Hoş bulduk cnm nasılsın
Menü de spor ve su hepsi çok güzelBugun ki menüm ü yazayım
Sabah:
2dilim tb ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta
15:00
3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta
17:00
Latte
19:00
1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola
Su 3.5 lt
Spor 100 ip
@LAydLiN
Kaptanım ben iftar öncesi olsun diye yemeğimi 7 de yedim.öğle yemeğini de 1 de yemiştim arada başka bişey yemedim. Ve yemekten önce tartıya çıktığımda ne gördüm dersin....57.9 bana göre süper...valla 58.3 çıkacağım diye çok korkuyordum.Yarın sabah tartılırsın o zaman canım yarın ki kilonu başlangıç kilosu olarak alırız. Sen yine ayrı not tutarsın diyetisyendeki sonuçları. Bizimle birlikte de hafta da bir tartılırsın. Aslında bir yönden çok şanslısınız çünkü verilecek kilo çok olunca daha rahat kilo verilebiliyor. Tabii ki biraz istekli ve iradeli olmak da lazım.
Aynen canım benim de arada bir o sıkıntıdan oluyor normaldir. Yeteri kadar lifli beslenmiyoruz. Ama çok fark ediyor geçen gün resmen 800 gr fark etti. İnşallah yarına eksi kiloda çıkarsın tartı sürpriz yapar sana.
Ben de senin gibiyimAma ben artık yetişemiyorum güvenilir birini bulur bulmaz hemen alacağım.
Evet şaka gibi 3 gündür kaçamak kaçamak gidiyorum mazeretletde maşallahı var...
Akşam yemeğini erkene çekeyim ilk önce sonrasında bu kaçamakları keseceğim.. Yarın kaçamak yok....
iyiyim canim ....iftari bekliyorum esimin yemeğini hazırladım....bende su ile eşlik edecem )
Bugun ki menüm ü yazayım
Sabah:
2dilim tb ekmeği ile tost
1 haşlanmış yumurta
15:00
3 zeytin
2 hurma
1 parça peynir
Yauem haşlanmış yumurta
17:00
Latte
19:00
1 tabak güveç te türlü
1 tabak salata
1 dilim tb ekmeği
1 bardak şekersiz kola
Su 3.5 lt
Spor 100 ip
@LAydLiN
Bende 3.yılın sonunda hamile kaldım canım. Msjini gorunce duygulandim bir an..Bu duyguyu hiç yaşayamayacagim sanmıştım ama Rabbim çok büyük hamdolsun.Ne kadar zamanda olmadı bebeğin?
Bende 3 yılın sonunda hamile kaldım.
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Yok yok yemedim canim , su ictim şimdi cay iciyorumYeme ha sakın dayanamadım diyip
Yok yok yemedim canim , su ictim şimdi cay iciyorum
Menü spor çok güzel de suyu birazcık artırsanBugünkü menüm
Sabah 8.30da
Yarım simit
Ara kahve
Öğlen 13de
Fırında yarim tavuk göğsü
Turşu
1tane mücver küçük
Akşam 17de
1bardak süt
1tane havuç
2litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe
Menü spor çok güzel de suyu birazcık artırsan
Bende 3.yılın sonunda hamile kaldım canım. Msjini gorunce duygulandim bir an..Bu duyguyu hiç yaşayamayacagim sanmıştım ama Rabbim çok büyük hamdolsun.
Sabah 08.00
1 haslama yumurta
1 kk suzme
Domates salatalik
Ara 11.00
1 turk.kahvesi
Ogle 12.30
2 parca tavuk gogsu
Yarim.kase sehriye corba
Aksam 20.05
3 yk patlicam salata
2 parca tavuk gogsu
Salata
2 litre su
1 saat yuruyus
Yok yok yemedim canim , su ictim şimdi cay iciyorum
Teşekkürler canimAfiyet olsun cnm bence iyi menün
Sabah tartida boool eksileri düşün motivasyonu düşün canimBende geç yatıyorum nasıl sabahı edicem bilmiyorum aç aç :)
Yapcak bişey yok canım yine sonuncu olmazsın inşallah. Yeter ki sen kendine gel. Ve lütfen artık bu son olsunMerhaba kızlar bugun motivasyon u mu tekrar ele almaya karar verdim.
Diyet başarı öykülerini okudum
Bayram ı düşündüm.
Bayram da tekrar insanların kilo almışsın kilo almışsın lafını duymak istemiyorum o nedenle yine yeniden aktif olmaya karar verdim.
İnşallah 6lı rakamları görürüm yanlız ben baya artıdaym kaptan ne olacakLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?