Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım
3 çocuk büyüttüm
Hiçbirini çok kısıtlamadım
Hava şartları ne Olursa olsun mevsimine uygun giydirip dışarı çıktık toprakta oynadık suyla oynadık çok şükür Çok hasta olmadılar
Offf tmm bide böyle deniyelim
Sigara içiyordum şuanda yollyimmi foto
Koyu yeşilaycıyım can kız
Merhaba, o gün kandil diye yemiştim azıcık ama daha dikkatli olurum.
Bu arada babam çok rahatsız sık sık hastaneye gidip geliyorum. O nedenle geç yazıyorum. Kusura bakmayın. Sizlerden dua bekliyorum.
Rabbim şifa versin canım babacığına
Neyi vardı

Hoşgeldin cnm
Ilk sayfadaki formu doldur seni tanıyalım

O nedemek anlamadım canik :)

Canım sütü azaltıyor maalesef.. Limon tarçın suyu yapcam oda güzel atıyor
ben yiyorum maydonoz sütüme bir etkisi olmuyor tabi ki kararında yemek lazım
tesekkür ederim kaptanım. Haklısın kalori konusunda daha dikkatli olmaya çalışırım.

Evet yatırmıştım bişey çıkmamıştı
Yediklerimin miktarını yazıyorum ki
Metabolizmam çalışsın diyede bol bol acı yiyorum ama yok 300verirsem 600geri alıyorum
cok ilginc gercekten insanin motivasyonu da dusuyo boyle olunca. ben de dune gore 1 kilo almisim cankizz
tarti iyice kafayı yedi

Hosgeldin canım 162 boya 50 kilo çok düşük bi kilo değil mi canım ya.55 falan ideal bence.ama sen kendini daha iyi bilirsin.

aramiza hosgeldin canim
Öğlen yemeğimi dondurucudan çıkarmayı unutmuşum.yürüyüşten gelince aklıma geldi ben de ceviz ve kuru kayısı yedim
afiyet olsun canim iyi yapmissin
Akciğer kanseri canım malesef.
buyuk gecmis olsun canim. Rabbim acil sifa versin insallah.

Akciğer kanseri canım malesef.
yaaaa ..rabbim kolaylık versin yardımcınız olsun
Iyi yapmissin cnm afiyet olsun

O nedemek anlamadım canik :)

Yeşilay
Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren, bu sebeple de “Kamuya Yararlı Cemiyetler” arasında yer alan bir kurumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…