Günaydın kızlar gününüz aydın olsun...
Günaydın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun...
Gunaydin canimGünaydın kızlar gününüz aydın olsun...
Canim , haftaya kendimi temizlige verecem sonraki hafta babam gelecek biraz duzenim bozulacak listeye yansısın istemiyorum... biraz toparlanayim donerim insallah... zaten bu yil ilk izin hakkim ... aranizda olacam kopmak yok menude veriririm ara siraNeden izine ayrılıyorsun cnm
Cook gecmis olsun canim.. Rabbim sifa versin..Kızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
sıkma canını düzelir sık sık emzirKızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
evet bende soruyorum adacım nedenNeden izine ayrılıyorsun cnm
Canim biraz temizlige yogunlasacam bu arada diyet yemekleri pek yapamam , sonra babam gelecek , bu dönemde acik ogrt sosyoloji okuyorum sinavlarim olacak birraz ders calisayim yani bi kosusturma olacak... musait oldugum zamanlarda hep yazarim sizesıkma canını düzelir sık sık emzir
burnunu açık tutmaya çalış
evet bende soruyorum adacım neden
aldım cevabımı yazmışın![]()
Beni pek etlilemez oruç elhamdulillahAfiyet olsun canım
İftarın güzel
Oruç oruç nasıl yürüyüş yaptın
Benim pek halim kalmıyor
Afiyet olsun canım güzel
Amin canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
amin canım inşallah
rabbim kolaylık versin canımCanim biraz temizlige yogunlasacam bu arada diyet yemekleri pek yapamam , sonra babam gelecek , bu dönemde acik ogrt sosyoloji okuyorum sinavlarim olacak birraz ders calisayim yani bi kosusturma olacak... musait oldugum zamanlarda hep yazarim size) tamamen gitmeyecem
afiyet olsun canımHepinizin kandili mübarek olsun
Dünkü menüm
7.30 sabah
Sadece çay iştah yok
14.30 öğlen
Tavada yumurta az
Domates
Yoğurt
17.00 1 portakal
19.30 akşam
5 kaşık makarna
Yoğurt
1.5 su spor yok
Allah kabul etsin ne güzelBeni pek etlilemez oruç elhamdulillah
Canim , haftaya kendimi temizlige verecem sonraki hafta babam gelecek biraz duzenim bozulacak listeye yansısın istemiyorum... biraz toparlanayim donerim insallah... zaten bu yil ilk izin hakkim ... aranizda olacam kopmak yok menude veriririm ara sira![]()
gecmis olsun canim. Rabbim acil sifalar versin insallah.Kızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
tut canım kendini hepimize oluyor zaman zamanOfff bilmiyorum cnm ya
Bugün nerdeyse bozcaktim çok zor tuttum kendimi sporda yapmıyorum buara biraz sıkıldım galiba
Allah kabul etsin canım maşallah yürüyüş bile varKızlar menümü yazmayı unutmuşum
Sahur da sadece su
İftar
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı patlıcan oturtması
3 y k bulgur pilavı
1 kase yoğurt
21 :30
1 elma
2 ceviz
2 litre su
90 dk tempolu yürüyüş
Kızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
İzine öıkmak için ne yapmam lazım, bu aralar çok dengesiz besl niyorum. Bazen saatlerce ağzıma birşey girmiyor ve dışarıdan sipariş verdiğimiz için de diyet yapamıyorum. Ne yedim kaç kalori bilemiyorum
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bu gecenin hürmetine gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleri Rabbim kabul etsin