Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim eşimde saat 21,30dan sonra yiyor kızım yatağa koyuyorum bi bakıyorum eli kolu abur cubur doldurmuş geliyor ) erkekler ne varda diyorlar zaten okulda tanışacaklar nereye kadar sakınacaksın diyorlar....ama yinede evde şuan ben höt höt yapıyorum

LAydLiNe canım dersime çalıştım liste işi şşşttttt o iş bende antreman yaptım
Süpersin maşallah iyi ki varsın

Valla ben höt hötleyemiyorum her konuda benim sözüm geçer bu kez geçiremiyorum. Eskiden eve alınınca ucundan ben de tırtıklıyordum ama şükür uzun zamandır elimi sürmüyorum.

Bdv ne arkadaşlar cahil kalmışım.

Canım kaç yaşında kızın. Bende pek almıyorum bizimde aynı babası alıyor. Bi ara netten sipariş verdik içeriği sağlıklı helal gıda sertifikalı olan gimdeste yazan ürünlerden ama devamı gelmedi.

kızım 5. yaşında canım ... demek herkesin eşleri abur cuburu seviyor

kızım 5. yaşında canım ... demek herkesin eşleri abur cuburu seviyor
Ya valla abur cubur bende severim zaten bu kilolar ondan geldi ya.çocuklara yedirmem kendim yerdim.şimdi ben yemiyorum baba oğul onlar yiyiyor.okadar alma diyorum her akşam bi çantayla gelir mübarek me diyim.

Ya valla abur cubur bende severim zaten bu kilolar ondan geldi ya.çocuklara yedirmem kendim yerdim.şimdi ben yemiyorum baba oğul onlar yiyiyor.okadar alma diyorum her akşam bi çantayla gelir mübarek me diyim.
benimde abur cuburdan geliyor kızıma iyi örnek olmaya çalışıyorum ama o olmadığı zaman çok yediğim oluyor ...

Kizlar tesekkur ederim

Benim kizim malesef her turlu abur cuburun tadini bilio ilk torun oldugu icib her dedigi yapilir. Esiminde asagi kalor yani yok bu konuda kendide sevdigi icin alip gelir . Bende yerdim cok ama simdi sukur yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…