Bugun ki menüm
12:30
3 kuru kayısı
1 avuç karışık kuruyemiş
1 dilim elma
2 dilim kaşar
Sucuklu bir yumurta
Ara Türk kahvesi artı çay
18:25
1 büyük tabak etli yeşil fasulye
Yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
Soda
Spor:300 ip
Yürüyüşe çıkarsam yürürm belki
Su 3.5 lt
Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 bardak yeşil çay
10:30 sade Türk kahvesi
12:00
2 kuru kayısı
13:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
16:00
1 elma
18:30
2 tavuk but
2 köz kırmızı biber
Ayran
2.5 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
kızlar maşallah hepinizeBugünkü menüm
Sabah 11de
1tane simit
1dilim peynir
Kahve
Öğlen yok
Akşam 17 de
Yarın tabak mantarlı tavuk yemeği
Salata
2litre su
Spor yok
LAydLiNe
Canım doktorun dediğini aynen yap. Büyük ihtimal bu şikayetlerini kilon tetikliyordur. O yüzden dikkatli ol. Kilon azaldıkça şikayetlerinde azalacaktır. İnşallah iğneye gerek kalmadan iyileşir. Spor yapma sen tamam mı? Çünkü senin şuan yapman gereken tek spor yürüyüş. Onu da yapamayacağın için hiç yapma daha iyi.Cnm iltihab olmuş gerekmedikce üstüne basma 1hafta dinlen dedi krem ilaç verdi geçmezse iğne vurulcakmisim
Her iki ayakta topuk dikeni ve dizimde de problem var doğru düzgün yürümedigim için orda iltihab oluşmuş
Valla canım kilo azalınca mide de küçülüyor. Bir de bu hafta mezun olma niyetindeyim. O yüzden sıkı tutuyorum. Düşünsene en son yaptığım kaçamağı bile hatırlamıyorum. Bayağı iyi gidiyorum. Büyük ihtimalde yarın güzel bir yüzdeyle mezun olacağım inşallah. Şuan çok açım ama dayanıyorum mecburen.O saatte ve o kadar..
E nasıl duruyorsun yahu ben dün seni dinledim açlıktan öldm :)
Geçmiş olsun canım menünü göremedim
Canım akşam 21:00 yediklerin hiç olmamış. En geç 19:00 da yeme işini bırakman lazım. Normalde 18:00 ama sen yeni başladığın için bir süre 19:00 olarak devam et. İlerleyen zamanlarda alıştıkça 18:00 çekeriz. Su ve sporu yazmamışsın. Kahvaltını biraz daha öne çekmeni isterim. 10:00 geç bir saat.Sabah 10.00
1,5 haslanmis yumurta
5 zeytin
Süzme peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Ara 13.00
Şekersiz tatlanricisiz meyveli bar
15.00
1 kepçe çorba
1 lahmacun
Ara 17.30
Yoğurt
2 yaprak galeta
19.00
Fırında tavuk salata 1 kepçe corba
21.00
3 incir 3 hurma 2 ceviz
geçmiş olsun canimCnm iltihab olmuş gerekmedikce üstüne basma 1hafta dinlen dedi krem ilaç verdi geçmezse iğne vurulcakmisim
Her iki ayakta topuk dikeni ve dizimde de problem var doğru düzgün yürümedigim için orda iltihab oluşmuş
Canım erken kalksam da 12-13 den önce kahvaltı yapamazdım benim için baya erken bi saat 10.00 ama biraz daha öne çekmeye calişirim. Emziren anneye göre düzenlenmiş bir liste canım diyetisyen gözetiminde yatmadan önce bir ara ogünüm daha var diyetisyenin belitledigi o yüzden 21.00 da yediklerim.Canım doktorun dediğini aynen yap. Büyük ihtimal bu şikayetlerini kilon tetikliyordur. O yüzden dikkatli ol. Kilon azaldıkça şikayetlerinde azalacaktır. İnşallah iğneye gerek kalmadan iyileşir. Spor yapma sen tamam mı? Çünkü senin şuan yapman gereken tek spor yürüyüş. Onu da yapamayacağın için hiç yapma daha iyi.
Valla canım kilo azalınca mide de küçülüyor. Bir de bu hafta mezun olma niyetindeyim. O yüzden sıkı tutuyorum. Düşünsene en son yaptığım kaçamağı bile hatırlamıyorum. Bayağı iyi gidiyorum. Büyük ihtimalde yarın güzel bir yüzdeyle mezun olacağım inşallah. Şuan çok açım ama dayanıyorum mecburen.
Canım akşam 21:00 yediklerin hiç olmamış. En geç 19:00 da yeme işini bırakman lazım. Normalde 18:00 ama sen yeni başladığın için bir süre 19:00 olarak devam et. İlerleyen zamanlarda alıştıkça 18:00 çekeriz. Su ve sporu yazmamışsın. Kahvaltını biraz daha öne çekmeni isterim. 10:00 geç bir saat.
Afiyet olsun canim26 nisan
11.00
1 hurma
11.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim.ekmekle sandviç(peynir domates yeşillik)
15.00
5 tane köfte
Salata
16.00
1 elma
19.00
1 kase tarhana çorbası
1 buçuk tabak semizotu yemeği
3 litre su
26 nisan
11.00
1 hurma
11.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim.ekmekle sandviç(peynir domates yeşillik)
15.00
5 tane köfte
Salata
16.00
1 elma
19.00
1 kase tarhana çorbası
1 buçuk tabak semizotu yemeği
3 litre su
Oh masallah hayat size güzel. Küçük çocukla o saate kadar iyi uyuyorsun masallah.benimde süt izninde olduğum zamanlar oldu ama erken uyanıyordu çocuklar. Gece kalırsa gece uyumuyorlar. Akşam kaçta yatıyor bebeğin..tabi emzirdim in için fazla içme isteğin olabilir rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok.Canım biz çok geç uyanıyorz ondan kahvaltı geçe kalıyor.
11.30 u geçiyor. Ev hanımı olmanın avantajı :)
Kuruyemiş karışıktı genelde çiğ tercih ederim Karatay hocanın tavsiyesi üzerine.
Su ya gelince
4.5 lt bile oluyor çok içiyorum suyu emzirmeme bağlıyorum nette biraz araştırdım 4.8 e kadar içebilir emziren anneler diyor
Canım erken kalksam da 12-13 den önce kahvaltı yapamazdım benim için baya erken bi saat 10.00 ama biraz daha öne çekmeye calişirim. Emziren anneye göre düzenlenmiş bir liste canım diyetisyen gözetiminde yatmadan önce bir ara ogünüm daha var diyetisyenin belitledigi o yüzden 21.00 da yediklerim.
Sabah 10.00
1,5 haslanmis yumurta
5 zeytin
Süzme peynir
2 dilim tahıllı ekmek
Ara 13.00
Şekersiz tatlanricisiz meyveli bar
15.00
1 kepçe çorba
1 lahmacun
Ara 17.30
Yoğurt
2 yaprak galeta
19.00
Fırında tavuk salata 1 kepçe corba
21.00
3 incir 3 hurma 2 ceviz
geçmiş olsun canim
Canım doktorun dediğini aynen yap. Büyük ihtimal bu şikayetlerini kilon tetikliyordur. O yüzden dikkatli ol. Kilon azaldıkça şikayetlerinde azalacaktır. İnşallah iğneye gerek kalmadan iyileşir. Spor yapma sen tamam mı? Çünkü senin şuan yapman gereken tek spor yürüyüş. Onu da yapamayacağın için hiç yapma daha iyi.
Valla canım kilo azalınca mide de küçülüyor. Bir de bu hafta mezun olma niyetindeyim. O yüzden sıkı tutuyorum. Düşünsene en son yaptığım kaçamağı bile hatırlamıyorum. Bayağı iyi gidiyorum. Büyük ihtimalde yarın güzel bir yüzdeyle mezun olacağım inşallah. Şuan çok açım ama dayanıyorum mecburen.
Canım akşam 21:00 yediklerin hiç olmamış. En geç 19:00 da yeme işini bırakman lazım. Normalde 18:00 ama sen yeni başladığın için bir süre 19:00 olarak devam et. İlerleyen zamanlarda alıştıkça 18:00 çekeriz. Su ve sporu yazmamışsın. Kahvaltını biraz daha öne çekmeni isterim. 10:00 geç bir saat.
Menümu yazayım kızlar
Sabah kahvaltı 9 da
1 kase tavuk corbasi
Öğle 12 buçukta
Seminerden sonra dışarıda yedik.eşim yemek aldı bende onun yemeklerinden 3 5 kaşık aldım yedim yazayım aşağıda
Tavuk yemeği
Bulgur
Salata
Cacık
Dediğim gibi yemek fazla duruyor ama ben çok yememek için ayrı bi tabak almadım eşimin aldıklarından biraz yedim.
Akşam 6 da
1 kase şehriye çorbası
Yarım tabak türlü
Yoğurtlu kizlenmiş kırmızı biber salata olarak
1 kase yogurt
Şu 2 buçuk lt
Spor yok.vakit bulursam yaparım yatmadan ama hic vaktim yok.
LAydLiNe
Oh masallah hayat size güzel. Küçük çocukla o saate kadar iyi uyuyorsun masallah.benimde süt izninde olduğum zamanlar oldu ama erken uyanıyordu çocuklar. Gece kalırsa gece uyumuyorlar. Akşam kaçta yatıyor bebeğin..tabi emzirdim in için fazla içme isteğin olabilir rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok.
Menüm
Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
Biraz tel peynir
Öğle (12:15)
1 kepçe çorba
Avuç içi büyüklüğünde tavuk
Salata
1 kutu ayran
Akşam (16:30)
3 tane kuru kayısı
4 tane ceviz
Su 2 lt 2 fincan şekersiz çay, 1 kupa sade neskafe
Bugun ki menüm
12:30
3 kuru kayısı
1 avuç karışık kuruyemiş
1 dilim elma
2 dilim kaşar
Sucuklu bir yumurta
Ara Türk kahvesi artı çay
18:25
1 büyük tabak etli yeşil fasulye
Yarım porsiyon haşlanmış tavuk göğsü
Soda
Spor:300 ip
Yürüyüşe çıkarsam yürürm belki
Su 3.5 lt
Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 bardak yeşil çay
10:30 sade Türk kahvesi
12:00
2 kuru kayısı
13:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
16:00
1 elma
18:30
2 tavuk but
2 köz kırmızı biber
Ayran
2.5 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika tempolu yürüyüş yaptım daha fazla yürüyecektim ama rahatsızlığım izin vermedi... ishalden dolayı makat çatlaklığım ağrısı azıttı yürüdükçe daha çok ağrımaya başladı bıraktım mecbur....
Tamamdır canım. Bir süre böyle devam et duruma göre tekrar konuşuruz ama en geç 19:00 da kesmemiz gerekiyor akşamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?