- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Tebrik ederim canim azda olsa vermek iyi benceKilo bildirimi
Geçen cuma 61.1
Bu cuma 60.9
Fark -200gr
Sanirım regl den dolayı böyle çıktı yapacak bişey yok en azından artı çıkmadim ya şükür. Umarım sizlerin daha fazla olur.
LAydLiNe
Tebrik ederim canimkilo bildirimi
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.6
giden 300 gr
ebrik ederim canim cok guzel sonuc gercekten kacamak yapinca olmuyorKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Hepiniz hafta sonu eşlerinizle keyif yaparken ben spor peşindeydim..
Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri
ayy ne guzel canim cok sevindim darisi bize insallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
KaptanımLAydLiNe
Mezunolmak istiyorum
Günaydın kızlar hayırlı cumalar miracınız mübarek olsun geçmişe hiç uğrayamadım çok yoğundum bildirimi yapayım tekrar uğrayacağım inşallah
Baş 5 aralık 73
Geçen hafta 61
Bu hafta 60.2
Giden 800 gr
Hedef 60 kg
KaptanımLAydLiNe
Mezunolmak istiyorum
Tebrikler süper canımKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Şaka bir yana birazı ödedim Di birazda sıkı tutunca böyle oldu emzirmennde etkileri
Güzel vermişsin canım maşallah. Paylaşımların ve menülerin oldukça iyi. Böyle devam edeceğini düşünerek bu hafta seni listeye alıyorum
Valla harika vermişsin tebrik ederim. Sen bugün yeniden yemin etKilo bildirimi
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 73.3
2.100 gr
Ben seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum. Hafta sonu kaçıracaksan bir hafta daha beklerim haberin olsun?Günaydın. ben de bildirim yapayım. kaptanı beklersem unuturum.
63,1. Bir de hsonu gezmeye gidiyorum gelemem şimdiden haber vereyimLAydLiNe misafirlerine ne hazırlayacaklar bilmiyorum. kek börek. yer gibi yapıp tabağa bırakacağım. ama yapamayadabilrim kendime çok güvenmiyorum
Canım sana yazdığım mesajları okuyor musun?30 mart kilom 72.3
Bu haftaki kilom 71.8
Fark - 500
Geçmiş olsun canım. Güzel vermişsin maşallah. Seni de bu hafta listeye oluyorumGünaydın kızlar, hastayım biraz, gece de uyuyamadım mide bulantısından o yüzden kilo bildirimimi yapıp uuyacagım biraz daha
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 65,5
Giden = -800
%1.20
Daha fazla bekliyordum ama su içemedim ona bağlıyorum. Kendinize çok iyi bakım ben biraz kendime geleyim gün içinde dönerim buralara
Maşallah çok güzel vermişsin
Bu hafta artık toparla kendini canımGunaydin hayirli kandiller hepinize.
Kilo bildirimim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.9
Fark 400 gr.
Cok az biliyorum ama artı çıkacağım diye ödüm kopmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?