Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kocaman kocaman yazıyorum bugünden itibaren hiç kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Menüler nolmuş öyle yaaaaaaaa. Bugün salı. Cumaya ne kaldı şurada. Çok kızdım çok

Menü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzel

Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.

Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.

Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık.

Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.

Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.

Menüm
12:00
1 simit

19:00
1 lahmacun bol salata
Zero kola

21:00
1 kepçe kadar puding

Spor yok
Su 1.5 lt
Saçma sapan bir menü
Hastayım yemek yapacak halim yok kızlar yoksa böyle menü olmaz
Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.

Sabah 08.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates

Ogle 12.30
1 dilim ananas
10 badem

Ara 17.45
5 badem

Aksam 19.15
3 parca avuc ici kadar haslama gogus
Salata

3 litrr su
Spor yok
Spor lazım

Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.

Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada

Biran önce kendimizi toparlamamız lazım. Bakın saat 10:00 olmuş henüz gelen yok takıma. Paylaşım sayıları düşmüş. Motivasyonumuz için gerekli olanları yapmazsak burada olmamızın bir amacı bir sonu olmaz. Herkes kendine çeki düzen versin lütfen. Güle oynaya kurtulalım yaz gelmeden şu fazlalıklarımızdan.

canım valla yogun çalışma pert etti beni spor en azından yürüyüş yapcam ama bide üstüne hasta oluyorum galiba tonsilit gibi öksürük filan boğazım kurudugu anda boğulurcasına öksürük

canım valla yogun çalışma pert etti beni spor en azından yürüyüş yapcam ama bide üstüne hasta oluyorum galiba tonsilit gibi öksürük filan boğazım kurudugu anda boğulurcasına öksürük

Aman canım dikkat et zaten mevsim çok elverişli hastalık için. Aslında hastanenin temposu yeter sana ama arada bir spor lazım.

Aman canım dikkat et zaten mevsim çok elverişli hastalık için. Aslında hastanenin temposu yeter sana ama arada bir spor lazım.
aslında hergün hastaneden otobüs duragıma yürüyorum ama bu aralar çok zaman mı olmuyo herşey üst üstemi geliyo bi türlü anlayamadım

aslında hergün hastaneden otobüs duragıma yürüyorum ama bu aralar çok zaman mı olmuyo herşey üst üstemi geliyo bi türlü anlayamadım

Aslında rutine bağlanan aktivitelerin vücuda bir artısı oluyor onu da aktiviteleri bıraktığın zaman anlıyorsun. Şu an vücut senin günlük tempona ayak uydurmuş durumda. Aslında görünmeyen bir faydası oluyor bu temponun. Çünkü tempon düştüğünde az bile yesen sabit kalmıyor kilon, kilo alıyorsun. Ben daha önce sağlık kurulunda çalışırken 08:00 - 16:00 arası hep tempoluydum. Sürekli hareket halindeydim. Şimdi ise 09:00-16:30 arası sadece oturarak çalışıyorum. O kadar etkisi var ki bunun kiloya anlatamam. Sen de tempon düşünce anlarsın. Yani şuan ekstra kilo verebilmen için rutin temponun üstüne çıkman lazım. İdeal kilona indiğinde günlük tempo seni götürür uzun süre..

Kızlar naptınız yaaaa hep birlikte takımımı terk ettiniz de benim haberim yok. Saat 12:00 oldu kimse yok

Keki yemedim kaptanım bugün o kek için 1 saat fazla yürümem gerekir diye aklıma geldi vazgeçtim

Dünkü menüm

7.30 sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar reçel

12.30 öğlen
3 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt

17.00 1 elma

20.00 akşam
3 yemek kaşığı mercimekli bulgur
2 tabak cacık
Domates

21.00 çay 2 hurma

2lt su yarım saat yürüyüş

Ben kilo veremiyorum 600gr almışım bugün

Kızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…