regaip kandiliniz mubarek olsun kizlar.
dualarimiz kabul gunahlarimiz affolsun insallah.
Amini inşallah cnm seninde kandilin mübarek olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regaip kandiliniz mubarek olsun kizlar.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar hayırlara vesile olur inşaallah![]()
Kızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
Canim biraz temizlige yogunlasacam bu arada diyet yemekleri pek yapamam , sonra babam gelecek , bu dönemde acik ogrt sosyoloji okuyorum sinavlarim olacak birraz ders calisayim yani bi kosusturma olacak... musait oldugum zamanlarda hep yazarim size) tamamen gitmeyecem
Amin canım İnşallahKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bu gecenin hürmetine gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleri Rabbim kabul etsin
Canım amin inşallahregaip kandiliniz mubarek olsun kizlar.
kahvenin yanında güzel olur canım ...Kızlar buaralar diyetimi bozmamak için çok savaşıyorum
Cnm acayip tatlı istiyor
Bende gittim az önce bitter çikolata aldım 81%kakao içeriyor
Günlük bi karesini yicem
canımmmGeçmiş olsun canım
Özleneceksn canım
Amin canım İnşallah
Canım amin inşallah
aminnnn canım seninde kandilin mübarek olsunKandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bu gecenin hürmetine gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleri Rabbim kabul etsin
amin canım inşallah
rabbim kolaylık versin canım
ama sık sık gir bak özletme kendini
afiyet olsun canım
iştahın olmasada biraz birşeyler ye ki meto çalışsın
su az suyun miktarı çok önemli
Allah kabul etsin ne güzel
ben çalışıyorda olunca çok zorlamak istemiyorum açıkçası
başım dönüyor halsiz düşüyorum
sağolun kızlar yine buralardayımAnladım cnm kolay gelsin
seninde kandilin mübarek olsun canım , ama menü saatleri pek olmamış ...Hepinizin kandili mübarek olsun
Dünkü menüm
7.30 sabah
Sadece çay iştah yok
14.30 öğlen
Tavada yumurta az
Domates
Yoğurt
17.00 1 portakal
19.30 akşam
5 kaşık makarna
Yoğurt
1.5 su spor yok
kahvenin yanında güzel olur canım ...
sağolun kızlar yine buralardayım)
evet bende duydum hatta wcyede çook iyi geliyormuşValla güzel oldu cnm :)
Kaç gündür birşey yokken kendimi mutsuz hissediyordum sinirli olmuştum
Ohh yedim mutlu oldum
Doğruysa günlük bi parça bitter yağ yakıyormuş ama dediğim gibi doğrumu bilmiyorum
canım diyet çook yapamam gibi temilzikte kendimi kaptırıyorum öyle diyetlik şeyler çook yapmam ..o yüzden bir ara vereyim biraz toparlanayım yine liste müsait olursa girerim... ama sizlerden kopmak istemiyorum o yüzden yazarım fırsat buldukça yine menü yorumlarımmmKız yine buralarda olucaksan izine niye ayrılıyorsun
Tmm fazla gelemezsin belki ama menünü yazarsın
evet bende duydum hatta wcyede çook iyi geliyormuş![]()
evet tatlı isteğini keser başka bişey yeme isteğini engeller gidip bende mi alsam hahahahahBenim komşu dedi çok zayıflamıştı günlük bi parça hep yemiş hem ozm başka yiceklere saldırmamış bence mantikli
canım diyet çook yapamam gibi temilzikte kendimi kaptırıyorum öyle diyetlik şeyler çook yapmam ..o yüzden bir ara vereyim biraz toparlanayım yine liste müsait olursa girerim... ama sizlerden kopmak istemiyorum o yüzden yazarım fırsat buldukça yine menü yorumlarımmm![]()
evet tatlı isteğini keser başka bişey yeme isteğini engeller gidip bende mi alsam hahahahah![]()
canım listede artı ve sabitle gelmek yada çok az kilo vererk gelmek beni üzüyor o yüzden biraz nefes alıp gelirim.... nisan 15 den sonra tekrar listeye girerim tabiii liste girme şartıda var ayrılırken kilon olacak ya sabit olacak yada daha vereceksin yani fazlası olmuyor ... çook çalışmam gerekOlsun kiz bizde sana kızarız olur biter bence bırakma
Nekadar izine ayrilcaksinki
canım listede artı ve sabitle gelmek yada çok az kilo vererk gelmek beni üzüyor o yüzden biraz nefes alıp gelirim.... nisan 15 den sonra tekrar listeye girerim tabiii liste girme şartıda var ayrılırken kilon olacak ya sabit olacak yada daha vereceksin yani fazlası olmuyor ... çook çalışmam gerek![]()
bırakmam canım ikimizde çıtır oluncaya kadar buralarda olacağızTmm cnm ozm yarin kapatana söylersin
Ama gell buraya benim daha çok kilo vermem lazım yanlız bırakma beni
Bugün 90.400 ciktim ins yarın 8li rakamı görürüm
Bi göreyim ozm daha çok istek gelir