Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Buara benim kızlarda sürekli hastaydı
Allah şifa versin ins iyi olur cnm

Afiyet olsun cnm
Menün iyi

Bence çok koruyup kolladığın için hasta olmasın istediğin için hasta oluyor. Ben hiç umursamam hasta olurmuş olmazmış diye çok şükür kolay kolay hasta olmaz. Bir de kreşte düşün artık bugün kreşin kapısı bir açıldı sabah öksürük sesleri birbirine karışmış. Bence çok fazla düşünme hastalık konusunda. Çünkü sakınan göze çöp batıyor. İnşallah biran önce iyileşir. Çocukların hasta olmalarına çok üzülüyorum.

Keki yemedim kaptanım bugün o kek için 1 saat fazla yürümem gerekir diye aklıma geldi vazgeçtim
Süpersin canım tebrik ediyorum.

Kahvaltının saati çok güzel. Öğlen yemeğinin saati de. Ama akşam geç olmuş. Biliyorum eşini bekliyorsun ama 20:00 akşam yemeği için çok geç bir saat. Reçel haricinde güzel bir menü. O hurmaları da o saatte değil de daha erken yiyebilirsin.

Yok ya yokkk ben göremicem 8li rakamı
Bugünde 600gr almışım
Aynı yerimde sayıyorum
Ooooooo ama Cankız sen oyunbozanlık yapıyorsun. Yapma böyle. Sen böyle olumsuz düşünürsen sonuç kötü olur tabii ki. Dediğim gibi sana artık cuma ve pazartesi haricinde tartılmak yasak. İstersen 10 kilo al ama tartılmayı yasaklıyorum sana. Bir de nasılsa sende numaram var. Yediğin içtiğin her şeyin fotoğrafını istiyorum. Şuan dan itibaren.

Daha 13 aylık diye korumaya çalışıyorum bağışıklık sistemi daha küçük diye savunmasızdır 2 3 yaşında oldumu ben de öyle yapcam

Offf tmm bide böyle deniyelim
Sigara içiyordum şuanda yollyimmi foto

Ozm daha fazla kilo alırım kesin
Ama ben doyuyorum iki öğün yetiyor bana

O zaman öğünlerde çok yiyorsun. Azaltman lazım. Yoksa kilo vermemen imkansız. Senin kilonda birisinin her hafta düzenli bir şekilde 1 kilo vermesi gerekiyor. Ama sen çok yavaş gidiyorsun. Demek ki bir yerde yanlış olan bir şeyler var. Dediğim gibi 3 öğün ve az yiyeceksin. Yediklerini çek gönder canım olur mu. Senin bu problemini çözmemiz lazım. Testlerini felan yaptırmış mıydın diyete başlamadan önce?

Offf tmm bide böyle deniyelim
Sigara içiyordum şuanda yollyimmi foto

Sen ve sigara hımmmm hiç yakıştıramadım

Önce kilodan kurtul da sonra sigarayı da bıraktıralım sana. Benim 7. yılım bitti bırakalı çok şükür Acayip sağlıklı hissediyorum şuan kendimi

Evet yatırmıştım bişey çıkmamıştı
Yediklerimin miktarını yazıyorum ki
Metabolizmam çalışsın diyede bol bol acı yiyorum ama yok 300verirsem 600geri alıyorum

Ne güzell cnm sen basarmissin herşeyi başarırım da o biraz zor gibi geliyor bana
Inş onuda bırakabilirim

oruç tutarken su az oluyor
sahurda 500 cc içiyorum
iftar geç oluyor 1 lt ancada iftardan sonra
çok az kaldı
aslındabiraz dikkat etsem gidecek
iki gündür yoğunluğum çok canım gelemedim
Kızlar naptınız yaaaa hep birlikte takımımı terk ettiniz de benim haberim yok. Saat 12:00 oldu kimse yok
firar ettik hep beraber
ne bu diyet diyet onu yeme bunu yeme nereye kadar
Ben geldim kaptanım
Arkadaşla yürüyüş yaptık
bende yürüdüm geldim canım
iyi yapmışsın

Evet yatırmıştım bişey çıkmamıştı
Yediklerimin miktarını yazıyorum ki
Metabolizmam çalışsın diyede bol bol acı yiyorum ama yok 300verirsem 600geri alıyorum
Hata yaptığın bir yer var o zaman onu bulmamız lazım. Bu şartlar altında dediğim gibi senin mutlaka kilo veriyor olman lazım. Sen bir kırıntı yiyeceksen bile bana haber ver bakalım cumaya kadar. Şu tartıyı da hemen bir yere kaldır uzak olsun. Cumaya kadar o tartıya çıkmak yok. Cumaya en kötü -1 istiyorum senden.

Ne güzell cnm sen basarmissin herşeyi başarırım da o biraz zor gibi geliyor bana
Inş onuda bırakabilirim
Sen de başarabilirsin canım bu hayatta isteyip de başaramayacağımız hiç bir şey yok. Yeter ki isteyelim.

Ooooooo kazan kaldırdınız desene alırım bak sopamı elime

Kandil simidi kabak tatlısı bunlar hiç olmamış canım. Bu hafta listeye almak istiyorum seni. Dikkat et lütfen.
Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.

Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Kız naptin 1kilo nasıl veriyim ya
700fln desen hadi neyse

Merhaba, ben de takımınıza üye olmak istiyorum.
Boyum 1.62 ve kilom maksimum 60 olmuştur ta ki 4 ay öncesine kadar. 4 ay önce kilo almaya başladım sebebi ise kahvaltıdan başlayıp öğlene kadar yediğim pastane poğaçaları, börekleri vs. Şu an kilom 68. Hedefim 50 kg olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…