Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende +500 gram ciktim dun pideyi biraz fazla yedim sanirim haftaici cok dikkat etmem lazim cook

Günaydinnn kizlarrr
Günaydın canım

Yuh Burcu napmışsın Cumaya ne yap ne et kilo ver mutlaka

Bende +500 gram ciktim dun pideyi biraz fazla yedim sanirim haftaici cok dikkat etmem lazim cook
Daha yolun çok başındasın canım artık pideleri felan bırakman lazım. Lütfen dikkatli ol cumaya kadar.

Hafta sonum çok dolu doluydu kızlar gelemedim o yüzden. Dışarıda olunca şarj sıkıntısı, internet sıkıntısı derken KK ya sıra gelmedi. Geçmişi okumadım. Yavaş yavaş okumayı düşünüyorum. Tahmin ediyorum ki menülerin bir çoğu kaçamaklı sıkıntılı. Gelen + kilolardan belli oluyor zaten. Dün dün de kaldı. Bu gün yeni bir gün yeni bir haftanın başlangıcı. Cumaya 4 günümüz var. Şu dk itibariyle ağzına kaçamak sürenin vay haline. Cumaya herkesten en az 500 gr bekliyorum. Herkes ona göre ayarlasın kendini olur mu

Bu arada kızlar ayın 15 i olduğu için işlerim çok yoğun. Nöbetler geldi, yolluklar var bir de teminat mektupları. Masamın üzeri iş yığılmış vaziyette. Şeytan diyor bırak ne var ne yoksa git bi ormana yerleş Şaka şaka daha o aşamaya gelmedim ama gelmem yakındır. Zaten çoluk çocuk olmasa istifa edip dünya turuna çıkacak kapasitedeyim. Şimdi ki aklım 10 yıl önce olsa şimdiye biterdi dünya turu. Bana göre değil aynı yerde yıllarca yaşamak. Az daha yazarsam saçmalayacağım. En iyisi ben işlere döneyim. Dua edin bana da çabuk bitsin şu an gözümde dağ gibiler

Günaydın kızlar ben geldim

Çok kötü birkaç gün geçirdim, tabi bu bana dolaptaki hiçbir koyafetimin olmamasıyla başladı. Düğün vardı ve ben düğüne kot pantolon bluz ile gittim. O da yetmezmiş gibi pantolonuma birisi yemek döktü. Kendimden o kadar utandımki çıkıp oynamadım bacaklarkmın bu halini insanlar görmesin diye. Çünkü çok kalınlar
Bir de sabah tartıya çıktım ve 66 kilo gösterdi. Çok çabuk morali bozulan biriyim zaten,
Resmen nedret ediyorum kendimden, vücudumdan.

Ve haftasonu toplasanız 2 lt su içmişimdir. Ancak şimdi bir defter aldım ve ne var ne yok yazacağım ona. Ne yedim ne kadar hareket ettim ne kadar su içtim vs vs. Çünkü biliyorum bu psikolojimin bir adım ötesi daha fena şeyler getirecek bana.

Dün dünde kaldı Duygu' cum unut hafta sonu ne varsa. Şu dakika itibariyle önünde güzel günler var onlara odaklan Yaza henüz var. Ve emin ol o kalın bacaklar gidiyor. İki gün pilates yaptım şort giyecek kıvama geldim. O kadar kolay yani. Ben senin gibi İzmir' de yaşasammmm ooooooo valla ağzıma tek lokma kaçamak sürmem. Bence güzel görünmek yemek yemekten daha önemli

Pazartesi bildirimlerini bu hafta son kez yapıyoruz kızlar. Haftaya yapmayacağız. Bir de öyle deneyelim bakalım cuma sonucunu nasıl etkileyecek. Bugün herkesten bildirim bekliyorum ama
günaydın laydiim. ben yuvaya döndüm. kiloma da baktım 63,1 çıktım. geçen takıma ekledin mi eklemedin mi bilmiyorum.

şu ana kadar yediklerim: 5 eti burçak + 2 çay + 1 kremalı nescafe

öğlen yemeğine salata yerim. akşamına da 1 kase tarhana çorbası. arada bir de türk kahvesi yapabilirim

benim bugünkü menüm bu kadar. spor yaparsam yazarım. başka bir şey var mıydı kaptannncııımmmmm

Menünü akşam yazacaksın canım. Ayrıca 5 eti burçak ne yaaaaa? Bu hafta listeye giremezdin çünkü eski bildirimin yoktu. O yüzden listede değilsin. Takım kuralları ilk sayfamızda yazılı. Sana torpil yapmayacağım Spor da yap bi zahmet

kaptancım bir de aklıma şey takıldı. muzların içine konulmuş petitoları, ateşte kızartıp yiyince kaç kalori oluyordu onalr
Eridi o kaloriler kalmadı merak etme sen Diyetin bitene kadar sen deneme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…