Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olur canim. polislik neden olmasin ki dene bence. gayet de guzel meslek. bi kac ay egitim aliyosun zaten.
ben de uzun suredik calismiyorum. tekrar baslocam. bu kacinci baslayisim Allah bilir. eğitimi halledim diyorum. tarih zaten mafediyor insani.
nasil calisicaksin planin var mi?
ben 2 yil dershaneye gittim ilcede oldugumdan mi cok kotuydu. simdi youtube dan video izliyorum. ramazan yetgin turkiyede ki alaninda iyi hocalari bir araya getirmis. ben boyle anlatim gormedim. her biri super anlatiyo. kafamda soru isareti olmuyo ve ogrendiklerim daha iyi oturuyo.
10 kilo vereceğimi bilsem yine temizleyemem o kadar evi canım, helal sanaAyy cook yoruldum ya daha bitmedi isim
Bugün çok abarttım temizliği
Inş yarın kilo vermiş olurum
Ayy cook yoruldum ya daha bitmedi isim
Bugün çok abarttım temizliği
Inş yarın kilo vermiş olurum
Kahvaltı ya yumurta da hasliyorum canım ama vakit yoktu hemen sütü içtim peynir dende bikac parça aldım çıktım. Çocuklar hasta evde uyaniyorlar onlarla ilgilenirken işte dediğim gibi vakit kalmıyor bende kahvaltısız çıkmak istemiyorum. Ekmeği zaten kestim bu hafta bakalım.Ne demek canım hepimiz böyle zamanlardan geçiyoruz
O kadarda kötü değil canım
Kaldığımız yerden devam
Afiyet olsun canım
Kahvaltı çok az değilmi
Yoksa benmi çok yiyorum bilemedim
anladım canım en iyisi test çözmek tabi konu bilgisinden ziyade, ben ne yazık ki mükemmeliyetci bi yapıda oldugumdan hç bir zaman içime sinmiyo calısmalarım. bu da hedefe varmadan pes etmemi saglıyo. bu yıl en azından konuları tamamen bitirip seneye sürekli test cözmeyi planlıyorum. Allah kerim hayırlısı olsun.Canım şuan hiç bir planım yok dershane ye gitme ihtimalim de sıfır.
Vakit buldukça bildiğim konulardan test çözcem bilmediğim konuya bakmcam bile.
Çünkü çalışmadan 68 aldım 70 alsam yeter
bitti mi temizlik canım?Çıldıracam yaa tam mutfağı heryeri döktüm komşum geliyormus kahve içmeye 5dk kadar
Heryer dağınık ya bugün gece ancak biterim
başladın mı ek gıdaya canım?6 bucuk olduk![]()
hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuzKızlar moralim sıfır eşimle yarın göl kısyısna gidecektik Ankara yağmurlu gözüküyor
Ve önümüzdeki pazar dahil hergün çalışıyor![]()
canım ayrılma bence daha kötü olurKizlar ben bugün kacamak yaptim ayyy zor dayaniyorum birakmak istiyorum canim sıkıldi regli olacam acayip tatli istegim var izine mi ayrilsam düşünüyorummm![]()
uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza1.59 boy canim hedef 58 gerci 60 ta olsam iyi derim ama uzun suredir diyetteyim yoruldum sanirim...
sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzmeBugun menu
Sabah 10.00
1 yağda yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 badem
2 kuru kayisi
Salata
Aksam
Yesil fasulye 1 tabak
Salata
Yogurt
Ara
Bi çikolata
Sonra arkasindan bir dilim ekmek peynir yedim ;((
2 lt su icildiLAydLiNe
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi ...
Kaptanim sopaya hazirim(
hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?Dünden beri yazamıyorum oğlumdan dolayı kimse de beni merak etmemiş![]()
Allah kolaylık versin canımanladım canım en iyisi test çözmek tabi konu bilgisinden ziyade, ben ne yazık ki mükemmeliyetci bi yapıda oldugumdan hç bir zaman içime sinmiyo calısmalarım. bu da hedefe varmadan pes etmemi saglıyo. bu yıl en azından konuları tamamen bitirip seneye sürekli test cözmeyi planlıyorum. Allah kerim hayırlısı olsun.
istediğin puanı alırsın canım rahat, senin bölüm kimyaydı degil mı? matematik de var zaten. hayırlısı olsun canım.
bitti mi temizlik canım?
başladın mı ek gıdaya canım?
hayal kırıklığı oluyor insanda böyle olunca kıyamam canım. Kapalı mekanda yapılacak bişeyler bulsanız en azından yine beraber vakit geçirmiş olursunuz
canım ayrılma bence daha kötü olur
Öyle yapcaz canım artık inşallah
uzun zaman olunca yorulmuşsundur canım kolay değil ama bence izne ayrılmak daha kötü olur bence birkaç gün rahatlat kendini biraz ara ver kaptanımız ne der bilmiyorum ama hesap vermek ağır geliyor menü yazma birkaç gün ama 2 gün sonra toparlanmış şekilde dön yine aramıza
sadece sonda sıkıntı olmuş çikolata var canım çok da büyütme kendini üzme
hayırdır canım hasta mı yoksa oğlun?
Allah kolaylık versin canım
anladım canım en iyisi test çözmek tabi konu bilgisinden ziyade, ben ne yazık ki mükemmeliyetci bi yapıda oldugumdan hç bir zaman içime sinmiyo calısmalarım. bu da hedefe varmadan pes etmemi saglıyo. bu yıl en azından konuları tamamen bitirip seneye sürekli test cözmeyi planlıyorum. Allah kerim hayırlısı olsun.
istediğin puanı alırsın canım rahat, senin bölüm kimyaydı degil mı? matematik de var zaten. hayırlısı olsun canım.
Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
3 zeytin
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
Yeşil çay
11:00
Sade Türk kahvesi
13:00
6-7 yk pırasa az bulgurlu
17:00
1 portakal
1 avuç beyaz leblebi
18:30
Tavuk pirzola
Bol salata
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
150 ip
13 mart
Maalesef bugun aşırı geç bir kahvaltı bende kendime kızgınım
12:00
Sucuklu 2 yumurta
2 Kk peynir
1 avuç kuru üzüm
4-5kuru kayısı
Yarım havuç
Yarım domates
Yarım biber
1 dal marul
19:00
Kocaman bir tabak karnıbahar kısırı
Soda
Spor:1 ml leslie yapcam inş
Su:3 lt
13 mart menüm
Sabah 10:00
2 hşl yumurta
2 y k yulaf ezmesi
1 kase süt
2 k kayısı
2 ceviz
5 zeytin
Akşam 19:30
1 tabak ıspanak yemeği az pirinç li kıymalı
2 y k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 tabak salata
1 kase lahana turşusu
2 litre su
150 ip atlama
13 mart listem
Kahvaltı 8.30
Yarim dilim ekmek
1 yk pekmez
Sekersiz cay
16.45
1 tabak yesil mercimek yemeği
17.45
2 tabak marul cacigi
2 tane cok ufak pogaca
1 bucuk litre su
Yarim saat farkli sporlar
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
20 tane mekik
40 saniye plank
sagol canım zor bi surec gerçektenAllah kolaylık versin canım
yaparsın canım inan kendineİnşallah canım bebekle zor gibi ama bakalım.