Kızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
Dünkü menüm
7.30 sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar reçel
12.30 öğlen
3 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
17.00 1 elma
20.00 akşam
3 yemek kaşığı mercimekli bulgur
2 tabak cacık
Domates
21.00 çay 2 hurma
2lt su yarım saat yürüyüş
Ben kilo veremiyorum 600gr almışım bugün
Kızlar dua edin kızım çabuk iyileşsin
Anlamıyorum nerden hastalanıyor o kadarda dikkat ediyorum dışarıya fazla çıkarmıyorum hasta olur diye ma yine hasta oldu
O kadar yoruyorki beni hasta diye bir huysuz anlatamam inşallah çabuk geçer
Süpersin canım tebrik ediyorum.Keki yemedim kaptanım bugün o kek için 1 saat fazla yürümem gerekir diye aklıma geldi vazgeçtim
Kahvaltının saati çok güzel. Öğlen yemeğinin saati de. Ama akşam geç olmuş. Biliyorum eşini bekliyorsun ama 20:00 akşam yemeği için çok geç bir saat. Reçel haricinde güzel bir menü. O hurmaları da o saatte değil de daha erken yiyebilirsin.Dünkü menüm
7.30 sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 çay kaşığı kadar reçel
12.30 öğlen
3 kaşık yumurtalı ıspanak
Yoğurt
17.00 1 elma
20.00 akşam
3 yemek kaşığı mercimekli bulgur
2 tabak cacık
Domates
21.00 çay 2 hurma
2lt su yarım saat yürüyüş
Ooooooo ama Cankız sen oyunbozanlık yapıyorsun. Yapma böyle. Sen böyle olumsuz düşünürsen sonuç kötü olur tabii ki. Dediğim gibi sana artık cuma ve pazartesi haricinde tartılmak yasak. İstersen 10 kilo al ama tartılmayı yasaklıyorum sana. Bir de nasılsa sende numaram var. Yediğin içtiğin her şeyin fotoğrafını istiyorum. Şuan dan itibaren.Yok ya yokkk ben göremicem 8li rakamı
Bugünde 600gr almışım
Aynı yerimde sayıyorum
Daha 13 aylık diye korumaya çalışıyorum bağışıklık sistemi daha küçük diye savunmasızdır 2 3 yaşında oldumu ben de öyle yapcamBence çok koruyup kolladığın için hasta olmasın istediğin için hasta oluyor. Ben hiç umursamam hasta olurmuş olmazmış diye çok şükür kolay kolay hasta olmaz. Bir de kreşte düşün artık bugün kreşin kapısı bir açıldı sabah öksürük sesleri birbirine karışmış. Bence çok fazla düşünme hastalık konusunda. Çünkü sakınan göze çöp batıyor. İnşallah biran önce iyileşir. Çocukların hasta olmalarına çok üzülüyorum.
Sana cumaya kadar tartılmayı yasaklıyorum. Ayrıca artık iki öğün yapmayı bırak ve lütfen sağlıklı beslen.
Süpersin canım tebrik ediyorum.
Kahvaltının saati çok güzel. Öğlen yemeğinin saati de. Ama akşam geç olmuş. Biliyorum eşini bekliyorsun ama 20:00 akşam yemeği için çok geç bir saat. Reçel haricinde güzel bir menü. O hurmaları da o saatte değil de daha erken yiyebilirsin.
Ooooooo ama Cankız sen oyunbozanlık yapıyorsun. Yapma böyle. Sen böyle olumsuz düşünürsen sonuç kötü olur tabii ki. Dediğim gibi sana artık cuma ve pazartesi haricinde tartılmak yasak. İstersen 10 kilo al ama tartılmayı yasaklıyorum sana. Bir de nasılsa sende numaram var. Yediğin içtiğin her şeyin fotoğrafını istiyorum. Şuan dan itibaren.
Ozm daha fazla kilo alırım kesin
Ama ben doyuyorum iki öğün yetiyor bana
Offf tmm bide böyle deniyelim
Sigara içiyordum şuanda yollyimmi foto
O zaman öğünlerde çok yiyorsun. Azaltman lazım. Yoksa kilo vermemen imkansız. Senin kilonda birisinin her hafta düzenli bir şekilde 1 kilo vermesi gerekiyor. Ama sen çok yavaş gidiyorsun. Demek ki bir yerde yanlış olan bir şeyler var. Dediğim gibi 3 öğün ve az yiyeceksin. Yediklerini çek gönder canım olur mu. Senin bu problemini çözmemiz lazım. Testlerini felan yaptırmış mıydın diyete başlamadan önce?
Sen ve sigara hımmmm hiç yakıştıramadım
Önce kilodan kurtul da sonra sigarayı da bıraktıralım sana. Benim 7. yılım bitti bırakalı çok şükürAcayip sağlıklı hissediyorum şuan kendimi
oruç tutarken su az oluyorMenü saatlerin çok saçma kahvaltı yapmazsan olmaz bu iş Cankız. Senin üç öğün beslenmen lazım. Madem üç öğün sana çok gibi geliyor porsiyonlarını küçült ama üç öğün ye. Spor ve su güzel
Su çok az olmuş. Ekmeklerin çok fazla olmuş. Emziriyorsun ama bu avantajı karbonhidrattan yana kullanma. Pilav bulgursa sorun yok ama pirinçse yememen lazım canım.
Kahvaltı yapmayıp akşamda doyurucu şeyler yemezsen eğer yeme krizi bağıra bağıra gelir. Menün hiç olmamış daha doğrusu menü olmamış sadece öğün olmuş. Böyle olmasın lütfen çok sağlıksız. Umarım kek yememişsindir.
Makarna haricinde menün güzel. Lütfen dikkat et artık.
Su çok az olmuş canım. Sütlaç olmamış ama oruç tutanlara kıyamam ben. Hedefine az kaldı. Yaptığın en küçük kaçamak senin sonuca yavaş ulaşmanı sağlar. Biraz daha sabır biraz daha gayret.
Patatesler haricinde güzel bir menü. Saatler güzel. Bir de sporla taçladırdıysan harika bir gün olmuştur.
Ben bu menüyü hiç görmemiş olayım. Hastasın diye bir şey demiyorum ama hastayken aslında daha sağlıklı beslenmen lazım.
Spor lazım
Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.
Bal kaymak haricinde güzel bir menü. Onun yerine haşlama yumurta yiyebilirdin. Emziriyorsunuz diye çok karışmakta istemiyorum ama gözümüze ufak tefek görünen şeyler kilo alıp vermemizi çok etkiliyor. Belki kalori saymaya kalksan çok bir şey çıkmayacak ortaya ama bal kaymak yemezsen de eksilen bişey olmayacak. Böyle durumlarda şöyle düşünün lütfen kilo verip ideal kiloma indiğimde bunlardan yiyebileceğim. O zaman ne yediğiniz çok önemli olmuyor gün içinde dengelenince. Geçmiş olsun canım bu arada
iki gündür yoğunluğum çok canım gelemedimBiran önce kendimizi toparlamamız lazım. Bakın saat 10:00 olmuş henüz gelen yok takıma. Paylaşım sayıları düşmüş. Motivasyonumuz için gerekli olanları yapmazsak burada olmamızın bir amacı bir sonu olmaz. Herkes kendine çeki düzen versin lütfen. Güle oynaya kurtulalım yaz gelmeden şu fazlalıklarımızdan.
firar ettik hep beraberKızlar naptınız yaaaa hep birlikte takımımı terk ettiniz de benim haberim yok. Saat 12:00 oldu kimse yok
bende yürüdüm geldim canımBen geldim kaptanım
Arkadaşla yürüyüş yaptık
Hata yaptığın bir yer var o zaman onu bulmamız lazım. Bu şartlar altında dediğim gibi senin mutlaka kilo veriyor olman lazım. Sen bir kırıntı yiyeceksen bile bana haber ver bakalım cumaya kadar. Şu tartıyı da hemen bir yere kaldır uzak olsun. Cumaya kadar o tartıya çıkmak yok. Cumaya en kötü -1 istiyorum senden.Evet yatırmıştım bişey çıkmamıştı
Yediklerimin miktarını yazıyorum ki
Metabolizmam çalışsın diyede bol bol acı yiyorum ama yok 300verirsem 600geri alıyorum
Sen de başarabilirsin canım bu hayatta isteyip de başaramayacağımız hiç bir şey yok. Yeter ki isteyelim.Ne güzell cnm sen basarmissin herşeyi başarırım da o biraz zor gibi geliyor bana
Inş onuda bırakabilirim
Ooooooo kazan kaldırdınız desene alırım bak sopamı elimeoruç tutarken su az oluyor
sahurda 500 cc içiyorum
iftar geç oluyor 1 lt ancada iftardan sonra
çok az kaldı
aslındabiraz dikkat etsem gidecek
iki gündür yoğunluğum çok canım gelemedim
firar ettik hep beraber
ne bu diyet diyet onu yeme bunu yeme nereye kadar
bende yürüdüm geldim canım
iyi yapmışsın
Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.
Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.
Teşekkür ederim. Amin inşallah.Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
Hata yaptığın bir yer var o zaman onu bulmamız lazım. Bu şartlar altında dediğim gibi senin mutlaka kilo veriyor olman lazım. Sen bir kırıntı yiyeceksen bile bana haber ver bakalım cumaya kadar. Şu tartıyı da hemen bir yere kaldır uzak olsun. Cumaya kadar o tartıya çıkmak yok. Cumaya en kötü -1 istiyorum senden.
Sen de başarabilirsin canım bu hayatta isteyip de başaramayacağımız hiç bir şey yok. Yeter ki isteyelim.
Ooooooo kazan kaldırdınız desene alırım bak sopamı elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?