- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Yok değil canım.Kızlar ben şimdi şeker orucundaym ama öğlen çeyrek muz ve 8-10 kuru üzüm yedim bunlar yasak mı şeker orucunda
Çok az yemiş zaten canım. Benc3 bişey olmaz.iyi yapmışsın canım yiyen pişman oluyor
rafine şeker yasak..
ama bunlarında şeker oranı yüksek olduğu için çok tercih etmemek lazım
Kötü olmuş.ama gider cumaya kadar ins.bi günde okadar fark olmaz bence..malesef bende bugün baktım 59.600 çıktım dün 59.çıkmıştım ama wc den dolayı diye düşünüyorum. Yada benim kaçamak pasta şimdiye tesir etti..umarım hepimiz cumaya kadar düzene girerizKızlar şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.
Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı
Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir
Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata
2 lt su, 2 fincan sade nescafe
iyi yapmışsın canım yiyen pişman oluyor
rafine şeker yasak..
ama bunlarında şeker oranı yüksek olduğu için çok tercih etmemek lazım
yok canım rafine şeker değil zaten ama yinede şeker oranı yüksek dikkat etmek lazımÇok az yemiş zaten canım. Benc3 bişey olmaz.
bi 59 u göreydimKötü olmuş.ama gider cumaya kadar ins.bi günde okadar fark olmaz bence..malesef bende bugün baktım 59.600 çıktım dün 59.çıkmıştım ama wc den dolayı diye düşünüyorum. Yada benim kaçamak pasta şimdiye tesir etti..umarım hepimiz cumaya kadar düzene gireriz
günlük 2 por kuru veya yaş meyve hakkımız var canımAnladım canım yarın daha dikkat ederim
bugünkü menümü yazayım
8:30
sabah 2 yumurta
2 ceviz
3 yk lor
maydonoz
1 kupa yeşil çay
13:00
1 kase kabak kavurması
1 kase sarımsaklı yoğırt
1 fincan sade türk kahvesi
16:00 1 yeşil elma
18:00 1 kase kabak kavurması
1 kase yoğrt
3 lt su
Gecmis olsun dilekleriniz icin sağolun kizlar. Rabbim korusun herkesi..
Bugun kizimin kreşinde etkinlik vardi oraya katildim ayyy cok yoruldum... bu aralar fena acikiyorum kizlar suda pek içemedim malum disarda olunca wc sıkıntı...biraz evi toparlayip gelip gecmis yapayim)
yok canım rafine şeker değil zaten ama yinede şeker oranı yüksek dikkat etmek lazım
bi 59 u göreydim
bu hafta onun için çalışıyorum
pasta kötü olmuş ama artık dikkat edicen bundan sonra gider o artılar
nazar mı oldu size ne
dün çok güzeldi tartılar
günlük 2 por kuru veya yaş meyve hakkımız var canım
bugünkü menümü yazayım
8:30
sabah 2 yumurta
2 ceviz
3 yk lor
maydonoz
1 kupa yeşil çay
1 kase kabak kavurması
1 kase sarımsaklı yoğırt
1 fincan sade türk kahvesi
16:00 1 yeşil elma
18:00 1 kase kabak kavurması
1 kase yoğrt
3 lt su
Afiyet olsun canım çok erken yemişsin çok acıkmazsın inşallahBugünkü menüm
Sabah 10da
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Ara kahve
Öğlen 14de
2dilim ekmek
6tane köfte
Salata
3litre su
Spor 30dk yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
LAydLiNe
Aldığım fazlalıkları vermeye çalışıyorum canımAnladım canım teşekkür ederim sen naptun kaç oldun bir ara aldım dpueıdn
40 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Unutmuşum
Afiyet olsun canım çok erken yemişsin çok acıkmazsın inşallah
Bugun ki menüm
Sebzeli sucuklu omlet
Yarım muz
1 dilim elma
8-10 kuru üzüm
Ara:
Türk kahvesi + çay
18:10
Kıymalı menemen (bu ara çok yiyorum eşim nöbete gidince evde yemek yapasım gelmiyor kolayıma geliyor)
3 yk yoğurt
2 kaşık tarhana çorbası
Soda
Spor :300ip
Yarım saat yürüyüş
Su 3.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?