz gibi bel gobek basen olculerinide yazsak da her hafta en enn az 1 cm düşürmeye calissak?? Tabi bu benim düşüncem
Verilir canım. Ama o kadar sağlıksız bir durum ki herkes anlatmış zaten. Ben 85 le başladığım zaman aylık 4 kilo veriyordum. Yani haftalık 1 kilo. Normali de bu zaten. Böyle şeyleri duysanız bile buraya yazmayın lütfen. Biz biliyoruz ama arada bizi tek tük okuyan insanlar bilemez. Kimseye yanlış örnek olmayalım.Kızlar bişey soracağım bi hafta da 5 kilo verilir mi ya...diyet yaptığımı bilen bi tanıdık bana sordu da dedim imkanı yok ben aralıktan beri diyet yapıyorum ancak 7 kilo verdim.bi akrabamız 1 hafta sadece salata yemiş şu içmiş 5 kilo vermiş dedi bende mutlaka bi çay falan kullanıyordum ama onlarda hiç sağlıklı değil ondan gitse gitse şu ödem vs.gitmiştir dedim yani. 3 aydır gruptayim çok şey öğrendik burdan.bi de bi anda verilen bi anda geri gelir.benim 8 kilo fazlam kaldı allah nasip ederse ozman 2 hafta salata yiyeyim bitsin gitsin ne ala memleket.
Tek mesaj sayılıyor canım.
Menün çok güzel canım afiyet olsun. Bu hafta beni geçeceksin anlaşılan.Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay
11:00
Sade Türk kahvesi
13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu
17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi
18:30
Tavuk pirzola
Bol salata
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip
Komşuya bez verme fikrine bayıldım benOlsun komşunada ver bi bez birlikte çabuk biter
afiyet olsun canım
oyy kuzumbayağı büyümüşsünüz en tatlı zamanları
![]()
Tatlım dün alıntıladım menüleri ama silindi. Sen bu hafta hiç spor yapmadın. Bir de emziren bir anne için 2 litre su bence az. Böyle de kilo verirsin ama çok yavaş olur beslenmene biraz daha dikkat etmen lazım. Yavaş kilo vermende senin motivasyonunu azaltır.Ben de dışarda olduğumda düzgün beslenmek zor oluyor
evet yaaynen canim bende oyle seviyorum tarcinu. keske birbirlerimize yakin olsaydik grupca ne guzel organize olurduk hemen
çok aç kalmışsın be kuzumBugünkü menü
Kahvaltı 09:00
7 zeytin
İki kuru incir
Ara 11:30
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle 14:30
Yarım çay bardağından kısır
Ara 17:00
2 kuru incir
Ara 20:00
1 elma
1 b süt
Spor yok
1 buçuk lt su
Yine akşam yemeğimi yiyemedim, tam yemek hazırlarken kendime kaynanam görümceme gitmiş çağırdılar. Görümcem de pasta börek yapınca yemedim tabi
bazen öyle oluyrKahvaltı ya yumurta da hasliyorum canım ama vakit yoktu hemen sütü içtim peynir dende bikac parça aldım çıktım. Çocuklar hasta evde uyaniyorlar onlarla ilgilenirken işte dediğim gibi vakit kalmıyor bende kahvaltısız çıkmak istemiyorum. Ekmeği zaten kestim bu hafta bakalım.
Fazla suyun böbreklere zarar verdiğini biliyorum o yüzden gün içindeçok çay da içiyorum suyu arttırırsam böbreklerime zarar vermeden korkuyorumDayan biraz daha zayıfladıktan sonra nasılsa yiyeceğiz hepsinden bu arada zaten bunlar kilo aldırıyor
Oyun halısından ben fena halde faydalanmıştım. Gittiğim her yere götürdüm. Yaz tatilinde bile yanımda taşıdım. Çok işe yarıyor
Sıkma tatlım canını önemli olan sağlıklı olması. Kilo alır nasılsa bol bol emzir. Sen de bol proteinli beslenmeye çalış.
Bence harika bir fikir. Bu cuma herkes kendini ölçsün o zaman. Bir ay sonra bakalım ne durumdayız.
Verilir canım. Ama o kadar sağlıksız bir durum ki herkes anlatmış zaten. Ben 85 le başladığım zaman aylık 4 kilo veriyordum. Yani haftalık 1 kilo. Normali de bu zaten. Böyle şeyleri duysanız bile buraya yazmayın lütfen. Biz biliyoruz ama arada bizi tek tük okuyan insanlar bilemez. Kimseye yanlış örnek olmayalım.
Menün çok güzel canım afiyet olsun. Bu hafta beni geçeceksin anlaşılan.
Komşuya bez verme fikrine bayıldım ben
Tatlım dün alıntıladım menüleri ama silindi. Sen bu hafta hiç spor yapmadın. Bir de emziren bir anne için 2 litre su bence az. Böyle de kilo verirsin ama çok yavaş olur beslenmene biraz daha dikkat etmen lazım. Yavaş kilo vermende senin motivasyonunu azaltır.
Zararlı olduğunu bende ifade ettim zaten canım bence bu tarz şeyleri de yazalım ki insanlar zararını bilsin.ben öğrenmek için yazdım hani verilir mi kilo diye ama bence bu tarz yanlış şeyleri de paylaşalım uyarım.Dayan biraz daha zayıfladıktan sonra nasılsa yiyeceğiz hepsinden bu arada zaten bunlar kilo aldırıyor
Oyun halısından ben fena halde faydalanmıştım. Gittiğim her yere götürdüm. Yaz tatilinde bile yanımda taşıdım. Çok işe yarıyor
Sıkma tatlım canını önemli olan sağlıklı olması. Kilo alır nasılsa bol bol emzir. Sen de bol proteinli beslenmeye çalış.
Bence harika bir fikir. Bu cuma herkes kendini ölçsün o zaman. Bir ay sonra bakalım ne durumdayız.
Verilir canım. Ama o kadar sağlıksız bir durum ki herkes anlatmış zaten. Ben 85 le başladığım zaman aylık 4 kilo veriyordum. Yani haftalık 1 kilo. Normali de bu zaten. Böyle şeyleri duysanız bile buraya yazmayın lütfen. Biz biliyoruz ama arada bizi tek tük okuyan insanlar bilemez. Kimseye yanlış örnek olmayalım.
Tatlım dün alıntıladım menüleri ama silindi. Sen bu hafta hiç spor yapmadın. Bir de emziren bir anne için 2 litre su bence az. Böyle de kilo verirsin ama çok yavaş olur beslenmene biraz daha dikkat etmen lazım. Yavaş kilo vermende senin motivasyonunu azaltır.
Günaydınlar![]()
günaydın kızlar
yoğundum gelemedim bi geçmişe uçayım
Kızlar yaaaaa ben sanırım regl den kaynaklı dün saçmaladım. Resmen berbat bir kriz geçirdim. Yediklerimi söylemiyorum sabahta tartıda berbat bir sonuç gördüm. Dua edin bana cumaya düzelteyim. Motivasyonum fena düştü ama toparlanmam lazım.![]()
Ben de birazdan göz doktoruna muayeneye gideceğim. Geçmişi tam bitiremedim gelince devam ederim.![]()
kız hepimizn evini temizlesen verirsin 1o kiloAy 10kilo vereceğimi bilsem
Hepinizin evini temizlerdim valla :)
geçmiş olsun canımKızlar herkese merhaba, iyiye gidiyorum derken bugün daha da kötü oldum. Fena üşütmüşüm anlaşılan. Dün akşamdan beri nerdeyse kalkmadan yatıyorum. Bu sırada neler yedim onları bile hatırlayamıyorum. Çok da birşey yiyemiyorum zaten. Umarım yarın daha iyi olurum. Yine de menümü yazayım.
13 Mart
saat 07.30
bir dilim ekmek
biraz peynir
domates
saat 10.00
portakal
saat 14.00
bir kase yoğurtlu çorba
bir dilim ekmek
saat 20.00
bir kase çorba
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata
günaydın canımGünaydınlar![]()
tartı pek öyle de demiyor şu iki güne güveniyorum bakalımDayan biraz daha zayıfladıktan sonra nasılsa yiyeceğiz hepsinden bu arada zaten bunlar kilo aldırıyor
ara ara bende de oluyor amatoparlanıcaz işteKızlar yaaaaa ben sanırım regl den kaynaklı dün saçmaladım. Resmen berbat bir kriz geçirdim. Yediklerimi söylemiyorum sabahta tartıda berbat bir sonuç gördüm. Dua edin bana cumaya düzelteyim. Motivasyonum fena düştü ama toparlanmam lazım.![]()
Günaydın cnm
evet istiyoruz neler yadin yorumlayalımOlmaz sende yazıcaksın
Eee neler neler yedin cnm![]()
kız hepimizn evini temizlesen verirsin 1o kilo
geçmişte 5 günde 2.5 kilo verdim temizlik misafir ağırlamaktan
geçmiş olsun canım
sulu şeyler ye iç
günaydın canım