- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Menü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzelBugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 12.30da
3tane sarma
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Domates
Ara kahve bi parça bitter cikolata
Akşam 4.30da
Fırında but
4tane sarma
Şimdi kahve
3litre su
Spor 1saat yürüyüs
Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.Iyi akşamlar 26 mart listem
Kahvalti 9.00
Haslanmis yumurta
Şekersiz çay
Peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Öğle 13.00
Haslanmis yumurta
Pekmez
1 dilim ekmek
Ara 17.00
1 kase mantar çorbası
Akşam 18.30
1 tabak tavuklu bamya
2 yk pilav
1 bucuk bardak ayran
1 bucuk litre su
Birazdan sporu yazarım
Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.Menüm
Kahvaltı yapmadım canım istemedi
Akşam
17:00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt içine 2 kayısı doğradım
5 yaprak marul boş yedim
2 litre su biticek kahvaltı yapmayınca su da içesim gelmedi
Ama halâ açım kv ye gidicem kek yaptım götürücem
umarım çayın yanına bişey yoktur dayanamam yerim gibi geliyor
Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık.26.03.18
08.00
bitki cayi
10.00
1 omlet
1 dilim ekmek
peynir
hurma
sut 2 cay bardagi
13.00
tarhana 1 kase
turk kahvesi
hurma
16.00
neskafe
yarim incir
1 tam ceviz
18.00
2 kasik makarna salcali
tursu
yogurt
turk kahvesi
yarim incir
2 lt su
22.00 gibi 1 saat zumba yapicam kesin
LAydLiNe cankizzzz ada81
Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.Bugünkü menüm
Sahur 4:50
3 hurma
1 bardak süt
Domates salatalık
Akşam 19:10
1 kase mercimek çorba
1 kase kara lahana kavurması
3 yk yumurtalı kıyma
2 yk sütlaç
1.5 lt su
Vakit az olduğu için fazla su içemiyorum
Normalde 3 lt biter
Spor yok yoğun ve yorucu bir gündü benim için
Yarın normale döneceğim inşallah
Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.26 Mart menum
Sabah kahvaltı 8 buçuk
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Saat 10 buçukta
1 armut
Saat 2 de
1 kase corba
Yarım kase yoğurt
Saat 6 da
1 tabak patatesli tavuk yemeği
2 y. K. Bulgur pilavı
1 tabak salata
Çay ve yanında 4 kayısı 10 fındık
Şu 2lt
Spor yok.yatmadan önce yapabilirsem yazarım ins.
LAydLiNe
Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.Menüm
12:00
1 simit
19:00
1 lahmacun bol salata
Zero kola
21:00
1 kepçe kadar puding
Spor yok
Su 1.5 lt
Saçma sapan bir menü
Hastayım yemek yapacak halim yok kızlar yoksa böyle menü olmaz
Sabah 08.00
1 haslanmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Ogle 12.30
1 dilim ananas
10 badem
Ara 17.45
5 badem
Aksam 19.15
3 parca avuc ici kadar haslama gogus
Salata
3 litrr su
Spor yok
Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.26 mart
saat 10.00
yeşil çay
peynir domates salatalık
yeşillik
zeytin
saat 14.00
kereviz salatası bir kase
saat 15.00
sütlü filtre kahve
Yarım kandil simidi
saat 18.00
Bol salata
2- 3 parça kabak tatlısı
saat 21.00
filtre kahve sütlü
2 litre su
Ben bugün baya dengesiz beslenmişim. Şimdi farkettim yazınca.
Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada26 mart EA
Dün gece kızım uyumadığı için sabah uyuyabildiğim kadar uyudum bu yüzden kahvaltı yok menümde yani öğle yemeği niyetine yedim diyelim
13.00
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
1 dilim ekmek üzerine bal kaymak
16.00
1 küçük kutu ton balığı
1 dilim ekmek
20.00
Yarım tabak kemiğinden ayrılmış et
4 yk bulgur pilavı
Birkaç tane haşlanmış brüksel lahana
2.5 litre su
Menü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzel
Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.
Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.
Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık.
Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.
Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.
Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.
Spor lazım
Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.
Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada
canım valla yogun çalışma pert etti beni spor en azından yürüyüş yapcam ama bide üstüne hasta oluyorum galiba tonsilit gibi öksürük filan boğazım kurudugu anda boğulurcasına öksürük
aslında hergün hastaneden otobüs duragıma yürüyorum ama bu aralar çok zaman mı olmuyo herşey üst üstemi geliyo bi türlü anlayamadımAman canım dikkat et zaten mevsim çok elverişli hastalık için. Aslında hastanenin temposu yeter sana ama arada bir spor lazım.
aslında hergün hastaneden otobüs duragıma yürüyorum ama bu aralar çok zaman mı olmuyo herşey üst üstemi geliyo bi türlü anlayamadım
Keki yemedim kaptanım bugün o kek için 1 saat fazla yürümem gerekir diye aklıma geldi vazgeçtimMenü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzel
Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.
Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.
Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık.
Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.
Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.
Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.
Spor lazım
Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.
Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada
Biran önce kendimizi toparlamamız lazım. Bakın saat 10:00 olmuş henüz gelen yok takıma. Paylaşım sayıları düşmüş. Motivasyonumuz için gerekli olanları yapmazsak burada olmamızın bir amacı bir sonu olmaz. Herkes kendine çeki düzen versin lütfen. Güle oynaya kurtulalım yaz gelmeden şu fazlalıklarımızdan.
Kızlar naptınız yaaaa hep birlikte takımımı terk ettiniz de benim haberim yok. Saat 12:00 oldu kimse yok
Kızlarrrr nerdesiniz yanlız mı takılıcam buralarda
Kızlar gidiyorummm sonra görüşürüz
Kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?