- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Menun güzel canım düzenli afiyet olsunBugun menu 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
8 fındık
Aksam 16.40
1 karni yarik
1 kase yoğurt
2 yk bulgur.pilavi
2.5 lt su icildi..LAydLiNe
Kolay gelsin canım bende leslie yapacağım şimdi ins.görüşürüz gelince.Kızlar ben bir süreliğine kaçıyorum. Spor salonuna gidecektim bugün. Elektrikler yokmuş. O yarına kaldı ben de biraz yürüyüş yapayım onun yerine. Yatmadan önce gelirim yine
Afiyet olsun canim acaba öğlen pide yerine ceviz vs. Olsaymis daha iyi olurmus...Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 bardak süt
Saat 1 de
Omlet 2 yumurtadan
1 dilim pide
1 kase yogurt
Saat 7 de
1 kase havuç çorbası
1 tabak tavuklu mantarlı sote
2 kasik Kozlu biber patlıcan yoğurtlu
Karpuz
Şu 2lt
Spor leslie yapıcam şimdi ins.30 dk
Ve egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Dur simdi benim kafam karisti rakibim 59 muydun 69 muydunKilo bildirimi zamani
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.0
Fark 800 gram
İrade gerçekten önemli canım sakın pes etme veremem diye düşünme.bi hafta az verirsin bi hafta çok ama hiç bozma diyeti.ben 6 aydır burdayım ve şimdi geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. 6 ay boyunca bizim için güzel görünen zararlı şeyleri yemedim içmedim ne değişti yeseydim de zaman geçecekti yemeseydim de.ama bak geriye aynaya baktigimda süper dediğim kendimle gurur duyduğum halim kaldi elh.masallah barikallah diyeyim kendime ve Burdaki arkadaşlara..ilk sayfa 2007 (veya 2008) de açılmış, o yüzden emin olamadım geçerliliği konusunda
menümü beğendiğine sevindim, yarışma motivasyonu emin ol
ama benim için tehlikeli saatler şimdi başlıyor
yemekten sonra tatlıydı, pastaydı, kuruyemişti... tüm günü öldürüyor
bu yüzden balkona kaçtım
gözden ırak gönülden ırak
hiç diyetisyen desteği almadım
ama çok araştırma yaptım kitap okudum
yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum ama irade zayıf bende
motivasyon amaçlı aranızdayım
umarım 2 ay içinde en az 7 kilo verebilirim
desteğin için teşekkürler
Cok dohru soylemissim arkadaşım irade kararlilik cok cok önemliİrade gerçekten önemli canım sakın pes etme veremem diye düşünme.bi hafta az verirsin bi hafta çok ama hiç bozma diyeti.ben 6 aydır burdayım ve şimdi geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. 6 ay boyunca bizim için güzel görünen zararlı şeyleri yemedim içmedim ne değişti yeseydim de zaman geçecekti yemeseydim de.ama bak geriye aynaya baktigimda süper dediğim kendimle gurur duyduğum halim kaldi elh.masallah barikallah diyeyim kendime ve Burdaki arkadaşlara..
Biz burası harici 5 arkadaşla grup kurduk başladık 70 tim onlar 85 90 civarı. biri ben yapamam dedi okadar ısrara rağmen çıktı yapmadı hala bakıyorum aynı kiloda.diğer 3 u yapıyoruz diyor güya ama hiç ilerleme yok hergün oturmalar pastalar börekler.83 oldu biri tekrar 86 ya çıktı mesela.okadar çok şey yazıyorum ki onlara motive olmaları için ama nafile.günlük liste yazın diyorum burda olduğu gibi yok.bunu niye anlattım irade çok önemli..ama ben dediğim gibi 6 ayda 70 ten 58 e indim hamdolsun ins.hedefe 3 kilo kaldı..bunun başarısını da bu gruba bağlıyorum yoksa bende çok iradesiz biriydim başlar başlar bırakırdım diyete.hatta ilk başlarda bile okadar irade sahibi değildim menulerim çok kötüydü ama zamanla düzeldi alıştım. Hele kilo verdiğini görünce insan daha da hirslaniyor..bu işin sırrı sabır istikrar ve dediğim gibi hepbirlkte güzel kilolara ulaşacağız ins.tam yerine geldi yeni gelen arkadaşlar...
Haklısın canım ama sabah yemedim ekmek iftar ve sahurda da ekmek pide vs. yemeyi düşünmedim için öğle de yiyeyim dedim saati erken ve midemi tok tutsun diye.bakalım sahurda çorba yoğurt salatalıkve bikac hurma yemeyi düşünüyorum umarım yarın durabilirim.Afiyet olsun canim acaba öğlen pide yerine ceviz vs. Olsaymis daha iyi olurmus...
Ayy haklisin 69 olacakti oDur simdi benim kafam karisti rakibim 59 muydun 69 muydun
Sen hemenden mezun oldun canimAyy haklisin 69 olacakti o
59 lari da görürsün ins.canım. bende geçen eşime 58 im diyeceğime 68 kiloyum diyorum o da hani zayıflamıştın o nasıl kilo diyor ay dedim dil alışkanlığı 58 im.hala alışamadım 5 li rakamlara.sende böyle olacaksın ins.Ayy haklisin 69 olacakti o
Tebrikler canim 10 kiloyu verdin başladığından beri masallah
Bugun menu 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
8 fındık
Aksam 16.40
1 karni yarik
1 kase yoğurt
2 yk bulgur.pilavi
2.5 lt su icildi..LAydLiNe
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 bardak süt
Saat 1 de
Omlet 2 yumurtadan
1 dilim pide
1 kase yogurt
Saat 7 de
1 kase havuç çorbası
1 tabak tavuklu mantarlı sote
2 kasik Kozlu biber patlıcan yoğurtlu
Karpuz
Şu 2lt
Spor leslie yapıcam şimdi ins.30 dk
Ve egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Kizlar cuma 67.1
Bugun 66.1
Fark -1 kg
Her hafta en az 1 kilo versem keskee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?