Canımmmmm çok tebrik ederim. Fazlasıyla hakettin bu kepi. Harikasın. Darısı hepimize inşallah. İyi ki bizimlesinkızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyızMenünü akşam yazacaksın canım. Ayrıca 5 eti burçak ne yaaaaa? Bu hafta listeye giremezdin çünkü eski bildirimin yoktu. O yüzden listede değilsin. Takım kuralları ilk sayfamızda yazılı. Sana torpil yapmayacağımSpor da yap bi zahmet
Eridi o kaloriler kalmadı merak etme senDiyetin bitene kadar sen deneme ama
Pazartesi bildirimlerini bu hafta son kez yapıyoruz kızlar. Haftaya yapmayacağız. Bir de öyle deneyelim bakalım cuma sonucunu nasıl etkileyecek. Bugün herkesten bildirim bekliyorum ama
canım harikasınKilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00
sağol canım ..valla çok iyi gidiyorsun bu gidişle çabuk mezun olacaksınCanım hayırlı uğurlu olsun
Çooooook sevindim
Darısı bize :)
teşekkür ederim kaptanım iyiki seni taanımışımCanımmmmm çok tebrik ederim. Fazlasıyla hakettin bu kepi. Harikasın. Darısı hepimize inşallah. İyi ki bizimlesin
akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyız
zerra tebrik ediyorum. ayağını sürü. darısı başımıza olsun [/QUOTE
teşekkür ederim tatlım senin fazla kilon yok ama gönlündeki olsun
akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyız
zerra tebrik ediyorum. ayağını sürü. darısı başımıza olsun
Akşam niye bildiremiyorsun ki?akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyız
zerra tebrik ediyorum. ayağını sürü. darısı başımıza olsun
canım harikasın
sağol canım ..valla çok iyi gidiyorsun bu gidişle çabuk mezun olacaksın
teşekkür ederim kaptanım iyiki seni taanımışım
iyiki bizim kaptanımızsın
kimseyi kırmadan dökmeden tatlısert uyarıyorsun
Hımmm sanki bana da hafta sonu kaçamaklarını tetikliyor gibi hissettirdi. Çoğunluğun fikrini alalım o zaman bu konudaBence pazartesi tartılmamız iyi oluyordu
Kilo aldıysak dikkat ediyorduk
Bence pazartesi bildirim yapalım
geldim kaptanım burdayımmuh_seyda @Kriziantemcicegi @umudum2 polokey2244 aylahl Nurdan1616 Nerdesiniz kızlar uyanın bakim
Csnım ben unutup kahvaltı mı yaptım 1 lt su içtim o yüzdem yapmıyayım bildirimPazartesi bildirimlerini bu hafta son kez yapıyoruz kızlar. Haftaya yapmayacağız. Bir de öyle deneyelim bakalım cuma sonucunu nasıl etkileyecek. Bugün herkesten bildirim bekliyorum ama
Çok güzel Canım maşallahKilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00
canım harikasın
sağol canım ..valla çok iyi gidiyorsun bu gidişle çabuk mezun olacaksın
teşekkür ederim kaptanım iyiki seni taanımışım
iyiki bizim kaptanımızsın
kimseyi kırmadan dökmeden tatlısert uyarıyorsun
Hımmm sanki bana da hafta sonu kaçamaklarını tetikliyor gibi hissettirdi. Çoğunluğun fikrini alalım o zaman bu konuda
Canım kepin hayırlı olsun darısı bizim başımızaayağımı sürüyorum sanırım cankız müthiş atak yaptı
Bu hafta hareketlenelim biraz ne dersiniz? Takım olarak bir hedef belirleyelim. Onun için hep birlikte uğraşalım. Bakalım cumaya ne kadar faydası olacak.
9 da kalktım kaptanım hafta sonu annemlerin yazlıktaydımmuh_seyda @Kriziantemcicegi @umudum2 polokey2244 aylahl Nurdan1616 Nerdesiniz kızlar uyanın bakim
Çok güzel görünüyor du hedefime ulaşınca bende denesemmi acabakaptancım bir de aklıma şey takıldı. muzların içine konulmuş petitoları, ateşte kızartıp yiyince kaç kalori oluyordu onalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?