Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gel kiz yamacima yapalim :KK66:))
Benim kv bi tuzlu yemek yaparki bildigin çorak yani... hamileligimde 10 gun bende kaldi bende calisiyordum aksam geldigimde sağolsun yemek hazir ama bi tuzlu bi tuzlu odem olmustu bende :KK70: bende tam aksine tuz koymasam yemege aklima gelmez
Canım benim hamileliğim çok ağır geçti, her yerim ağrıyordu, yemek yapıp gönderiyordu. Eşim yemeği alıyordu eve getiriyordu. Dlrek çöpe Allah affetsin bizi :olamaz: bana ayrı eşime ayrı, yanında pilav, çorba. Eşime diyordum ben hadi yiyemiyorum, senin anan sen niye yemiyorsun. Yıllarca garibim uer gibi yapıp gidip dışarda yemiş. Biri tuzu biri yağı, yok canım bunların elinin lezzeti yokkkkk:rolleyes:

Ayy bende daha ne tarifler var :super:
Diyet sayfası değil yemek sayfası olcaz kiz
Valla öyle olacak
Ağzım sulandı
Dün gerçekleri vardı masamda
Bu kadar canım çekmemişti
Bulgur pilavı yaptım yemeğin yanina yemiyim demi yarın şişkinlik olur
Ben öğlen yedim azıcık
Ama akşam yemeyin
ohhh verme kız , ayyy evet ne var gelinim yaptı dese gönlünü hoş tutsa işte kendileirni ön plana çıkaracaklar ...
bi gün amcamlara devatliyiz ben daha lise yıllarındayım .. yengem sütlaç yapmış çookta güzel yapmış... Halam döndü sütlaç çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi yengeme... babanannem döndü dediki süt güzelmiş ondan böyle güzel dedi ... biz koptukkk :KK70::KK70::KK70:şimdi bu bizim sülalede espiri konusu pilav güzel olmuş diyoruz hemen biri atlıyor pirinç güzel ondan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok komik
Alet işler el öğünür
Ama o elinde katkısı yadsınamaz

Kızlar yaaa haftaya sizinle çok sık bir arada olamayacağız. Cuma akşamı hafta sonu için Konya' ya gidiyoruz. Cumartesi gece döneriz. Çok yoğun bir hafta sonu geçecek çünkü tayin olduğumdan sonra ilk kez gidiyorum Konya' ya . Herkes bana da gel bana da gel diyecek. Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Pazar akşam yüzme yarışmalarının teknik hakem toplantısı var. Belki kaçıranlar vardır yüzme hakemliği yapıyorum. Çok zevkli bir iş. 19-20-21 Mart ta yani pazartesi, salı, çarşamba yarışlar var ve telefonu elime hiç alamam. 24-25 inde yani hafta sonu da vize sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Konya' dan gelince ders çalışmaya başlamam lazım. Menülerinize bile bakamayacağım. Arada uğrarım ama geçmiş okuyamam. Menüler cankizzzz cankizzzz ve ada81 ada81 sizlerin ellerinizden öper canlarım. zerra zerra cım sen de katılımı takip edebilirsen sevinirim. Ben sık sık gelmeye çalışırım ama ders çalışmam lazım. Son dönemim vizeleri yüksek tutarsam eğer finallerde rahat ederim. 7 üniteden 6 ders var toplam 42 ünite ve ben hiç bakmadımmmm :cry::cry:
Tamam canım hallederiz merak etme
Canım sanırım enfeksiyon kaptı emzirdğim için antibiyotik içemiyorum
Emzirme döneminde de gerekliyse antibiyotik kullanabilirsiniz

Yarın cuma.
Kimler kendini ekside hissediyor.
Bu hafta kendime çok güveniyorum :)
İyi bari sevindim senin adına
Benim tartı eksi olursa sürpriz olacak

Kızlar misafirim vardı cıslar dan biraz kaçtı ama yemesem bana bakıyorlar ev sahibi yemiyor diye sanki içlerine zehir koymuşum gibi ama akşama telafi edeceğim bu arada suyum 1.5 lt oldu akşama daha çok daha içerim
Çok fena ağırlık bastı daha akşam yemeği yapacağım
Bugün olması kötü olmuş
Kızlar 40 dk yürüdük kızımla yine..
Regl de oldum şişlik ne zaman iner?
Beni 3-4 gün etkiliyor canım
Canim kolay gelsin elimizden geldigince burada oluruz sen merak etme.. konyayi bende ozledim unv konyada okudum benim yerimede gez :KK66:))
Bu hafta sonunda benimde Konya programı vardı ama iptal oldu

Kızlar misafirim vardı cıslar dan biraz kaçtı ama yemesem bana bakıyorlar ev sahibi yemiyor diye sanki içlerine zehir koymuşum gibi ama akşama telafi edeceğim bu arada suyum 1.5 lt oldu akşama daha çok daha içerim
Çok fena ağırlık bastı daha akşam yemeği yapacağım

Ama yarın tartı günü cnm

Verme canım, ben kaynanadan çok şanssızım. Yaptığı yenmiyor, o kaar yağlı yapıyorki. Mesela bir gün pilav yapmış, yemin ederim pirinçler yağda yüzüyor. İlk beni yemeğe çağırdığında islim kebabı yapmış, bir ısırdım ama. Allah ım nasıl yağ çekmiş o patlıcan. Damağımla patlıcanı ezdiğim an ağzımın içine yanmış yağ yayıldı. Kussan kusamazsın, yanında yağın içşnde yüzen pilavlar. Gözüm yaşara yaşara yedim, eve gittiğimde öyle bir başım ağrıyordu ki. Eşim de yemez yemeğini. Kadın farkknda diil durumun
:KK70::KK70: yok benimki güzel yapıyor yemeklri

Gel kiz yamacima yapalim :KK66:))
Benim kv bi tuzlu yemek yaparki bildigin çorak yani... hamileligimde 10 gun bende kaldi bende calisiyordum aksam geldigimde sağolsun yemek hazir ama bi tuzlu bi tuzlu odem olmustu bende :KK70: bende tam aksine tuz koymasam yemege aklima gelmez

Kizzzzz benide bekleyin ya isim bitmedi

Sabah 8:30
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
Domates salatalık
Yeşil çay

13:00
1 tabak az bulgurlu yeşil mercimek yemeği

18:00
1 kase cacık
1 kase tarhana çorbası

3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip atlama

:KK70::KK70: yok benimki güzel yapıyor yemeklri
Benimkininde hem yemekleri hem kendi iyidir rabbime şükür
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kızıma dedimki şunun tadına baksana dedim
Yedi anneee bu çok şekerli olmuş dedi
Nasıl ya olamaz dedim
Al bak dedi çatalın ucuyla minicik aldım ağzıma iyi ya tadı dedim
Hahahaha diyetin bozuldu kandırdım dedi
Hımmm uyanıkmış senin kız

Ben 2 beden düşmüşüm kızlar en son malesef 70 kıloyken 46 bedene çıkmıştım. Şimdi aldığım herşeyi 42 beden aldım çok şükür. İns. Verdikçe daha da azalacak.insan çok mutlu oluyor böyle düştükçe. Kilo verdiğimi hissediyorum ama regl oldum umarım fazla çıkmam tartı da..

Sabah 8:30
1 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk lor
Domates salatalık
Yeşil çay

13:00
1 tabak az bulgurlu yeşil mercimek yemeği

18:00
1 kase cacık
1 kase tarhana çorbası

3 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
150 ip atlama
Afiyet olsun canim menude sporda guzel ;)

Back
X