Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım hedefe ulaşınca hemen mezun oluyormuyuz yoksa istediğimiz ladar korumada kalabiliyormuyuz
Ayrılırsam burdan bırakırım gibime geliyor da LAydLiNe
Mezun olursun canım ama takımdan gitmene gerek yok. Sadece ana listede olmazsın o kadar.

Kizlar yine yogum bir gun sabah rutin kahvalti yaptim ogleni salata yogurt gecistirdim aksama da kabak dusunuom ama bi eve gidiim de once bakicam
Biliyorum çok yoğunsun Burcu' cum ama seni daha sık bekliyorum takıma.

Gitmek istemiyorum ama ne kadar durabilirim korumada bilmiyorum
Gerçi üç kiloyu vermem 1 ayı bulur benim
Korumayı öğrenmeden buradan ayrılma zaten

Haklısın cnm bugün evdeyim cook dikkat edicem sözzz

Bence de bitsin artık. Çok az kaldı. Sonra korumaya geçersin. Rahat olur.
evet artık iki hafta sıkı tutayımda bitireyim bu işi
Mesaj sayılarım zerra cım

Cuma : 34
Cumartesi: 2
Pazar : 12
senin mesajları saymıyordum kaptanım ama yazayım
evet haftada bir gün beraber kahvaltı yapıyoruz ailecek

yarışalım umudum ama bana unutturma tamammı

Canım bende bu hafta asılayım iyice diyorum
Gerçi benim üç kilo var hedefe
seninde çok az kaldı canım
Kizlar yine yogum bir gun sabah rutin kahvalti yaptim ogleni salata yogurt gecistirdim aksama da kabak dusunuom ama bi eve gidiim de once bakicam
akşama bende kabak düşünüyorum..
barsakları çok iyi çalıştırıyor bu ara kabızlık var
Kilo bildirimi
Cuma 90.300
Bugün 90.100
ha hadi canım
az gayret birşey kalmadı 8 e

Tamam canim ben cabalayip 1 kilodan fazla vericem insallah 6li rakamlari ucundanda olsa gormek istiyorum artik
Yok canim senin fotograflarini gormedim.nerden bakabilirim artik eski kiyafetlerimin icine girmek istiyorum

Tamam canim ben cabbalayip 1 kilodan fazla vericem insallah
Yok canim senin fotograflarini gormedim.nerden bakabilirim artik eski kiyafetlerimin icine girmek istiyorum

Ben izledim şimdi seni. Profilime gir. Sen de beni izle. Albümüm var orada. Öncesi sonrası fotoğraflarım.

Kızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.

Cook sevindim canım hayırlı olsunnn

izin alirsam ilerleme saglamamis olucam. kilo alma riski de var. az da olsa vermeye calisip nefsimi guclendiriyim canim haklisin.

izin alirsam ilerleme saglamamis olucam. kilo alma riski de var. az da olsa vermeye calisip nefsimi guclendiriyim canim haklisin.

Aynen canım ben sizden öyle yüksek yüksek kilolar vermenizi beklemiyorum zaten. İstikrarlı olun az da olsa verin ama mutlaka verin. Listede olduğun sürece dikkat etmen gerecek kilona ama dediğim gibi izne ayrıldığın an koparsın buradan. O da sana elektrik, yol ve su olarak geri döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…