Mezun olursun canım ama takımdan gitmene gerek yok. Sadece ana listede olmazsın o kadar.Canım hedefe ulaşınca hemen mezun oluyormuyuz yoksa istediğimiz ladar korumada kalabiliyormuyuz
Ayrılırsam burdan bırakırım gibime geliyor daLAydLiNe
Biliyorum çok yoğunsun Burcu' cum ama seni daha sık bekliyorum takıma.Kizlar yine yogum bir gun sabah rutin kahvalti yaptim ogleni salata yogurt gecistirdim aksama da kabak dusunuom ama bi eve gidiim de once bakicam
Korumayı öğrenmeden buradan ayrılma zatenGitmek istemiyorum ama ne kadar durabilirim korumada bilmiyorum
Gerçi üç kiloyu vermem 1 ayı bulur benim
Zerra' cım onda hem fikiriz ama şuan kilo verme aşamasındayız. Senin düşünceni ideal kilomuza indiğimizde uygulamamız lazım. Şuan bir yarış içerisindeyiz ve vermemiz gereken kilolarımız var. Az ya da çok. Ama aldığımız ya da verdiğimiz her kilo birbirimizi etkiliyor. Yarışma işi bitip de ideal kilomuza ulaştığımız da dengelemek en iyisi. 2012 den bu yana ben de hep öyle geldim. Hep söylemişimdir. Vücudumuz bir terazi gibi. Vücudumuza aldıklarımız bir kefe, harcadıklarımız diğer kefe. Bu iki kefeyi dengede tutmadığımız zaman ya zayıflıyoruz, ya kilo alıyoruz. O yüzden şimdilik yasak olan her şeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım.
Daha cuma günü konuştuk bu konuyu. Hafta sonu kimseden kaçamak istemiyorum demiştim. Üzüldüm şimdi.
Çok dengesiz olmuş canım menün. Umarım köpekçik en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Ahhh cankız ahhhhhh metabolizma can çekişiyor. Akşama kadar bir insan hiç bir şey yemeden durursa akşama da 4 tane pideyi yer valla. Öğlen yeseydin de akşama 4 pide yerine 2 yeseydin. Acımıyor musun hiç vücuduna.
Kilo bildirimi
Cuma 90.300
Bugün 90.100
Haklısın cnm bugün evdeyim cook dikkat edicem sözzz
evet artık iki hafta sıkı tutayımda bitireyim bu işiBence de bitsin artık. Çok az kaldı. Sonra korumaya geçersin. Rahat olur.
senin mesajları saymıyordum kaptanım ama yazayımMesaj sayılarımzerra cım
Cuma : 34
Cumartesi: 2
Pazar : 12
evet haftada bir gün beraber kahvaltı yapıyoruz ailecekYa aslında kendi adıma soyliyim rahatlama olmuyor yine dikkat ediyorum ama hafta sonu olunca eşime kahvaltı da mecbur diyet dışı şeyler oluyor az da olsa yiyiyorum hafta içi kendim yaptığın için yumurta peynir yiyip çıkıyorum. Sanırım herkesin sıkıntısı da hafta sonu bu
yarışalım umudum ama bana unutturma tamammıBu haftanın takım içi rakip listesi
zerra - @umudum2
@Nurdan1616 -LAydLiNe
@aylahl -cankizzzz
@polokey2244 - @burcugncy
mrskulkedisi - Mavikus_
@fanur - @Kriziantemcicegi
@duygu06_26 - @ada81
@Bilmece811 , @merryangel ve @My Jale sizleri şimdilik rakipsiz bıraktım. Ama istediğiniz bir ikilinin içinde yarışabilirsiniz yarışmak isterseniz.
Haftalık kilo hedefi:
cankizzzz (90.3 - 89.3) 1 kg
Zerra (61.8 - 61) 800 gr
umudum2 (61.5 - 60.7) 800 gr
LAydLiNe (63.8 - 62.8) 1 kg
Nurdan1616(63.2- 62.5) 700 gr
aylahl(79.4 - 78.5) 900 gr
bilmece811 (58.8 - 58.3) 500 gr
polekey2244(69 - 68) 1 kg
mrskulkedisi (71.6 - 70.6) 1 kg
burcugncy(67-66) 1 kg
Kriziantemcicegi(78.1 - 75.1 ) 3 kg
fanur (72.3 - 71.5) 800 gr
duygu06-26 (67- 66) 1 kg
Turan16 (71.6-70.6) 1 kg
ada81 (68.4) Adacım senin güncel kilonu bilmediğim için hedef koyamıyorum. Lütfen güncel kilo bildirimi yapar mısın?
burda da çok güzeldi..şimdi bi rüzgar fırtına karışıkburası günlük güneşlik kuşlar cıvıl cıvıl bahar ben buradayım geldiim diyor))
sağol canım..evet yaaaa çok az kaldımaşallahhhhh sana yaaaaa çook güzel ilerledin
seninde çok az kaldı canımCanım bende bu hafta asılayım iyice diyorum
Gerçi benim üç kilo var hedefe
akşama bende kabak düşünüyorum..Kizlar yine yogum bir gun sabah rutin kahvalti yaptim ogleni salata yogurt gecistirdim aksama da kabak dusunuom ama bi eve gidiim de once bakicam
ha hadi canımKilo bildirimi
Cuma 90.300
Bugün 90.100
insallah canim. 1. olduguma bakma sansim yaver gitti. sanmıyorum bu hafta 1 kilo verebileceğimi 3 gundur kaciriyorumVeririm insallah 1 kilo
Rakibimde etap 1. Si insallah guzel bir yarisma olur bol eksili
Tamam canim ben cabalayip 1 kilodan fazla vericem insallah 6li rakamlari ucundanda olsa gormek istiyorum artikSen yeni başlıyorsun canım. Eğer biraz çabalarsan 1 den fazla da verebilirsin. Yeter ki güven kendine ve başaracağına inan. Bak ben bile 1 kilo hedef verdim kendime.
İnşallah canım. Ben 74 ü görebileceğine bile inanıyorum. Hadi artık silkelen biraz. Nisan bitmeden 6 lı rakamları görmeye çalış. Göremesen bile yaklaş biraz.
Sen benim fotoğraflarımı gördün dimi? Ben buradaki birçoğunuzdan daha kilolu başladım diyete. Ve başardım. Sizin benden hiç bir şeyiniz eksik değil. İsterseniz eğer gerçekten siz de yapabilirsiniz.
Bende dun cok fena kacirdim canim insallah veririz birlikteinsallah canim. 1. olduguma bakma sansim yaver gitti. sanmıyorum bu hafta 1 kilo verebileceğimi 3 gundur kaciriyorum
Tamam canim ben cabbalayip 1 kilodan fazla vericem insallah
Yok canim senin fotograflarini gormedim.nerden bakabilirim artik eski kiyafetlerimin icine girmek istiyorum
Demek ki kaçamak yapmasan daha fazla ekside olacaktın. Hadi bakalım bu hafta 1 kilo bekliyorum senden en az.
Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.
seninde çok az kaldı canım
akşama bende kabak düşünüyorum..
barsakları çok iyi çalıştırıyor bu ara kabızlık var
ha hadi canım
az gayret birşey kalmadı 8 e
izin alirsam ilerleme saglamamis olucam. kilo alma riski de var. az da olsa vermeye calisip nefsimi guclendiriyim canim haklisin.Hoş geldin canım. Ben seni bıraktın diye tahmin etmiştim. Sevindim bırakmadığına. Hem bayağı bayağı almışsın. Bir an önce dur desen iyi olacak. Bırakma sakın burayı.
Canım izne ayrılırsan çok kötü olur çünkü mayısa daha bir ay var. Yemek yemek eşinin hakkı. Benim sana tavsiyem eşinin istediği yemekleri yap ama nefsine hakim ol. Eşin askerden döndüğünde sen de ideal kilona inmiş olursun. Bu iş biraz sabır işi, biraz öz veri işi. Açıkçası ben zayıf olmayı yemek yemeye tercih ederim. Bu konuyu iyice düşün. İzne ayrılabiliyorsun. Kurallar değişti. Ama ayrılırsan senin için kötü olur. Rahatlarsın verdiklerini de alırsın. Bunca zamanın emeğini çöpe atma derim. İyi düşün bu konuyu.
Bence de. Bu hafta sonlarına başka bir çözüm bulmak lazım sanki. Cumadan sonra herkeste bir rahatlama oluyor. Bunun olmaması lazım.
Menün gerçekten kötü olmuş canım. Yememen gereken her şeyi yemişsin. Bugün 1 saat tempolu yürüyüş cezası veriyorum sana. Bir de üzerine 25 tane mekik. Su yu yazmamışsın?
Bu hafta sonlarını napsak bilemedim.
Yok canım yok şartlandırma sen kendini öyle. Şu an takımda sanki öyle bir hava var ama olmaması gerekiyor. Sadece kendini tutacaksın bu kadar basit.
Simdi baktim canim gercekten muthis bir degisim masallah manken gibi olmussunBen izledim şimdi seni. Profilime gir. Sen de beni izle. Albümüm var orada. Öncesi sonrası fotoğraflarım.
Canım cuma 8 li rakamları görmeni ben senden çok istiyorum :)
izin alirsam ilerleme saglamamis olucam. kilo alma riski de var. az da olsa vermeye calisip nefsimi guclendiriyim canim haklisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?