Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun cnm

Ben geldim ama bayağı geç geldim.

Başıma neler geldi neler. Şükür atlattık sayılır.
Öncelikle sabahtan başlayayım. Sabah uyandık üzerimizi giyindik. Gülce’ nin saçını tararken bitin yavrusu olan sirkelerden gördüm saçında. Allah dedim yandık. Bir iki tane temizledim Allahtan çok değildi. Muhtemel yeni bulaşmış önceden bulaşmış olsa mutlaka görürdüm. Cansız cansız saçta yapılıştı. Hemen kreşe haber verdim. İl yerinden izin aldım. Lazerin kontrol randevum vardı ona gittim. Nasıl acıyor nasıl anlatamam. O işinde hallettikten sonra eczaneden şampuan ve sprey aldım. Güzelce sürdüm saçlarına. Çok şükür canlı hiç bişey çıkmadı kalanlarıda temizledim bi güzel. Bu gün pilates günüydü. Akşama da pilatese gittim. Eve geldim çocukların karnını doyurdum, Gülce nin nevresimlerini yıkadım, onu yıkadım derken bu saat oldu. İlk defa böyle bişey başıma geldi. Şükür çocukken başımıza gelmişte neyin ne olduğunu biliyoruz. Yoksa farkedilmesi çok güç bişey.

Aynen dediğin gibi canim hedefe bi iki kilo kala mezun olunuyor sanırım ben takıldım sana.yarın mezunsun ins.bizleri bırakma ama...

Erken farketmen iyi olmuş canım. Kalabalık yerlerde oluyor malesef.çocuklar yağlı bişey yiyince yıkamadan sürüyor saçlara. Yada dikkate etmeyen annelerin çocuklarını sarıyor ondan ona ondan ona.kreşe söylemekle de çok iyi yapmışsın. Eskiden saklanır di böyle şeyler hatta şimdi bile saklayan var.neyse ki anlatmışsın.epey yoğun geçmiş günün...bende ancak bitirdim işlerimi de yatacağım şimdi yarın anneme gideceğim ins.oyuzden valiz hazırla evleri temizle derken bu saat oldu.bugün çok regl ağrim vardı yattım oyuzden gecikti şükür bitti.herkese iyi uykular bol eksili tartilar...

bu hafta o kadar dikkat etmeme rağmen sonuçtan hiç memnun değilim moralim bozuldu kilo verme olayını ne zaman kafama taksam az veriyorum galiba bundan sonra rahat olmaya çalışıcam

Biraz bozuk menü ama toparlıyacağım
Bugün büyük oğlumu hastaneye götürdüm bilgisayarlı tomografi çekildi sinüzitten bir türlü kurtulamıyoruz
geçmiş olsun canım

Ecet canım bende şaşırdım kv deydim şimdi gelfim bi geçmiş yapayım çoktur dedim iki mesaj var sadece
bu aralar sessiz grup. bir çoğumuzda olan bahar yorgunluğu 2 gündür beni de çarptı dün akşam 10da yattım gerçi sabaha kadar 10 kez uyandım ama kızımdan dolayı elim ayağım tutmuyor çok yorgun hissediyorum kendimi

bit olayı fena canım ya hemen farketmen iyi olmuş geçer merak etme arkadaaşlarından bulaşmıştır. ben de eski okulumdayken öğretmen arkadaşıma bile bulaşmıştı çocuklardan. hatta bitlendiğini oğlunun saçında sirke görünce farketmiş. bit şampuanı kullanıyordu sirkeleri de eşi temizlemişti. psikolojisi bozulmuştu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…