• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menum
Sabah
08.00 1.5 yumurtadan omlet
1 tabak yogurt
Dereotu maydonoz

12.00
1 elma 1 kase yogurt ve tarcinla elmali yogurt

16.00
1 kase yogurt
7 8 tane kucuk kuru patlican dolmasi
7 8 tane de sarma

2.5 litre su
20 dk yuruyus

Misafirlikteydik aksam yiyebilecegim bunlardi pasta yemedim
akşam evde salata çorba yeseydin
dolmalar uçmuş
kızlar çok uykusuzum kızım gece uyumadı şu son dişlerde bi çıksaydı vala kulağım agrıo diyip durdu bütün gece :anne::110:
geçmiş olsun canım azılarsa zor çıkıyor

kızlar çok uykusuzum kızım gece uyumadı şu son dişlerde bi çıksaydı vala kulağım agrıo diyip durdu bütün gece :anne::110:
Ayy cok gecmis olsun canim bende 10 gundur ruh gibi geziyorum uykusuzlukdan bizimki de disden hic uyumuyor inliyor hayirlisiyla ciksada su disler rahatlasa kuzular

akşam evde salata çorba yeseydin
dolmalar uçmuş

geçmiş olsun canım azılarsa zor çıkıyor
Evden 3 gibi cikip 11 gibi geldik corbada yoktu orada patlican dolmasi cevizden bile kucuktu ve bulgurlu ve etleydi olabilecek en azi yemeye calistim

Aynen.psikoloji neyse zaten rüya ya o yansıyor. Bide regl oldum tatlı hevesim oyuzden fazla sanırım bu ara.yarın tartı da da fazla çıkarım kesin regl 2 Kilo atıyor mübarek.
benim iki aydır etkilenmedi umudum inşallah sendede olmaz
Evden 3 gibi cikip 11 gibi geldik corbada yoktu orada patlican dolmasi cevizden bile kucuktu ve bulgurlu ve etleydi olabilecek en azi yemeye calistim
anladım canım
bugün menülerine dikkat et canım çünkü çok fazla kh almışsın
bugün protei ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalış canım

Tünaydınlaar :))

11 nisan menüm

Sabah 08:00

1 haşlanmış yumurta
Biraz peyaz peynir
Dereotu ve maydonoz

Öğlen 12:00
Fırında kereviz ve tavuk but ızgara (yağsız)1 tabak
1 kase yoğurt

Akşam 18:30

1 tabak tavuk kanat
Yarımkase yoğurt
4 kaşık salata

2 lt su
40 dk çeşitli spor hareketleri

Söz versim kendime, bugün 3+ lt au içeceğim :(

Tünaydınlaar :))

11 nisan menüm

Sabah 08:00

1 haşlanmış yumurta
Biraz peyaz peynir
Dereotu ve maydonoz

Öğlen 12:00
Fırında kereviz ve tavuk but ızgara (yağsız)1 tabak
1 kase yoğurt

Akşam 18:30

1 tabak tavuk kanat
Yarımkase yoğurt
4 kaşık salata

2 lt su
40 dk çeşitli spor hareketleri

Söz versim kendime, bugün 3+ lt au içeceğim :KK43:

afiyet olsun canım
be tavuk kanata biraz mesafeliyimm deriden dolayı

canım bana göre çok az öğlen ve akşam yediklerini ben 1 öğün yaparım hatta 1 köfteyle doymam yani. ben çok yiyorum galiba:confused:
Yani köfte 3 olabilirdi tabı bide salata ve yoğurt..yağlı unlu şekerli olmadığı sürece dozunda 1 porsiyon olacak şekilde ye canım çok yiyiyorum diye düşünüp bünyeni aç bırakma. Mide kişiden kişiye değişir. Her kez aynı yemekle doymaz.herkes aynı kiloyu da vermez.bazen sağlıklı beslenip çok yiyen kilo verir..ama kaçamakla az yiyen kilo alır.

benim iki aydır etkilenmedi umudum inşallah sendede olmaz

anladım canım
bugün menülerine dikkat et canım çünkü çok fazla kh almışsın
bugün protei ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalış canım
Bakalım yarın göreceğiz canım tartı da nekadar etkilendi. Önceki aylarda etkileniyordu vermeme rağmen sabit çıktığım falan olmuştu. Bu haftada sporumu yaptım menulerim de çok kötü değil di bakalım inş. Vermisim dir .bi de tartı sıkıntım var benim evdeki kafamı karıştırıyor eşim 101 e tartı geliyormuş onu alacaktı bakalım kilo farkıni cozemeywbilirim bu hafta hem tartı hem regl yarın ne çıkarsa. Haftaya netleşir bakalım.

Canım tek yönlü beslenme bu dediğin giyet
Ama çok iyi vermişsin
Ama çok sağlıksız bencede.1 2 günlük detoxlar olabilir en fazla 1 hafta belki ama daha fazlası sağlığa zararlı. Bi de her zaman aynı ı şeyi yemek mide bulandırıyor. Ben 5.5 diyeti yapmıştım 5 günlük 1 gün boyunca patatesti sadece acayip etkiledi beni ogunden beri patates haşlama yorum kendime yoksa çok sık yerdim.

Kızlar gelemedim işlerim var biraz gelince anlatırım ne var ne yoksa. Merak etmeyin. Öpüyorum kocaman. Akşama görüşürüz. Bu arada ben de sanırım ödem varmış fazlalıkların çoğu gitti. Yarına bişey kalmaz inşallah. Oruç tutanlar iftardan önce tartılmayı unutmasın lütfen. Önemli. Bir de bugün akşamı herkes hafif yapsın ve 18:00 dem sonra hiç bişey yemeyelim lütfen. Akşama görüşürüzz :KK200:

Bakalım yarın göreceğiz canım tartı da nekadar etkilendi. Önceki aylarda etkileniyordu vermeme rağmen sabit çıktığım falan olmuştu. Bu haftada sporumu yaptım menulerim de çok kötü değil di bakalım inş. Vermisim dir .bi de tartı sıkıntım var benim evdeki kafamı karıştırıyor eşim 101 e tartı geliyormuş onu alacaktı bakalım kilo farkıni cozemeywbilirim bu hafta hem tartı hem regl yarın ne çıkarsa. Haftaya netleşir bakalım.
tartı değişikliği kötü olmuş ama umarım yarın tartıda güzel bir rakam görürsün
Ama çok sağlıksız bencede.1 2 günlük detoxlar olabilir en fazla 1 hafta belki ama daha fazlası sağlığa zararlı. Bi de her zaman aynı ı şeyi yemek mide bulandırıyor. Ben 5.5 diyeti yapmıştım 5 günlük 1 gün boyunca patatesti sadece acayip etkiledi beni ogunden beri patates haşlama yorum kendime yoksa çok sık yerdim.
ben hurma yapmıştım ilk başladığımda ama tek tip beslenme bencede çok uygun değil
gelen giden yok bugün ıssız buralar:110:
ton balıklı salata yaptım onu yiyorum şimdi:KK6:
afiyet olsun canım
Derisini yemiyorum canım ben :)
ha iyi o zaman
gerçi geriye minnacık et kalıyor ama kanat etide pek datlu oluyor

kızlar neredesiniz kaçamak yok dimi:KK53:
yarın tartı var ona göre
bugün hafif yiyelim
yemek işini de geç saatlere:KK54: bırakmayalım
karın gurultusu eşliğindeEn Büyük TÜRKİYEuyuyalım

Kocaman bir hafta kaçamaksz geçirdim şükür bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum.
Fakat regl olcam şeker krizim geldi latte içtim gözüm döndü resmen :(

Bende bu hafta biraz kendimden emin gibiyim :halay:

Back
X