Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ederim canim ne okuyorsun

gecmis olsun canim.
kk mobil uygulaması var canim ben hep mobilden giriyorum. bi eksigi var o da telefona bildirim gelmuyo gelse iyi olurdu.

Teşekkür ederim canım. O kadar da olamadım daha ama çok yol katettim. Sizin de başaracağınıza inanıyorum
Bence cok guzel gorunuyorsun profil resmini ben internetten bir fotograf sanmistim senmissin cok hos gorunuyorsun. bacaklarin
karnin hepsi gayet orantili duruyor bisey sorabilir miyim sadece diyet degil sanirim nasil sporlar yapiyorsun sikilasmak icin

cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerim

insallah canim
bugun spor yapmam lazim. sporla suya dikkat edelim canim. onlar olmayinca gitmiyo malesef.
Suya dikkat ediyorum canim ama oglumdan firsat olmuyor spor yapamiyorum maalesef ozellikle bu ara bide kopek disi cikariyor iyice uzerime dusuyor kucakta geziyoruz butun gun

evet farkindayim
burasi olmasa simdiye bozmustum diyeti
takimi olumsuz etkilememek adına az da olsa vericem insallah.

çok güzel haber canım tebriklerrr

Teşekkür ederim canım Ekstra hiç bir spor yapmadım o dönemde. Sadece tempolu şekilde yürüdüm. İdeal kiloma indikten sonra bir ara 3 aya yakın bir süre haftada 2 gün pilates, step ve kardiyo yaptım. Ama çok etki ettiğini sanmıyorum. Bu gün akşam inşallah sıkılaşmak için tekrar başlıyorum spora. Pilates yapacağım haftanın iki günü. İki gün de yüzeceğim. İnşallah yaza daha güzel olacak görüntüm.

Kızlar bu arada ben bisiklette sürüyorum. Bu aralar çok çıkamıyorum ama havalar ısındı artık. Sanırım sık sık çıkarım

Anladim canim yuruyus en guzel spor zaten oglum cok hareketli onunla yuruyuse cikamiyorum bir ara leslie yapiyordum
Yuzmeyi bende yapmak isterdim ama yuzme bilmiyorum maalesef dogumdan once pilates denemistim cok zevkli insallah hersey istedigin gibi olur

Bence de bitsin artık. Çok az kaldı. Sonra korumaya geçersin. Rahat olur.

Tebrikler canım çok sevindim gözün Aydın
Bu ikili yarismada ozellikle bisey yapiliyor mu canim
Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olur

Bisiklet sürmek çok güzeldir eminim
Bize küçükken vermemişler bisiklet
Şu yaşdan sonrada deneyip bir yerimi kırmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…