- 15 Ocak 2014
- 5.969
- 5.149
- 398
. Yok canım bişey olmaz ama muz sıkıntılı bir meyve uzak durmanı tavsiye ederim.
. Yok canım yaaa doğru yazdım iki lahmacun yedim. İçime bazen öküz kaçıyor ama şükür bunkez sadece lahmacunla kaldı.
Akşamın nerde canım? Akşam yemeden olmaz. Kahvaltını görünce çok sevindim. Akşamı göremeyince üzüldüm.
kahvaltı yapmamışsın ve öğlenin güzel olmamış. Muzu yasaklayacağım yakında takımda. Herkes muz yiyor
Gofret haricinde güzel bir menü canım. Ben de çok açım ama dayanıyorum. Sen de dayan
Ekmeğini değiştir artık canım. Deniştim daha önce. Yeşil fasulye şişkinlik yapmaz @Kriziantemcicegi rahat ol
Oyyy krizantemim suan fena acim yutkunuyorum resmen erken yatamda uyuyayim diyorum
Yesil fasulye yapar mi şişkinlikben yazin bol bol zeytinyağlı yesil fasulye yaparim ki
. Yok canım bişey olmaz ama muz sıkıntılı bir meyve uzak durmanı tavsiye ederim.
. Yok canım yaaa doğru yazdım iki lahmacun yedim. İçime bazen öküz kaçıyor ama şükür bunkez sadece lahmacunla kaldı.
Akşamın nerde canım? Akşam yemeden olmaz. Kahvaltını görünce çok sevindim. Akşamı göremeyince üzüldüm.
kahvaltı yapmamışsın ve öğlenin güzel olmamış. Muzu yasaklayacağım yakında takımda. Herkes muz yiyor
Gofret haricinde güzel bir menü canım. Ben de çok açım ama dayanıyorum. Sen de dayan
Ekmeğini değiştir artık canım. Deniştim daha önce. Yeşil fasulye şişkinlik yapmaz @Kriziantemcicegi rahat ol
Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz
Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)
4-5 tane minicik can eriği
Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı
1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe
Menüm
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı
Az canım ama evde hazırda bişey yoktu. Kızlara ranza aldık eve gelir gelmez onun kurulumu için geldiler. Evde kurulumcular varken yemek yapamadım. Gitmelerini beklesem geç olacaktı.Bir de dünün artısı keyfimi kaçırdı. Yarın tartıda iyi bir rakam görmek istedim.Akşamının çok az diil mi?
Ya aslında sen ilk geldiğinde bikac kişi hariç kabul etmediler seni ve çıkıp gittiler.ben kabul ettim sonuçta yönetim öyle uygun gördü sıkıntı yapmadım hiç zaten buyuzden çağırmadilar beni ama ziyanı yok iyiki burda kalmışım. Seni daha tanımadığım için direk yazdıkların bana kırıcı geliyordu belkide ben çok kırılgan biri olduğum içindir. Ama şimdi tanıdık seni kaptan dövsen yeridir.istediğini söyleyebilirsin kırılmam merak etme.menü olarak gerçekten çok düzensizdi benim.yeni yeni düzeldi ve irade kazandım diyelim.ekmeği de kesince daha iyi oldu.ins.bundan sonra da güzel olur.senin hakkını ödeyemeyiz allah razı olsun.kaptan önemli. Gerçekten kaptan takipte olursa istikrarlı olursa arkası da öyle geliyor. Sen yorum yaptıkça kendimize geliyoruz..herşey için teşekkürler...
Az canım ama evde hazırda bişey yoktu. Kızlara ranza aldık eve gelir gelmez onun kurulumu için geldiler. Evde kurulumcular varken yemek yapamadım. Gitmelerini beklesem geç olacaktı.Bir de dünün artısı keyfimi kaçırdı. Yarın tartıda iyi bir rakam görmek istedim.
İyi seçseydin kuaförü. Ben şuan istemediğim bi şekildeydi. Gerçi gözüm alıştıkça hoş görünüyor ama benim istediğim gibi olmadığı için üzgünüm. İnşallah senin ki istediğin kadar güzel olurAnladım canım bende yarın kuaföre randıvu aldım 4 te gidicem saçım ombre olacak dua edin ne olun verdiğim paraya ve zamana değsin sanırım yemeğim geçe kalacak Bende çiğ köfte düşündüm hemen hazırdan
Afiyet olsun canım menün az da olsa sa güzel açıklamanı yapmışsın zaten şu az olmuş bu sefer.sanırım şekersiz 21 gün diyetini bozup çöpe attık hepimiz.Menüm
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı
Ben bozdum diye düşünmüyorum canım aynen devam ediyorum. Bakalım ne kadar gideceğim. Hesaplamasını sonra yaparım çünkü bırakırsam gidenler geri geliyor dünden görüleceği üzere.Afiyet olsun canım menün az da olsa sa güzel açıklamanı yapmışsın zaten şu az olmuş bu sefer.sanırım şekersiz 21 gün diyetini bozup çöpe attık hepimiz.
Bende bozduğumu düşünmüyorum aynen devamAfiyet olsun canım menün az da olsa sa güzel açıklamanı yapmışsın zaten şu az olmuş bu sefer.sanırım şekersiz 21 gün diyetini bozup çöpe attık hepimiz.
İyi seçseydin kuaförü. Ben şuan istemediğim bi şekildeydi. Gerçi gözüm alıştıkça hoş görünüyor ama benim istediğim gibi olmadığı için üzgünüm. İnşallah senin ki istediğin kadar güzel olur
Seninki yine iyi. Yok canım bişey olmaz ama muz sıkıntılı bir meyve uzak durmanı tavsiye ederim.
Afiyet olsun canım inşallah açlıktan uyumuşsundurMenüm
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı
Benim 3. Gün bittiAfiyet olsun canım menün az da olsa sa güzel açıklamanı yapmışsın zaten şu az olmuş bu sefer.sanırım şekersiz 21 gün diyetini bozup çöpe attık hepimiz.
Afiyet olsun canım güzel24 nisan
10.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim çavdar ekmeği ile sandviç(domates, peynir, marul,zeytin)
14.00
ton balıklı salata
2 tane yenidünya
16.00
1 avuç yeşil erik
19.30
3 parça haşlanmış kemikli et
salata
1 dilim ekmek
2.5 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
Keşke sorsaydın canım fiyatını sürpriz olmasın sonraÇankaya da bir kuaför seçtim oralar oldukça pahalı aslında ben kötü olacağından değilde fiyatından korktum :)
Umarm çok çok uçuk bir rakam demez..
Ve inşallah güzel olur :)
Akşamın geç olmuş canım onun haricinde güzel menü afiyet olsun.24 nisan
10.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim çavdar ekmeği ile sandviç(domates, peynir, marul,zeytin)
14.00
ton balıklı salata
2 tane yenidünya
16.00
1 avuç yeşil erik
19.30
3 parça haşlanmış kemikli et
salata
1 dilim ekmek
2.5 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
Canım işleme başlamadan önce fiyatını konuş. Ben bu kısacık saça 200 lira verdim. Hem kazıklandım hem de hiç beğenmedim ama değiştirmem için biraz daha sabretmem lazım. İyi inceleseydin önceki yaptıkları işleri. Ben tavsiye üzerine gittim. Ama bir daha asla kimsenin tavsiyesine güvenmem. Saç önemli bence. Ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım. Bir de rahat insanımdır kökü bende nasılsa uzar diye düşünürüm ama bu kez çok sarstı.Çankaya da bir kuaför seçtim oralar oldukça pahalı aslında ben kötü olacağından değilde fiyatından korktum :)
Umarm çok çok uçuk bir rakam demez..
Ve inşallah güzel olur :)
Uyudum canım uyudum hem de sabah mükafaatını aldım. Tekrar 61.3 ü gördüm. Cumaya güzel sonuç geliyor inşallah. Bundan 3 ay önce benim de içime öküz sürüsü kaçıyordu canım. Dur demezsek arkası geliyor. Mide çok nankör. Çuval gibi ne gönderirsen alıyor. Sanırım ömrümüzün sonuna kadar bir gün yersek bir gün dengeleyerek geçecek çünkü zayıf bir yaşlı olmak istiyorumSeninki yine iyi
Benimkine öküz sürüsü kaçıyor
Afiyet olsun canım inşallah açlıktan uyumuşsundur
Benim 3. Gün bitti
Cuma annemlere Samsun’a gideceğim 5 gün
Orada bozmam inşallah
Afiyet olsun canım güzel
Keşke sorsaydın canım fiyatını sürpriz olmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?