benim eşimde saat 21,30dan sonra yiyor kızım yatağa koyuyorum bi bakıyorum eli kolu abur cubur doldurmuş geliyorBizimki de bilmez kolayı, meyve suyunu da babası verirdi içmezdi. Maalesef kreşte vermişler fark etmedim. Arada içiyor ama öyle istemiyor. Ben vermiyorum zaten eve de çok sık almak. Ama eşim yok mu eşim hep onun başının altından çıkıyor. Laf anlatamıyorum adama.
Allah kolaylık versin canım. Bizim de sistem sıkıntılı iş yapamıyorum. İşler birikti. Cumaya izin almam lazım. 11-12 sinde sınavlarım var ve ben yine hiç çalışmadım. Offff offff evde bir sürü iş var. Hangisine yetişeceğimi şaşırdım.
Süpersin maşallah iyi ki varsın
Valla ben höt hötleyemiyorum her konuda benim sözüm geçer bu kez geçiremiyorum.benim eşimde saat 21,30dan sonra yiyor kızım yatağa koyuyorum bi bakıyorum eli kolu abur cubur doldurmuş geliyor) erkekler ne varda diyorlar zaten okulda tanışacaklar nereye kadar sakınacaksın diyorlar....ama yinede evde şuan ben höt höt yapıyorum
Bilemedim ki bende telefondan giriyorum normal çıkıyor bende deçok ilginç sizin yazınız telden girince normal kitap yazısı gibi çıkıyor pcden girince el yazısı şekli çıkıyor
Kolay gelsin canımBu yogunluk.beni oldurecek yaaa klinik cok skntili hastalarin hepsi cosmus durumda bayilcm
Bilemedim ki bende telefondan giriyorum normal çıkıyor bende de
Kolay gelsin canım
Bende severimBence güzel ben severim el yazısını
Bdv ne arkadaşlar cahil kalmışım.Şükür yemek konusunda sıkıntımız yok. Bir şey söyleyeceğim inanmazsınız. Ben Gülce ye yani küçük kızıma hiç yemek yedirmedim. Sanırım 1 yaşlarında felandı tam hatırlamıyorum kaşık tutmaya başladığı zaman 9 aylık felanda olabilir. Hep kendi yedi. Hiç bir zaman benim verdiğimi yemedi. Etrafı felanda hiç kirletmedi. Önüne ne konulursa yer çok şükür. Sadece şu sıralar abur cubur konusunda mutsuzum çünkü ben almıyorum. Babası alıyor. Markette bir de benimle kavga ediyor. Almazsan alma sen almazsan babam alır diyor
Ay sorma bir iki mesaj okudum sarmadı hemen tekrar çıktım hiç bana göre değilZaten yerini de zor buldum
Benimkiler büyüdü sanırım emzirmedigim için. İkizlerim var canım benim haziranda 3 yaşında olacaklar ins.Benim gibi küçük bebeği olan var mı?
Canım kaç yaşında kızın. Bende pek almıyorum bizimde aynı babası alıyor. Bi ara netten sipariş verdik içeriği sağlıklı helal gıda sertifikalı olan gimdeste yazan ürünlerden ama devamı gelmedi.maşallah kızınaaabenim kızım abur cubur konusunda çikolataların içeriğini okuyorum hepsine palm yağı var hepsi çok zararlı kızım bunlarda pamuk yağı varmıs annem diyorum çook zaralı ayyy ben yemem ıyyyy diyorum bakıyorum yüz ifadesi değişiyor ıyyyy bende yemem diyor hahahah çook ısrar ederse peki al ama çook zaralı diyorum bi bakıyorum yerine geri koyuyor hahaha
benim kızım daha cola fanta tadını bilmez hiç içmedi evede almayız...meyve suyuda okulda veriyorlarmış uyardım hocam vermeyin su verin dedim... çünkü hepsinin içinde koruyucu madde var evde sıkıyorum meyve suyunu daha çok meyveyi yemeyi tercih ediyor....
avm gideriz ayyy anne bak bunlar zarralı hamburger yiyior diyor... ama sen evde yapıyorsun o çook sağlıklı diyor
benim kızım canını çooook seviyor bal soğan öksürük için veriyorum eşim hayretle izliyor ben olsam asla yemem diyor... kızım bu beni iyileştirecek diye bi yiyişi var ki görmen lazım
teşekkürler canım sende iyiki varsınSüpersin maşallah iyi ki varsın
Valla ben höt hötleyemiyorum her konuda benim sözüm geçer bu kez geçiremiyorum.Eskiden eve alınınca ucundan ben de tırtıklıyordum ama şükür uzun zamandır elimi sürmüyorum.
kızım 5. yaşında canım ... demek herkesin eşleri abur cuburu seviyorCanım kaç yaşında kızın. Bende pek almıyorum bizimde aynı babası alıyor. Bi ara netten sipariş verdik içeriği sağlıklı helal gıda sertifikalı olan gimdeste yazan ürünlerden ama devamı gelmedi.
Ya valla abur cubur bende severim zaten bu kilolar ondan geldi ya.çocuklara yedirmem kendim yerdim.şimdi ben yemiyorum baba oğul onlar yiyiyor.okadar alma diyorum her akşam bi çantayla gelir mübarek me diyim.kızım 5. yaşında canım ... demek herkesin eşleri abur cuburu seviyor
kk da bir bölüm bir derdim var bölümü.... oyyyy oyyy ne dertler var görümce derdi, kv derdi , eş derdi derdi olanlar yazıyor üyelerde fikir veriyorBdv ne arkadaşlar cahil kalmışım.
benimde abur cuburdan geliyor kızıma iyi örnek olmaya çalışıyorum ama o olmadığı zaman çok yediğim oluyor ...Ya valla abur cubur bende severim zaten bu kilolar ondan geldi ya.çocuklara yedirmem kendim yerdim.şimdi ben yemiyorum baba oğul onlar yiyiyor.okadar alma diyorum her akşam bi çantayla gelir mübarek me diyim.
telden okuruz artıkAda evet. Pc den el yazısı telden normal
Çok ilginç
Ben :)Benim gibi küçük bebeği olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?