Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 10da
Ismini bilmiyorum cevizli koyu renkli susamlı ekmek
Kahve

Öğlen 14
5tane köfte
Salata yaptım :)

Akşam 18de
1kase tarhana çorbası
1dilim ekmek
Az bişeyde mantar kavurması

Ara kahve

2litre su
Spor 30dk yürüyüs
LAydLiNe LAydLiNe
Guzelmis canim afiyet olsun

Kızlar dün bebişim rahatsızlandı kusma halsizlik falan bütün gün hastanedeydik. İdrar tahlili yaptırmak için saatlerce bekledik eve geldiğimizde gece saat 1di. Ve sonuç hüsran. Bugün akşam hallettik şükür geç de olsa. Bu gece de annemde klıyorum internet sıkıntılı giremeyebilşrim. Umarım herkesten güzel sonuçlar gelir merakla bekliyorum. İyi geceler

Kızlar dün bebişim rahatsızlandı kusma halsizlik falan bütün gün hastanedeydik. İdrar tahlili yaptırmak için saatlerce bekledik eve geldiğimizde gece saat 1di. Ve sonuç hüsran. Bugün akşam hallettik şükür geç de olsa. Bu gece de annemde klıyorum internet sıkıntılı giremeyebilşrim. Umarım herkesten güzel sonuçlar gelir merakla bekliyorum. İyi geceler
Cok gecmis olsun canim ya acil sifalar dilerim kuzucuguna
Bizde bugun 2kizimi da goturduk hastaneye kutu kutu ilaclarla eve donduk

Kilo bildiriminin iftardan once yapilacagini bilmiyordum arkadaslar ben sabah yazacagim umarim sıkıntı olmaz

Çok geçmiş olsun canim.

Cok gecmis olsun canim ya acil sifalar dilerim kuzucuguna
Bizde bugun 2kizimi da goturduk hastaneye kutu kutu ilaclarla eve donduk

Size de çok geçmiş olsun canim

Gecmis olsun cnm

Back
X