Tebrik ederim canim ne okuyorsunKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.
Simdi baktim canim gercekten muthis bir degisim masallah manken gibi olmussun
gecmis olsun canim.Keşke kk’nın mobil uygulaması olsa belki daha kolay olurdu.
Köpekçik iyi gibi, çenesinin altında bir iltihap vardı sanırım kanlı sıvı akıyordu ve büyüktü.
Evimde olan bir antibiyotiği verdim iyileşti
Şimdi sol arka bacağımız için fiİk tedavi yapmaya çalışıyorum çünkü basamıyor pek.
Tebrik ederim canim ne okuyorsun
gecmis olsun canim.
kk mobil uygulaması var canim ben hep mobilden giriyorum. bi eksigi var o da telefona bildirim gelmuyo gelse iyi olurdu.
Bence cok guzel gorunuyorsun profil resmini ben internetten bir fotograf sanmistim senmissin cok hos gorunuyorsun. bacaklarinTeşekkür ederim canım. O kadar da olamadım daha ama çok yol katettim. Sizin de başaracağınıza inanıyorum
Guzelmis bolumun tebrik ederim canim tekrarTeşekkür ederim canım. Sağlıkçıyım ben Tıbbi sekreterim. Lisans tamamlıyorum Atatürk Üniversitesinden. Sağlık Yönetimi okuyorum bölüm olarak.
insallah canimBende dun cok fena kacirdim canim insallah veririz birlikte
Bu ikili yarismada ozellikle bisey yapiliyor mu caniminsallah canim. 1. olduguma bakma sansim yaver gitti. sanmıyorum bu hafta 1 kilo verebileceğimi 3 gundur kaciriyorum
cok sevindim canim basarilarinin devamini dilerimKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.
Suya dikkat ediyorum canim ama oglumdan firsat olmuyor spor yapamiyorum maalesef ozellikle bu ara bide kopek disi cikariyor iyice uzerime dusuyor kucakta geziyoruz butun guninsallah canim
bugun spor yapmam lazim. sporla suya dikkat edelim canim. onlar olmayinca gitmiyo malesef.
Aynen canım ben sizden öyle yüksek yüksek kilolar vermenizi beklemiyorum zaten. İstikrarlı olun az da olsa verin ama mutlaka verin. Listede olduğun sürece dikkat etmen gerecek kilona ama dediğim gibi izne ayrıldığın an koparsın buradan. O da sana elektrik, yol ve su olarak geri döner
evet canim play store dan indirdim.İOS ta yok o zaman canım. Ben baktım ama göremedim apple store. Androidte mi var acaba?
kiyamam yaa gecmis olsun canimSuya dikkat ediyorum canim ama oglumdan firsat olmuyor spor yapamiyorum maalesef ozellikle bu ara bide kopek disi cikariyor iyice uzerime dusuyor kucakta geziyoruz butun gun
çok güzel haber canım tebriklerrrKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.
Teşekkür ederim canımBence cok guzel gorunuyorsun profil resmini ben internetten bir fotograf sanmistim senmissin cok hos gorunuyorsun. bacaklarin
karnin hepsi gayet orantili duruyor bisey sorabilir miyim sadece diyet degil sanirim nasil sporlar yapiyorsun sikilasmak icin
Sagol canimkiyamam yaa gecmis olsun canim
Anladim canim yuruyus en guzel spor zaten oglum cok hareketli onunla yuruyuse cikamiyorum bir ara leslie yapiyordumTeşekkür ederim canımEkstra hiç bir spor yapmadım o dönemde. Sadece tempolu şekilde yürüdüm. İdeal kiloma indikten sonra bir ara 3 aya yakın bir süre haftada 2 gün pilates, step ve kardiyo yaptım. Ama çok etki ettiğini sanmıyorum. Bu gün akşam inşallah sıkılaşmak için tekrar başlıyorum spora. Pilates yapacağım haftanın iki günü. İki gün de yüzeceğim. İnşallah yaza daha güzel olacak görüntüm.
Kızlar bu arada ben bisiklette sürüyorum. Bu aralar çok çıkamıyorum ama havalar ısındı artık. Sanırım sık sık çıkarım
Bence de bitsin artık. Çok az kaldı. Sonra korumaya geçersin. Rahat olur.
Tebrikler canım çok sevindim gözün AydınKızlar yaaaa bugün çok mutlu oldum. Biliyorsunuz lisans tamamlıyorum. Sınav sonuçlarım açıklandı. Bir dersim zaten kötüydü ama o bile beklediğimden yüksek gelmiş. Notlarım beklediğimden de iyi geldi. 12-13 Mayısta finalleri mi de verdikten sonra mezun oluyorum inşallah.
Aslında rakipler birbirini yakından takibederse suyu sporu menüyü çok güzel ve etkili olurBu ikili yarismada ozellikle bisey yapiliyor mu canim
Teşekkür ederim canımEkstra hiç bir spor yapmadım o dönemde. Sadece tempolu şekilde yürüdüm. İdeal kiloma indikten sonra bir ara 3 aya yakın bir süre haftada 2 gün pilates, step ve kardiyo yaptım. Ama çok etki ettiğini sanmıyorum. Bu gün akşam inşallah sıkılaşmak için tekrar başlıyorum spora. Pilates yapacağım haftanın iki günü. İki gün de yüzeceğim. İnşallah yaza daha güzel olacak görüntüm.
Kızlar bu arada ben bisiklette sürüyorum. Bu aralar çok çıkamıyorum ama havalar ısındı artık. Sanırım sık sık çıkarım
Aksama biradayim bebegimMezun olursun canım ama takımdan gitmene gerek yok. Sadece ana listede olmazsın o kadar.
Biliyorum çok yoğunsun Burcu' cum ama seni daha sık bekliyorum takıma.
Korumayı öğrenmeden buradan ayrılma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?