Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haklısın canım. Arada bir oluyor ama ben kendi iradesizliğime kızıyorum. Daha öncelerdeki azmimi irademi görmüş olsan eminim sende hayrete düşer kızardın. Yaklaşık 6 yıldır koruyorum kilomu. Yeni başlasam tamam olur diyeceğim ama bu yolun her adımını bir kaç yürümüş bir insanım. Benim yapmamam gerekir. :KK39:

Bence sen bu konuya takıldığın için böyle oluyor. Düşünme bu konuyu. Bir de her sabah kalkar kalmaz ayakta bir bardak su iç. Ama ayakta içeceksin. 10 dk sonra tuvalete git gelse de gelmese de. Tuvalete çıkana kadar da oturup bekle. Ama bunu her gün aynı saatlerde yapacaksın. %100 sonuç aldığım en güzel yöntem.
tesekkur ederim canim deniycem :KK66:

Ayyy ben kendime inanamıyorum. Hiç öyle fazla yemedim ama 72.2 çıktım tartıda. Geçen haftaya göre artış var hemde. Çok moralim bozuk. Bir yerde hata yapıyorum :KK43:

Geçen hafta: 71.7
Bugün: 72.2
Fark + 500

Çok çok üzgünüm....
LAydLiNe LAydLiNe

Ayyy ben kendime inanamıyorum. Hiç öyle fazla yemedim ama 72.2 çıktım tartıda. Geçen haftaya göre artış var hemde. Çok moralim bozuk. Bir yerde hata yapıyorum :KK43:

Fark + 500

Çok çok üzgünüm....

Kötü bir sonuç olmuş canım ama üzülme hastaydın. Hareket edemedin. Ödem de olabilir. Haftaya düzelteceğine inanıyorum. Vücudunu terazi gibi düşün. Yediklerin bir kefe de harcadıkların diğer kefede. Az yesen de yediklerini harcayamazsan o sana kilo olarak döner. Benim bu haftaki en büyük hatalarımdan biri de spor yapmamam. Normalde yaptığım kaçamağa göre çok daha kötü bir sonuç gördüm. Eğer spor yapsaydım bu kadar + da olmazdım.

Kötü bir sonuç olmuş canım ama üzülme hastaydın. Hareket edemedin. Ödem de olabilir. Haftaya düzelteceğine inanıyorum. Vücudunu terazi gibi düşün. Yediklerin bir kefe de harcadıkların diğer kefede. Az yesen de yediklerini harcayamazsan o sana kilo olarak döner. Benim bu haftaki en büyük hatalarımdan biri de spor yapmamam. Normalde yaptığım kaçamağa göre çok daha kötü bir sonuç gördüm. Eğer spor yapsaydım bu kadar + da olmazdım.

Evet çok kötü bir sonuç. Bir de burda size karşı mahçup gibi hissettim kendimi. Hem kiloma hem ona üzüldüm. Üffff ama haftaya kesin bunu telafi edeceğim. Bana da ceza verin lütfen.

Kızlar yirmilik dişim çok fena agrıyor.. :KK43:
Sanırım enfeksiyon kapmış emziriyorum da.
Zaten korkudan amaliyat olmadım..
geçmiş olsun canım doktoruma danış emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var

Cnm ben 18yasinda evlendim birkere misafir geldi ve ben sadece fırında tavuk yaptım hiç birşey bilmediğim için
Birkeresinde de misafir gelicekti kv dedimki anne poğaça yap kadın dediki maşallah cnm çok lezzetli olmuş poğaça bende tşk ederim dedim
Kv atlattı hemen ordan o değil ben yaptım dedi
Çok zoruma gitti nevarki sanki evet gelinim yaptı dese
O günden sonra bi girdim mutfağa dahada çıkamadım
Şimdi benden tarif istiyor bende vermiyorum
fenaymış dayanamamış söylemiş bence. Ah ah kv ler...

ohhh verme kız , ayyy evet ne var gelinim yaptı dese gönlünü hoş tutsa işte kendileirni ön plana çıkaracaklar ...
bi gün amcamlara devatliyiz ben daha lise yıllarındayım .. yengem sütlaç yapmış çookta güzel yapmış... Halam döndü sütlaç çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi yengeme... babanannem döndü dediki süt güzelmiş ondan böyle güzel dedi ... biz koptukkk :KK70::KK70::KK70:şimdi bu bizim sülalede espiri konusu pilav güzel olmuş diyoruz hemen biri atlıyor pirinç güzel ondan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ayy çok güldüm

Kızlar yaaa haftaya sizinle çok sık bir arada olamayacağız. Cuma akşamı hafta sonu için Konya' ya gidiyoruz. Cumartesi gece döneriz. Çok yoğun bir hafta sonu geçecek çünkü tayin olduğumdan sonra ilk kez gidiyorum Konya' ya . Herkes bana da gel bana da gel diyecek. Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Pazar akşam yüzme yarışmalarının teknik hakem toplantısı var. Belki kaçıranlar vardır yüzme hakemliği yapıyorum. Çok zevkli bir iş. 19-20-21 Mart ta yani pazartesi, salı, çarşamba yarışlar var ve telefonu elime hiç alamam. 24-25 inde yani hafta sonu da vize sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Konya' dan gelince ders çalışmaya başlamam lazım. Menülerinize bile bakamayacağım. Arada uğrarım ama geçmiş okuyamam. Menüler cankizzzz cankizzzz ve ada81 ada81 sizlerin ellerinizden öper canlarım. @zerra cım sen de katılımı takip edebilirsen sevinirim. Ben sık sık gelmeye çalışırım ama ders çalışmam lazım. Son dönemim vizeleri yüksek tutarsam eğer finallerde rahat ederim. 7 üniteden 6 ders var toplam 42 ünite ve ben hiç bakmadımmmm :cry::cry:
Allah kolaylık versin canım okurken yoruldum
Yorgunluğuma rağmen yaptım, eşime bir güzellik olsun diye. LAydLiNe LAydLiNe akşam yemeği yemesem de bir tane poğaça yesem nassı olur:KK53: Sütüm çekilecek valla:rolleyes:
poğaça tarifi gelince yapmadan olmaz dimi ama

Kızlar niyeyse çok dedikodu yapasım geldi:rolleyes: Özellikle kaynanamın
kv konusu açılınca bitmez anlatılacaklar. Ki benim kv ii bir insan şükür ona rağmen bir sürü malzeme bulabilirim anlatacak
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kızıma dedimki şunun tadına baksana dedim
Yedi anneee bu çok şekerli olmuş dedi
Nasıl ya olamaz dedim
Al bak dedi çatalın ucuyla minicik aldım ağzıma iyi ya tadı dedim
Hahahaha diyetin bozuldu kandırdım dedi
oyy yerim onu seni kandırmış resmen
Oğlumun okulunda seminer var
Konu: teknoloji bağımlılığı
Ve benim elimde tel:KK53:
Bırakıyorum teli
Görüşürüz Kızlar
Hafif yiyin bu akşam
:KK71::KK71:

Ben 2 beden düşmüşüm kızlar en son malesef 70 kıloyken 46 bedene çıkmıştım. Şimdi aldığım herşeyi 42 beden aldım çok şükür. İns. Verdikçe daha da azalacak.insan çok mutlu oluyor böyle düştükçe. Kilo verdiğimi hissediyorum ama regl oldum umarım fazla çıkmam tartı da..
ayy ne güzel canım maşallah çok sevindim senin adına:nazar:
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

Geçen haftki kilom 75.3
Bu haftaki kilom 73.7

Geçen hafta kilo verememi regliye bağlıyorum bu hafta fark etti
çok iyi canım tebrikler

Kilo bildirimi 16 Mart
Ginceleme kilom 63 kilo
Geçen haftaki cuma 64.2
Fark 1 kilo 2 grm.
LAydLiNe LAydLiNe
:nazar::nazar::nazar: tebrikler canım süpersin

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Bildirim
Geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.8
Giden 700 gr
%1.1
tebrikler canım

Seni çok iyi anlıyorum canım
Çünkü afacanlar bir gün iyiyse diğer gün acısînı çıkartıyorlar
huni takmama az kaldı bu hafta yordu beni cimcime
Kilo bildirim
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.3
Artı regl im :)
Gelecek hafta 75 inşaAllah :) :)
maşallah canım çok güzel :nazar:

Gunaydin kizlar
Atin beni denizlere :duduk::sopa::sinirli: regli olamadim bekiyorum :işsiz:

Gecen hafta 68.400
Bu hafta 68.800
Gelen : +400
Yüzde -0.58

Haftaya daha iyi olacak kizlar if diyeti yapacam 1 ay if diyeti yapmayi planliyorum...
moralini bozma canım kötü olmuş ama bu hafta biraz bıkkınlık da vardı üzerinde ondan da olabilir haftaya güzel sonuçlar gelir inş.

Kilo bildirimi
Geçen cuma : 59,6
Bu cuma: 59,2
Fark: 400 g

LAydLiNe LAydLiNe
tebrikler canım

LAydLiNe LAydLiNe dün ki menüyü yazamadım misafir geldi geç gitti, sonra oğlum 1 de uyudu, onu uyuturlen uyuyakalmışım. Birazdan yaacağım menüyü, poğaçayı yemedim ama benimde kilolar dirençlendi sanki, spor yapmayınca vermek zorlaşto
Canım gayet iyi hedefine çok az kalmış zaten
Gunaydin hepinize. Ama bana gun aymadi :KK43: :KK43: artiyla gelecegimi beklerken gecen hafta ile ayni geldim.
Gecen hafta 70.1
Bu hafta da 70.1
artı çıkmasın canım hiç yoktan iyidir

Günaydın kızlar kilo bildirimi

Geçen hafta 65.1
Bugün 64.7

- 400 gr
LAydLiNe LAydLiNe
tebrikler canım

Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.

Utanarak yazıyorum :oops::oops:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 65.4 :KK62::KK62:

Fark : -1.6 :KK61::KK61:
eyvah eyvah bu kadar artı çıkması mantıksız bence ödem falan vardır

gunaydin kizlar
gecen hafta 73.6
bu hafta 72.3
-1.300
LAydLiNe LAydLiNe
tebrikler canım

kızlar bnm wc problemim var ve 2 haftadir carsamba persembe olmuyo. geriliyorum tartiya cikicam diye. gecen hafta +100 gr fazlaligim cikmisti. pazartesi -800 sali da -1100 gormustum. strese bagli oldugu cok acik. bi oneriniz var mi. bugun ku eksilerime bile sevinemedim :KK42:
aynen stres yapıyorsun büyük ihtimalle kendini rahat bırak canım

Fark + 500

Çok çok üzgünüm....
LAydLiNe LAydLiNe
moralini bozma canım haftaya toparlarsın

Süpersin canım bedenin güzel iri kemikli olmana rağmen. Yaşımızın da etkisi var sanırım. Çünkü ben bundan 6 sene önce çok daha güzel kilo veriyordum. Şimdi çabalamadan olmuyor. Sporu artırmamız şart galiba.
Aynen canım 6 yıl önce haftada 5 kilo verdiğimi bilirim bende
spor u çoğaltsam olucak ama vakit ayıramıyorum anca 30 dk

Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.

Kıyamam yaaa üzülme toparlarsın

***13.TAKIM 561. ETAP***

cankizzzz (92.7///%)
Zerra (63.5/62.8/0.7/%1.10)
umudum2 (64.2/63/1.2/%1.87)
LAydLiNe (63.8///%)
Nurdan1616(65.1/64.7/0.4/%0.61)
aylahl(80.9/80.5/0.4/%0.49)
ada81(68.4/68.8/-0.4/%-0.58)
bilmece811 (59.5/59.2/0.3/%0.50)
polekey2244(70.1///%1) Kilosu aynı
mrskulkedisi (73.6///%)
burcugncy(68///%) Kilosu aynı
Kriziantemcicegi(77.3/76.3/1/%1.29) Yeni üye Baş.Tar:6 Şubat 2018 Baş.Kil: 81.9 Hedef: 65
fanur (75.1/73.7/1.4/%1.86) Yeni üye Baş.Tar:6 Şubat 2018 Baş.Kil:81.5 Hedef:68

13. Takım ortalaması: %

:KK200::KK200::KK200:

***13.TAKIM 561. ETAP*** Free Liste

merryangel (71.7///%)
foreverlife (110.7///%)

13. Takım free ortalaması :

İnşallah mezun olup ayrılırım

Ayyy evet yaaaaa şişmanlığın en güzel tarafı yüzünde güzelleşmesi :KK70::KK70: Ama ben kendimi 36 beden de çok mutlu hissediyorum. İnce olmayı seviyorum. Giydiğim kıyafetlerden sağımın solumun dışarı çıkması hoşuma gitmiyor.
Aynen insan zayıf olunca ne giyse yakışıyor. Alışveriş derdi olmuyor.ama diğer türlü vahim yani.

canım aynı durumu bende yaşadım regli ataklı tatlı istekleri bitmedi... bol spor yapalım bu hafta telafi edelim birlikte :KK5:

kızlar temizlk yapıyorum çoook gelemedim kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
geçmiş yapacam kim ne kadar verdi merak ediyorum elbet... ama şu işlerimi bi bitireyim gelecem....

Kızlar 20 lik dişim için doktra gideceğim bana dua edin acıdan ağzımı açamıyorum doğum sancımn ilk 4-5 saati kadar acı çekiyorm nerdeyse ne zormuş

Back
X