canım tebrikler gayet güzel yarın sabah 58 gülümser sanaGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 59.9
Bu cuma 59
Fark 900 gr
Aslında dün tartıda 58.9 u görmüştüm bugün bikac gr daha iner umudundaydim ama malesef ..arasında 1 gr bile olsa 58 li rakamı görmek güzeldi üzüldüm şuan biraz.ama yine de güzel vermişim şükür.ben gece ye kadar girdim sisteme hiç sıkıntı olmadı ama varmış demekki.buarada bildirimleri ada81 e yapıyoruz kaptanın işi var bugün hatırlatayım kızlar yapmamissiniz.umarım herkesten güzel sonuçlar gelir hayırlı cumalar..
LAydLiNe
ada81
günaydın canım ,Günaydın ada.
ptesiden beri ölçülüyorum 61,7 çıktım. bu sabah tartıda 61,1 gördüm ama muhtemelen su kaybından falandır. banyodan hemen sonra tartıldım çünkü. hangisini bildireceğimi bilemedim. bence 61,7 yazabilirsin.
sen bilirsin gene de. ben gerçek değildir de, önümüzdeki hafta - çıkarım diye endişe ettim sadece. takım ortalamasına zararım dokunmasın.günaydın canım ,
ama öyle oluyor zaten bazen kilo gitmiiyor ama birden gidiyor canım bu sabahki rakam iyi bir rakam gitmiş olabilir ...
harikasın nurdanımmmmm süperrrrrrGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.00
Bugün 60.6
-1.4
maşallah canım listedekiler bu hafta süpersiniz
tamam canım ben hsapladım sorun değil... mulakat nasıl geçti ?Gunaydin kizlar bu hafta pek gelemedim
Mulakatim vardi ogretmenlik icin sehir disinda ailemin yanindaydim evde degildim bir haftadir pek ugrayamadim cok dikkat de edemedim stresli zamanlar kendimi tutamiyorum ister istemez stresliydim ama sanirim cok gezdigimiz icin en azindan kilo almamisim yinede grubu etkilemek istemezdim cok uzgunum keske cok fazla kilo verebilseydim
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69.4
Fark 100 gram
Yuzdeyi hesaplayamadim kusura bakmaada81
canım geçen hafta bildirim yapmamıştın.. ondan önceki kilon 65.5 yani artı durumdasınGeçen hafta kilom 66ydı bu hafta da zonguldağa gittiğim zamanlarda yaptığım kaçamaklardan dolayı 66da kaldıı. Bu kaçıncı mesajım bilmiyorum ama umarım siteye yüklenir. Diğerler de yüklendiyse artık okur okur gülersiniz bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?