maşallah Allah bağışlasın canımBenimkiler büyüdü sanırım emzirmedigim için. İkizlerim var canım benim haziranda 3 yaşında olacaklar ins.
kaç aylık canım 11 aylık benim oğlum mayısta doğum günü varBen :)
maşallah Allah bağışlasın canım
kaç aylık canım 11 aylık benim oğlum mayısta doğum günü var
Saçma sapan şeyleri derdi var sanıyor milletBdv ne arkadaşlar cahil kalmışım.
Benim eşim de bayılır aburcuburaYa valla abur cubur bende severim zaten bu kilolar ondan geldi ya.çocuklara yedirmem kendim yerdim.şimdi ben yemiyorum baba oğul onlar yiyiyor.okadar alma diyorum her akşam bi çantayla gelir mübarek me diyim.
Allah bağışlasın ne güzel merakla bekleyeceğim emziren anne menülerini. Emzirmenin kg verme konusunda bana çok faydası oldu hiç dikkat etmediğim halde güzel kg verdim, bakalım dikkat edince neler olacak ama sık acıkıyorum, sizlerde durum nasıl?14 ay bitti 10 şubat 2017 doğumlu kızım :)
Burada anne çok hatta emziren anne çok :)
Allah bağışlasın ne güzel merakla bekleyeceğim emziren anne menülerini. Emzirmenin kg verme konusunda bana çok faydası oldu hiç dikkat etmediğim halde güzel kg verdim, bakalım dikkat edince neler olacak ama sık acıkıyorum, sizlerde durum nasıl?
Allah bağışlasın ne güzel merakla bekleyeceğim emziren anne menülerini. Emzirmenin kg verme konusunda bana çok faydası oldu hiç dikkat etmediğim halde güzel kg verdim, bakalım dikkat edince neler olacak ama sık acıkıyorum, sizlerde durum nasıl?
NormalKuaför deyim kesimle beraber 250 TL dedi kızlar normal sanki
ÇoookkkkBenim gibi küçük bebeği olan var mı?
Ada anlatmış merak ettim nasılmış diye bakmamla çıkmam bir olduBdv ne arkadaşlar cahil kalmışım.
Yanında götürseydin keşkeBen yaklaşık bir yıldır diyette olduğum için alıştım artk zaman zaman bıraktım ondan böyle uzun sürdü.
Şuan çok acıktım ama kuafördeym.
Saatte 6 yı geçirmek istemiyorum ama bugunlk geçe kalacak mecbur
Hoşgeldin arkadaşımMerhaba hanımlartakımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
Çoookkkk
Ada anlatmış merak ettim nasılmış diye bakmamla çıkmam bir oldu
Yanında götürseydin keşke
20:00 den sonra yemeyi mi düşünüyorsun canım çok geç olur. Bence yemeHiç aklıma gelmedi ya bu gidişle 8 i bulacak yeşil fasulye var buzlukta hemen onu yapım bari
20:00 den sonra yemeyi mi düşünüyorsun canım çok geç olur. Bence yeme
O olur ama yemek yeme benceYaa ama çok acıktım süt içeyim o zaman
Hafta sonu kaçamakların olmasaydı bu hafta kesin kilo verirdinBen geldim
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ogle 12.30
1 tabak cin sote biber ve tavullarini yedim
200 ml yogurt
Ara 15.00
1 turk kahvesi
Aksam 18.30
4 yk mantar sote
El ayasi kadar izgara tavuk gogsu
Domates sogan
3 litre su
Spor yok
anladım canım bakalım inş başarabilirimBen yaklaşık bir yıldır diyette olduğum için alıştım artk zaman zaman bıraktım ondan böyle uzun sürdü.
Şuan çok acıktım ama kuafördeym.
Saatte 6 yı geçirmek istemiyorum ama bugunlk geçe kalacak mecbur
76,8Kaç kilosun peki
HosbuldukHoşgeldin arkadaşım
Afiyet olsun harika bir menüMenüm
Kahvaltı (08:00)
1 kk peynir
3 tane ceviz
Maydonoz
Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde bir dilim köfte
Akşam (18:15)
1 kutu kefir
1 yumurtadan kıymalı yumurta
2 tane kuru kayısı
4 tane fındık
Su 2 lt 2 bardak çay, 1 kupa sade nescafe
afiyet olsun canım çok güzel menünün kacamak yokBen geldim
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ogle 12.30
1 tabak cin sote biber ve tavullarini yedim
200 ml yogurt
Ara 15.00
1 turk kahvesi
Aksam 18.30
4 yk mantar sote
El ayasi kadar izgara tavuk gogsu
Domates sogan
3 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?