Saat geç olmadan yap kahvaltını.
Benim bugün ki tartı sonucum
Cuma : 63.8
Pazartesi: 63.5
Kaçamak yapmamanın ödülü -300
Dün yüzmeye gidebilseydim ya da spor yapabilseydim daha iyi olacaktı. Spor şart kızlar sadece yememekle olmuyor artık.
cumaya güzel bir eksi geliyor o zaman canımBenim bugün ki tartı sonucum
Cuma : 63.8
Pazartesi: 63.5
Kaçamak yapmamanın ödülü -300
Dün yüzmeye gidebilseydim ya da spor yapabilseydim daha iyi olacaktı. Spor şart kızlar sadece yememekle olmuyor artık.
KK ben sadece mobilden giriyorumKıyamam yaaaaa çok severim hayvanları. Çok iyi yapmışsın. İnşallah hemen iyileşir. Aynen neden KK nın mobil uygulaması yok anlamış değilim
neyseki hafta sonu sadece 2 gün yoksa hiç kilo veremezdikHoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.
Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.
Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.
Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?
Bu hafta sonlarını napsak bilemedim.
Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.
havalar çok değişik dikkat etmek lazımHava çok bozdu kızlar burada yaaaaa. Fırtına var resmen. Sıcaklıkta düştü. İyi ki kalın bişeyler giymişim.
Bu gruba yazdığım Mesaj sayılarımı nereden görebiliyorum?bütün kızlar listede olan liste altı olan
cuma cumartesi pazar mesaj sayılarını etiketleyip buraya yada özel mesajla gönderirseniz sevinirim
3oglanannesi gönderdi teşekkür ediyorum
ev taşıma olunca birşey diyemiyorum canım afiyet olsun1 nisan menüm
8.00 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
12.00 öğlen
Ekmek arası
Ayran
20.00 akşam
Fırında patates et
5 kaşık bulgur
1.5 su
Bu hafta hep düzensiz olur taaki yerleşene kadar
İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Nisan bitmeden hedefe ulaşıp mezun olursam ramazana kadar dengede tutarım. Ben ramazanda kilo alanlardanım. Yani ramazan gelmeden mezun olmam lazımcumaya güzel bir eksi geliyor o zaman canım
Ben masa başı çalışıyorum yaa canım zaten bilgisayar mesai saatlerinde hep karşımda. Evde ki de masa üstü bilgisayar. O da sürekli açık oluyor. Sadece dışarıda olunca mobilden bağlanıyorum. Yoksa dediğin gibi zor olur.KK ben sadece mobilden giriyorum
İkide bir bilgisayarı çıkar topla sinir oluyorum mobil daha kolayıma geliyor
Senin şu akşam yemeğinin saatine bir çözüm bulman şart aslında. Şükür önümüz yaz çok geç olmuyor. Patatesten de vazgeçmiyorsun. Allahtan kilo veriyorsun ama bir süre sonra bu şekilde veremezsin haberin olsun. Evi taşıdın mı? Ben mi kaçırdım?1 nisan menüm
8.00 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
12.00 öğlen
Ekmek arası
Ayran
20.00 akşam
Fırında patates et
5 kaşık bulgur
1.5 su
Bu hafta hep düzensiz olur taaki yerleşene kadar
Bu gruba yazdığım Mesaj sayılarımı nereden görebiliyorum?
konuya yazdığımız sayfanın üstünde özel mesaj kutusunu yanında insan resmi var oraya dokunduğunda açılan pencerede sol alt tarafta tüm mesajlarım yazan yere tıklarsan bütün mesajları görürsün canımBu gruba yazdığım Mesaj sayılarımı nereden görebiliyorum?
benimde hedefim haftaya cumaya 60 olmakİnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Nisan bitmeden hedefe ulaşıp mezun olursam ramazana kadar dengede tutarım. Ben ramazanda kilo alanlardanım. Yani ramazan gelmeden mezun olmam lazım
Ben masa başı çalışıyorum yaa canım zaten bilgisayar mesai saatlerinde hep karşımda. Evde ki de masa üstü bilgisayar. O da sürekli açık oluyor. Sadece dışarıda olunca mobilden bağlanıyorum. Yoksa dediğin gibi zor olur.
Senin şu akşam yemeğinin saatine bir çözüm bulman şart aslında. Şükür önümüz yaz çok geç olmuyor. Patatesten de vazgeçmiyorsun. Allahtan kilo veriyorsun ama bir süre sonra bu şekilde veremezsin haberin olsun. Evi taşıdın mı? Ben mi kaçırdım?
benimde hedefim haftaya cumaya 60 olmak
onun için çalışıcam iki hafta
Perşembeye inşallah taşınıyorum şimdi kolileme ile uğraşıyorum kızım ilgi istediği için parça parça yapıyorumİnşallah canım ben de öyle düşünüyorum. Nisan bitmeden hedefe ulaşıp mezun olursam ramazana kadar dengede tutarım. Ben ramazanda kilo alanlardanım. Yani ramazan gelmeden mezun olmam lazım
Ben masa başı çalışıyorum yaa canım zaten bilgisayar mesai saatlerinde hep karşımda. Evde ki de masa üstü bilgisayar. O da sürekli açık oluyor. Sadece dışarıda olunca mobilden bağlanıyorum. Yoksa dediğin gibi zor olur.
Senin şu akşam yemeğinin saatine bir çözüm bulman şart aslında. Şükür önümüz yaz çok geç olmuyor. Patatesten de vazgeçmiyorsun. Allahtan kilo veriyorsun ama bir süre sonra bu şekilde veremezsin haberin olsun. Evi taşıdın mı? Ben mi kaçırdım?
Ya aslında kendi adıma soyliyim rahatlama olmuyor yine dikkat ediyorum ama hafta sonu olunca eşime kahvaltı da mecbur diyet dışı şeyler oluyor az da olsa yiyiyorum hafta içi kendim yaptığın için yumurta peynir yiyip çıkıyorum. Sanırım herkesin sıkıntısı da hafta sonu buHoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.
Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.
Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.
Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?
Bu hafta sonlarını napsak bilemedim.
Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.
Perşembeye inşallah taşınıyorum şimdi kolileme ile uğraşıyorum kızım ilgi istediği için parça parça yapıyorum
Ya aslında kendi adıma soyliyim rahatlama olmuyor yine dikkat ediyorum ama hafta sonu olunca eşime kahvaltı da mecbur diyet dışı şeyler oluyor az da olsa yiyiyorum hafta içi kendim yaptığın için yumurta peynir yiyip çıkıyorum. Sanırım herkesin sıkıntısı da hafta sonu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?