Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 8 bucukta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 bardak süt

Saat 1 de
Omlet 2 yumurtadan
1 dilim pide
1 kase yogurt

Saat 7 de
1 kase havuç çorbası
1 tabak tavuklu mantarlı sote
2 kasik Kozlu biber patlıcan yoğurtlu
Karpuz

Şu 2lt
Spor leslie yapıcam şimdi ins.30 dk
Ve egzersiz hareketleri

LAydLiNe

Afiyet olsun canim acaba öğlen pide yerine ceviz vs. Olsaymis daha iyi olurmus...

İrade gerçekten önemli canım sakın pes etme veremem diye düşünme.bi hafta az verirsin bi hafta çok ama hiç bozma diyeti.ben 6 aydır burdayım ve şimdi geriye dönüp bakıyorum ne çabuk geçmiş. 6 ay boyunca bizim için güzel görünen zararlı şeyleri yemedim içmedim ne değişti yeseydim de zaman geçecekti yemeseydim de.ama bak geriye aynaya baktigimda süper dediğim kendimle gurur duyduğum halim kaldi elh.masallah barikallah diyeyim kendime ve Burdaki arkadaşlara..
Biz burası harici 5 arkadaşla grup kurduk başladık 70 tim onlar 85 90 civarı. biri ben yapamam dedi okadar ısrara rağmen çıktı yapmadı hala bakıyorum aynı kiloda.diğer 3 u yapıyoruz diyor güya ama hiç ilerleme yok hergün oturmalar pastalar börekler.83 oldu biri tekrar 86 ya çıktı mesela.okadar çok şey yazıyorum ki onlara motive olmaları için ama nafile.günlük liste yazın diyorum burda olduğu gibi yok.bunu niye anlattım irade çok önemli..ama ben dediğim gibi 6 ayda 70 ten 58 e indim hamdolsun ins.hedefe 3 kilo kaldı..bunun başarısını da bu gruba bağlıyorum yoksa bende çok iradesiz biriydim başlar başlar bırakırdım diyete.hatta ilk başlarda bile okadar irade sahibi değildim menulerim çok kötüydü ama zamanla düzeldi alıştım. Hele kilo verdiğini görünce insan daha da hirslaniyor..bu işin sırrı sabır istikrar ve dediğim gibi hepbirlkte güzel kilolara ulaşacağız ins.tam yerine geldi yeni gelen arkadaşlar...

Menumu de yazayim

Sahur 2.30
1 dilim pide
Köy peyniri
Cay
Domates salatalık biber
Sahurda 1 bucuk litre su ictim.

İftar 20.21
1 kase sarimsakli tarhana çorbası
2 tane kurutulmuş biber dolmasi. bulgurlu
1 bucuk kase cacik
3 hurma
Iftarda 1 litre su
Ve malesef 2 bucuk dilim pide. Keske yemeseydim

10 dakika twister
Elime iki su siseli alip yanlara eğilme 200 tane. Ismi varsada bilmiyorum
Simdi azicik leslie yapicam.
100 de ip atlama

Cok dohru soylemissim arkadaşım irade kararlilik cok cok önemli

Afiyet olsun canim acaba öğlen pide yerine ceviz vs. Olsaymis daha iyi olurmus...
Haklısın canım ama sabah yemedim ekmek iftar ve sahurda da ekmek pide vs. yemeyi düşünmedim için öğle de yiyeyim dedim saati erken ve midemi tok tutsun diye.bakalım sahurda çorba yoğurt salatalıkve bikac hurma yemeyi düşünüyorum umarım yarın durabilirim.

Ayy haklisin 69 olacakti o
59 lari da görürsün ins.canım. bende geçen eşime 58 im diyeceğime 68 kiloyum diyorum o da hani zayıflamıştın o nasıl kilo diyor ay dedim dil alışkanlığı 58 im.hala alışamadım 5 li rakamlara.sende böyle olacaksın ins.

Afiyet olsun cnm
Bence iyi menün

Kızlar bebişim durmuyor bugün huysuzluğu üzerinde. Bir iftar yaptık ki sormayın bağrış çığrış açlık başıma vurmuş zaten Dün 6. Ay aşıları yapıldı ondan galiba huysuzluğu. Uyutabilirsem gelicem epey geçmiş birikmiş yine hiçbirine bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…