Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 11de
1tane simit
1dilim peynir
Kahve

Öğlen yok

Akşam 17 de
Yarın tabak mantarlı tavuk yemeği
Salata

2litre su
Spor yok
LAydLiNe
kızlar maşallah hepinizeafiyet olsun

Canım doktorun dediğini aynen yap. Büyük ihtimal bu şikayetlerini kilon tetikliyordur. O yüzden dikkatli ol. Kilon azaldıkça şikayetlerinde azalacaktır. İnşallah iğneye gerek kalmadan iyileşir. Spor yapma sen tamam mı? Çünkü senin şuan yapman gereken tek spor yürüyüş. Onu da yapamayacağın için hiç yapma daha iyi.

O saatte ve o kadar..
E nasıl duruyorsun yahu ben dün seni dinledim açlıktan öldm :)

Geçmiş olsun canım menünü göremedim
Valla canım kilo azalınca mide de küçülüyor. Bir de bu hafta mezun olma niyetindeyim. O yüzden sıkı tutuyorum. Düşünsene en son yaptığım kaçamağı bile hatırlamıyorum. Bayağı iyi gidiyorum. Büyük ihtimalde yarın güzel bir yüzdeyle mezun olacağım inşallah. Şuan çok açım ama dayanıyorum mecburen.

Canım akşam 21:00 yediklerin hiç olmamış. En geç 19:00 da yeme işini bırakman lazım. Normalde 18:00 ama sen yeni başladığın için bir süre 19:00 olarak devam et. İlerleyen zamanlarda alıştıkça 18:00 çekeriz. Su ve sporu yazmamışsın. Kahvaltını biraz daha öne çekmeni isterim. 10:00 geç bir saat.

Canım erken kalksam da 12-13 den önce kahvaltı yapamazdım benim için baya erken bi saat 10.00 ama biraz daha öne çekmeye calişirim. Emziren anneye göre düzenlenmiş bir liste canım diyetisyen gözetiminde yatmadan önce bir ara ogünüm daha var diyetisyenin belitledigi o yüzden 21.00 da yediklerim.

Oh masallah hayat size güzel. Küçük çocukla o saate kadar iyi uyuyorsun masallah.benimde süt izninde olduğum zamanlar oldu ama erken uyanıyordu çocuklar. Gece kalırsa gece uyumuyorlar. Akşam kaçta yatıyor bebeğin..tabi emzirdim in için fazla içme isteğin olabilir rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok.

Tamamdır canım. Bir süre böyle devam et duruma göre tekrar konuşuruz ama en geç 19:00 da kesmemiz gerekiyor akşamı.

Evet cnm ne geldiyse başıma hepsi kilo yüzünden
Genç yaşta nelerle uğraşıyorum ins düzelir

Afiyet olsun cnm

Kızım 11 de uyuyor sabah 11. 30 ta uyanıyor canım.
Bende 3 sene çalıştım bebeğim olunca bakıcı falan uğraşmak istemedim babanne annane burda yok o nedenle..

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Tamamdır canım. Bir süre böyle devam et duruma göre tekrar konuşuruz ama en geç 19:00 da kesmemiz gerekiyor akşamı.

Tamam canım emzirme durumu olmasa o saate vermezdi sanırım ara öğün,uzun süre aç kalmak etkiliyor çünkü birde kan değerlerim çok düşük benim bütün depolarım bosaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…