- 14 Mayıs 2018
- 161
- 260
- 23
- 44
Menü güzelde sanki biraz karbonhidrat olsa... Bir dilim ekmek veya yulaf gibi..17 mayis menum
Sahur
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 yk labne peynir
2 kucuk domates
Iftar
1 kase mercimek corbasi
Cacik
Cay icicem yanina biraz dut yerim
Hoşbuldum çok çok. Inşallah başaracağım bugün resmen 3.5 lt su içtim hayatımda ilk defa normalde 2 bardak bile içmezdim çok şükür inşallah böyle devam ederAma düşünsene canım 3 dil öğrenmiş olacak ne güzel
Canımsın yaaaaa tekrardan hoş geldin aramıza
Eder eder yeter ki iste sen. İnsanın isteyince başaramayacağı hiç bir şey yok.Hoşbuldum çok çok. Inşallah başaracağım bugün resmen 3.5 lt su içtim hayatımda ilk defa normalde 2 bardak bile içmezdim çok şükür inşallah böyle devam eder
Ya oyle protein dieti su bu diyetinde degilim ama ekmeksiz bi yol cizdim kendime diyim cokda aramiyorum acikcasi cok sukurMenü güzelde sanki biraz karbonhidrat olsa... Bir dilim ekmek veya yulaf gibi..
Sırf protein diyetindeysen de akşam biraz daha protein alsan. .
İlk kilo bildirimini ben yapayım.
Geçen hafta : 74
Bugün : 73
Teşekkür ederim canım. Bende sevindimCoook iyi cnm tebriklerrrrr
Gelelim benim tartıyla yüzleşme anıma
Kutlamaları fazlasıyla abartınca tartıda berbat bir rakam gördüm.
Şu anki kilom 62.4 şükür mezun oldum listede değilim
Şimdi kısa sürede bu kadar kiloyu nasıl aldım anlatayım
Mezuniyetin akşamına fast food yedim hem de menü olarak bir hambuger, bir cheeseburgwr yanında kola patates sosları saymıyorum
Ertesi akşam kiremitte köfte ve çokça pide bir de bunları geç saatte yedim
Ertesi gün iş yerine tatlı sözüm vardı zayıflayınca size tatlı alacağım demiştim mezuniyeti baklavayla kutladık yaklaşık 9-10 dilim yedim
Ramazandan önceki gün kahvaltıda 1 simit yedim öğlene yine iş yerindekilerle son defa öğle yemeği yiyelim diye bol pide eşliğinde kiremitte köfte yedim yanında kola da vardı.
Orucun ilk günü sabah tartıda 63 ü gördüm ve iki günde şükür 600 gr gitti. Kutlamaları da bitirdimHatta daha ağzıma ramazan pidesi sürmedim düşünün artık. Eşim tatlı almış iftara. Elim gitti gitti geldi sonra yüksek sesle uyardım kendimi şeytana ıymayacağım diye veeeeee uymadım. Çok uzun oldu ama nasıl kilo aldım bilmenizi istedim. Vermek çok zor ama almak çok kolay
Merak etme canım tekrar başladım. Bayram sabahı tartıda 59 u göreceğim. Burada sizinle birlikte oldukça daha da almam merak etme.Masallahhhh iyi yemissin
Sende dikkat et cnm yoksa geri kilo alirsin
Süpersin canım ekmeksiz bir hayat kadar güzeli yok.Ya oyle protein dieti su bu diyetinde degilim ama ekmeksiz bi yol cizdim kendime diyim cokda aramiyorum acikcasi cok sukur
. Harikasın canımİlk kilo bildirimini ben yapayım.
Geçen hafta : 74
Bugün : 73
Merhaba kızlar
ben burada yeniyim
yarış ne zaman başlıyor? kurallar için okuyacağım bir sayfa var mı?
bir yeşillendirirseniz sevinirim
ben menümü vereyim yine de
sabah:1 yumurta, 1 dilim tb ekmeği, 3 y zeytin
öğle: bulgur köfteli tavuk çorbası
ara: 1 salatalık, 8 yeşil erik
akşam: bir tabak kıymalı patlıcan güveç (ekmek yok)
ara: küçük bir kase yoğurt (2 saat sonra yerim, acıkmazsam yemem belki)
8 bardak su
sabah aç karnına kilom:62.4
oruç tutmadığım için kilo ölçümünü sabahları yapacağım
Baya güzel yemişsin kaptanım. Bu yeme esnasında kaç günde ne kadar aldın?Gelelim benim tartıyla yüzleşme anıma
Kutlamaları fazlasıyla abartınca tartıda berbat bir rakam gördüm.
Şu anki kilom 62.4 şükür mezun oldum listede değilim
Şimdi kısa sürede bu kadar kiloyu nasıl aldım anlatayım
Mezuniyetin akşamına fast food yedim hem de menü olarak bir hambuger, bir cheeseburgwr yanında kola patates sosları saymıyorum
Ertesi akşam kiremitte köfte ve çokça pide bir de bunları geç saatte yedim
Ertesi gün iş yerine tatlı sözüm vardı zayıflayınca size tatlı alacağım demiştim mezuniyeti baklavayla kutladık yaklaşık 9-10 dilim yedim
Ramazandan önceki gün kahvaltıda 1 simit yedim öğlene yine iş yerindekilerle son defa öğle yemeği yiyelim diye bol pide eşliğinde kiremitte köfte yedim yanında kola da vardı.
Orucun ilk günü sabah tartıda 63 ü gördüm ve iki günde şükür 600 gr gitti. Kutlamaları da bitirdimHatta daha ağzıma ramazan pidesi sürmedim düşünün artık. Eşim tatlı almış iftara. Elim gitti gitti geldi sonra yüksek sesle uyardım kendimi şeytana ıymayacağım diye veeeeee uymadım. Çok uzun oldu ama nasıl kilo aldım bilmenizi istedim. Vermek çok zor ama almak çok kolay
su yatana kadar artacaklatiska Bir de menü yazarken öğün saatlerimizi de yazıyoruz. Ufak bir hatırlatma su biraz az olmuş.
Merak etme canım tekrar başladım. Bayram sabahı tartıda 59 u göreceğim. Burada sizinle birlikte oldukça daha da almam merak etme.
Ben yiyince güzel yiyorum canım ama nerde duracağımı biliyorum. Biraz saçmaladım bu kez ama çabuk toparladım şükür.Baya güzel yemişsin kaptanım. Bu yeme esnasında kaç günde ne kadar aldın?
Bardak hesabı yapmışsın en az 11 bardak olsun canım.su yatana kadar artacak
2,5 L mi olması gerekiyordu?
saatlerle güncelleyeyim mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?