yarın yola çıkacağım annemlere
hiç sevmiyorum yolculuğu
eşyaları hazırla vs gözümde büyüyor
bide dönüş kısmı
zor iş gurbette olmak
Zerra diğer yazdığın msji bulamadım burdan cvp yazayım canım..insan annesine giderken yolculuğu sevmez mi canım valla ben uca uca giderim inanki..hayırlı yolculuklar ins.Bugünkü menüm
7:30
1 yumurta 1 dilim köy peyniri tavada
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 bardak yeşil çay
10:30 sade Türk kahvesi
12:00
2 kuru kayısı
13:00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
16:00
1 elma
18:30
2 tavuk but
2 köz kırmızı biber
Ayran
2.5 lt su
35 dakika tempolu yürüyüş
En fazla kaç gün kullanayım canımHımm bekunis iyi çıkarır ama uzun kullanmak doğru değil
İyi olmuş listeye uyman hiç zor olmayacak
Allah şifa versin canımSağol cnm yok bu topuğun arka kısmı yürüyemiyordum dr gittim iltihab oluşmuş ilaç verdi krem verdi geçmezse iğne vurulcakmisim
Allah şifa versin canım
Kızlar yaaa bakayım bi napoyosunuz dedim kimse yok. Giremiyorlar galiba. Ada ve Burcu haber verdi. Muhtemelen diğerleride giremiyor. Numarası bende olmayanlar lütfen en kısa zamanda bana yazsın. Böyle zamanlarda lazım oluyor
Nolmuşki canımEvet cnm girilmiyor ben başka türlü girebiliyorum
Nolmuşki canım
Aynen bende girip çıkıyorum kimse yok.Kızlar yaaa bakayım bi napoyosunuz dedim kimse yok. Giremiyorlar galiba. Ada ve Burcu haber verdi. Muhtemelen diğerleride giremiyor. Numarası bende olmayanlar lütfen en kısa zamanda bana yazsın. Böyle zamanlarda lazım oluyor
tamam canım ben hesaplarımGünaydın hanımlar kg bildirimi yapmaya geldim %nasıl hesaplıyorduk unuttum
76.8
Bugün 76,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?